Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9360 Dátum: 14 ápr 25, 21:31:40 » |
|
Az a jó, hogy ahogy láttam, ezt most a nagyobb mozik is átvették pár napra, nem csak a szokásos művészmozik *-* Szóval az is megtalálja aki nem ismer ilyen helyeket. Syzy, így már egy pár fokkal jobb Bár még így is hiányolom a mozi által nyújtható ingerek tökéletes összhangjának kifejtését, de megteszi. Azok a gitárok, ne is mondd. Nem értek sajnos annyira hangszerekhez mint szeretnék, de az a ház, tele szebbnél szebb hangszerekkel... Meg hogy amikor Tilda repülővel utazott, akkor a két bőröndbe semmi mást nem pakolt, csak könyveket *-* Nagyon tetszik hogy ennyire kihangsúlyozták a műveltségüket, nem sok film teszi ezt manapság. Én személy szerint egész délután ezt hallgattam első megnézés után *-*
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9361 Dátum: 14 ápr 25, 21:33:23 » |
|
Erről hallott valaki? 12 éven át forgatták s láthatjuk ahogy Ellar Coltrane felnő előttünk. Tuti meg nézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9362 Dátum: 14 ápr 25, 21:49:42 » |
|
Minagi ne most floodold tele ezt a topicot. Még akkor sem ha jó a film. Abba a házba már holnap beköltöznék. Csak a fürdőszobát kéne megjavítani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 21:52:09 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9363 Dátum: 14 ápr 25, 21:53:06 » |
|
12év?? Azért az nem semmi.Ritka az ekkora türelem főleg ezen a téren. Meg is van a beköltözésed ára:Tedd helyre a fürdőszobát,és kész. Az már a nem te dolgod hogy távozásod után is megmarad úgyanúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9364 Dátum: 14 ápr 25, 22:26:05 » |
|
Mini nézd milyen képet találtam: http://kingoftheflatscreen.com/wp-content/uploads/2014/04/The-Americans-GQ-03.jpgRemélem nézed a 2. évadot. Nina és Oleg lett a kedvenc párosom *-*, olyan kis cukik. Am más is kedvet kaphatna hozzá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 22:48:06 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9365 Dátum: 14 ápr 26, 06:47:59 » |
|
Neem, még nem kezdtem el, majd meséld el ma mik az események, de a gépemen fent van már az első 9 rész ami kijött. Ez a kép meg nagyon jó. Amúgy remélem az életben sokáig együtt lesznek, ha már össze jöttek. Syzygy, nem állt szándékomban, csak mivel előtte láttam a bemutatót és itt van egy-két filmbuzi, mint én, ezért gondoltam meg is mutatom rögtön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9366 Dátum: 14 ápr 28, 15:51:02 » |
|
GoT spoiler. 1, Az elején ha Szürke Féregnek lettek volna tökei, tuti megdöngeti Missandei-t. 2, Az a kicseszett Más a végén csak szerintem nézett úgy ki mint Malekith? De azok a szemek nekem kellenek.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9367 Dátum: 14 ápr 28, 16:01:15 » |
|
Jah volt közöttük kémia Missandei-vel, szerintem életében először gondolkodott el rajta hogy a kasztrálás elég nagy szívás volt. Natalie Dormer awh, meg azok a szemforgatások és arckifejezések amiket levágott Tommen ágyánál, hát ott sem kellett volna sok, szegény gyereknek uralni fogja az életét, pedig még szét sem tette a lábát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9368 Dátum: 14 ápr 28, 16:12:19 » |
|
Sorozat során először fordult elő az, hogy azt a nőt szimpatikusnak találtam. Olyan kis kedves feje volt meg ahogy beszélt is teljesen normálisnak tűnt nem ilyen áspis kígyónak. >< Tommen meg hogy várta mikor smárolja már le de aztán nagyot koppant. Nem baj, aranyos jelenet volt. A tökei meg már nem nőnek vissza hiába is akarta volna szegény fiú. Le lehetett olvasni az arcáról az összes életérzést ami abban a pár percben átfutott rajta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 16:15:22 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9369 Dátum: 14 ápr 28, 18:47:00 » |
|
Amúgy könyvesektől kérdem:
Boltonnak az embere, aki beszivárog Castle Blackbe hogy Bran-t elkapja, az könyvben is így volt, mert érdekes ez a sztori.
A legvégén Craster gyerekeiből lesznek white walkerek? Jah és a végén a tag lenne a Night's king? "Menő" lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9370 Dátum: 14 ápr 28, 19:00:46 » |
|
Most így elsőre nekem semmi ilyen nem ugrik be a könyvből, de még nem láttam a részt, most állok neki pont, akkor lehet eszembe jut valami. De a könyvben ilyen Bran kergetés nem volt, és Craster gyerekeinek a sorsáról se derült ki semmi ADWD végéig. (Bár gyanítható, hogy vagy a zombik simán bezabálják őket, vagy valami fekete mágiaféleség áldozatai lesznek, stb. utalás nem volt ezekre, de azért elég valószínű)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9371 Dátum: 14 ápr 28, 19:04:07 » |
|
Akkor a végén választ kapsz a kérdésedre a gyerekeket illetően. De az meg tényleg a Night's King szerintem, aki a végén megjelent. A Bolton emberes ( nem tudom már a nevét, aki levágta Jaime kezét ), szál pedig érdekes, nekem tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 19:05:17 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9372 Dátum: 14 ápr 28, 19:06:10 » |
|
Nekem se rémlik, hogy Branéket elkapták volna, mert elvileg ilyenkor már találkoztak azzal a lovassal akire azt találgatják, hogy biztos Benjen Stark és elviszi őket az Erdő gyermekeihez. Aes ugye jól rémlik? Túl rég olvastam és néha belekavarodok mikor mi volt. Ez a White Walker "Boss" szintúgy nem volt benne. De elég jól nézett ki, meg ahogy átváltoztatta a gyereket. Kíváncsi leszek ebből mit hoznak ki. Locke-ra gondolsz aki Jonékkal van ugye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 19:11:49 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9373 Dátum: 14 ápr 28, 19:12:42 » |
|
Az egy kicsit később volt, az 5. könyvben. Ebben az időszakban Branék még csak a Fal felé menetelnek. Az Éjkirály meg semmilyen módon nem szerepelt a történetben eddig, csak mint legenda. De ettől még belekeverhetik. Nehogy már a sorozat kezdje el nekem lespoilerezni a könyvet, mert hülyét kapok. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 19:16:49 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9374 Dátum: 14 ápr 28, 19:18:08 » |
|
Szerintem a filmben nem volt se Bolton embere-Locke, se Branék Craster táborban, se Szellem elfogása meg igazából semmi, ami ebben a részben történt. A zombiról, aki elvitte a babát remélem kiderül, hogy Hidegkéz az. A zombicsecsemő szerintem hülyeség. Hogyan lenne "élet"képes? Nem tud menni se. Számomra a JaimexBrienne részek vitték a pálmát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|