MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9345 Dátum: 14 ápr 24, 11:05:57 » |
|
Coelhótól kérdezném vala, hogy californication második részét látta é már? Úgy gondoltam, hogy Charlie már kellemetlenebb, szánalmasabb szituációkba nem tud keveredni, és unalmas is már, de a vége most megmutatta hogy nincs határ. Még nem, de annál mélyebbre még süllyedhet, hogy kirúgják irodai önkielégítésért, homokosnak tetteti magát, majd később a felesége előtt pityeregni kezd orális szex közben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9346 Dátum: 14 ápr 24, 11:09:14 » |
|
Ennek a sorozatnak van bármi köze az ugyanilyen című, k*rva jó RHCP albumhoz/számhoz?
Tudtommal semmi, de végül rákerestem, és mégis van, itt olvashatod, de csak ha úgy vesszük és csak a jogi problémák...: "2007 novemberében a Red Hot Chili Peppers együttes beperelte a sorozatot gyártó Showtime Networköt. Az együttes úgy vélte, hogy a védjegy használata közvetve sérti az anyagi érdekeiket, ugyanis a Californication elnevezés az együttes népszerű albuma és az azon található egyező című szám révén sajátságos, hozzájuk kötődő tartalommal bír. Indokolásuk szerint a sorozat és az album azonos elnevezése megtévesztő lehet a fogyasztók számára." (Amúgy az az album tényleg jó!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 11:11:01 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9347 Dátum: 14 ápr 24, 11:30:55 » |
|
Még nem, de annál mélyebbre még süllyedhet, hogy kirúgják irodai önkielégítésért, homokosnak tetteti magát, majd később a felesége előtt pityeregni kezd orális szex közben? Lakónikusan annyit szólnék, hogy igen. Lesd meg a részt s megérted. Californication = california + fornication (oh captain, my captain!), mondjuk úgy hogy lenyúlták, viszont szerintem legjobb cím a sorozat hangulatát tekintve. Amúgy Hank Moody meg Charles Bukowski karakteréről lett mintázva, néha elhangzik azért az ő neve is, ha olvasott valaki Bukowskit akkor szembetűnő a hasonlóság, csak Hank Moody azért jóval fiatalabb és szalonképesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9348 Dátum: 14 ápr 24, 11:46:57 » |
|
Nem gondoltam, hogy az RHCP-sek ennyire szarrágók. Ez de gáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9349 Dátum: 14 ápr 24, 12:11:13 » |
|
Elkezdtem nézni a Trónok Harcát és eddig az első 3 részt láttam, de már most látom hogy Edd Stark lesz a kedvencem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 13:13:32 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9350 Dátum: 14 ápr 24, 12:16:49 » |
|
Haha Lew akkor hajrá. Nekem most kommunikációtanárom kezdte el és itt mondja nekem a dolgokat, de látom rajta, hogy nem igazán nyerte el a tetszését... Marad neki a Szulejmán és társai.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9351 Dátum: 14 ápr 24, 12:41:58 » |
|
Ned Stark lesz a kedvencem Hát igen. A merev dogmatikus gondolkodása meg is hozza a gyümölcsét mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9352 Dátum: 14 ápr 24, 12:47:04 » |
|
Kezdők, kezdők mindenütt. De jól tetted, hogy elkezdted nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9353 Dátum: 14 ápr 24, 12:52:50 » |
|
Csak óvatosan, Lew. This topic is dark... and full of spoilers. szerk.: Megnéztem a Californication-t, szerintem Charlie csinált már ennél gázabb dolgokat is, annyira nem volt vicces.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:45:34 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9354 Dátum: 14 ápr 24, 23:48:42 » |
|
Szinte már természetes tőle. Viszont nem hittem volna hogy a harmadik részig bírják mellek nélkül.. Bezzeg a GoT.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9356 Dátum: 14 ápr 25, 21:07:36 » |
|
Avagy fordítás Syzygy-ről: ~NÉZZÉTEK MEEEEEG!!! De tényleg nézzétek, meg, én eddig kétszer láttam, de még megyek egy kört lehet. Gyönyörű képi világ, szinte késsel vágható hangulat, gyönyörű zene, és fantasztikus színészek Tom Hiddleston, Tilda Swinton és John Hurt mint 'mellékszereplő'. Arról nem is beszélve, milyen jó végre vámpírokat látni, nem csillámfaszlámákat. 'Trailere'
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9357 Dátum: 14 ápr 25, 21:12:06 » |
|
Mondjam azt, hogy ritkán van az embernek ekkora filmélménye? Ezért érdemes elmenni moziba. és vicc hogy nem voltunk 10-en a teremben összesen.
Akkora hangulata van, meg azok a gitárok. *-*
újranézős ez egyértelmű
jah és ne legyen senki előítéletes mert vámpírok vannak benne, mert az egy eszköz a lételméleti dráma megvalósításához és nem a cél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 21:14:34 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9358 Dátum: 14 ápr 25, 21:20:07 » |
|
és vicc hogy nem voltunk 10-en a teremben összesen.
Én ezen nem lepődöm meg. Az emberek nem az ilyen filmekért mennek moziba, mármint a nagy részük. Remélem még lesz moziban egy pár hétig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9359 Dátum: 14 ápr 25, 21:28:12 » |
|
Igazi vámpírok? Még ilyenek is léteznek a mai filmekben?
Már Szirmai videója után is felkeltette az érdelődésemet és szerintem valahogy meg fogom nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|