Na, most már ha mindenáron ez a téma itt, csak megkérdezem, amit régóta akartam.
Valaki mondja már meg, hogy mi a jó ebben a HIMYM-ben? De tényleg. Előre mondom, egy részt se láttam, ezért nem is ítélkezhetek, de az általam eddig hallott információk alapján el nem tudom képzelni, hogy ebben mi a jó.
Pl. wiki szerint ez erről szól:
Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával, Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barneyval.
Plusz még néhány random idézet a hihetetlen cselekményből:
Ted elmeséli a gyerekeinek, hogy egy sárga esernyő is szerepet játszott édesanyjuk megismerésében. Az ernyőt Ted egy klubnál találja egy Szent Patrik-napi buli után. Megtudjuk, hogy a gyerekek anyja is részt vett ezen az eseményen, de nem találkoztak Teddel. Ted megpróbál udvarolni Stellának (Sarah Chalke), egy bőrgyógyásznak, akihez egy kínos tetoválás eltávolítása miatt jár.
Ted randizik az egyik egyetemi diákkal, Cindyvel (Rachel Bilson), és kiderül, hogy az ő szobatársa lesz Ted jövőbeli felesége. A randi után Ted a lánynál felejti a sárga esernyőt, de kiderül, hogy a gazdájához került vissza.
Az évad egy jövőbeli jelenettel kezdődik, ahol Ted segít Barneynak felkészülni az esküvőre. A jelenben Marshall állást kap környezetvédelmi jogászként, Lily pedig továbbra is várandós. Barney bebizonyítja Norának, hogy igenis megbízható pasi tud lenni, eközben kiderül, hogy Robin még mindig érez valamit Barney iránt
Barney egy Quinn nevű lánnyal kezd el randizni, aki eredetileg "Karma" néven sztriptíztáncos.
Miután az előző évad végén megegyeztek, hogy gyereket szeretnének, Lily és Marshall egyfolytában szexelnek, hogy Lily terhes legyen. Karácsony környékén hamis riasztást kapnak, majd a meddőségüket is letesztelik, eközben kerül elő Barney hasonmása, Dr. John Stangel, azaz Nőgyógyász Barney.
Ez most komolyan ilyen dolgokról szól? Ez a
cselekménye?
Csak összehasonlításképpen, a Trónok Harca például arról szól, hogy nagy nemesi házak küzdenek egy kontinensnyi ország feletti hatalomért, miközben valami ősi gonosz erő a világot akarja leigázni, meg még sárkányok is vannak benne. A BSG meg mondjuk arról szól, hogy a nukleáris holokausztot túlélő emberiség a galaxison át menekülve keresi az új hazáját, ahol újraépítheti a civilizációt. Stb. Ezekhez képest egy sárga esernyő... hát én nem tudom. Igazság szerint, amit a HIMYM-ről tudok azok alapján ez nekem valami iszonyú proli dolognak tűnik. (Nem sértésnek szánom, de tényleg ez a benyomásom) Ennek ellentmond viszont az, hogy pl. itt a fórumon sok általam értelmesnek megismert ember is szereti ezt a sorozatot, szóval valaki őszintén megmondhatná már nekem, hogy egy nem Való Világon szocializált ember számára mi jó van ebben az egészben?