Megnéztem a
How I Met Your Mother utolsó részét.. Nem tudom mit szóljak. Sírjak vagy nevessek.
Spoiler várható! Amit még nem lőttetek el talán.
Nagyon nagyon sok ember, hiába tudta, hogy Robin a gyerekek nénikéje így is azt akarta, hogy össze jöjjenek, úgy tűnik nekik szólt mikor azt mondták az írók, hogy "Mindenki elégedett lesz a végével."
Nem cseszték el, igazából aranyos a vége, de az a gond, hogy SEMMILYEN. Mármint érzelmi téren, nem könnyeztem, nem hatódtam meg, nem nevettem.(Mármint a konkrét végére gondolok, az utolsó percekre leginkább) Most első nézésre, nem hatott meg.
Robin és Barney kapcsolata, meg már a 8. évadban nagyon aranyos volt, az, hogy ők szakítottak, elég erőltetettnek tűnt. Robin az utolsó részben rohadt szarul nézett ki, egy jó haja se volt. Az egész évadban szexi volt, fasza, de ezek a "jövő hajak" annyira gázak voltak és nevetségesek. Néha olyan volt, mintha csak pár száll haja lett volna.
Szerintem cuki a feleség, a kis történetük, hogy nem siettek el semmit, hogy együtt voltak, a halála meg várható volt picit így a vége felé. Robin ahogy kerülte őket, meg vicces volt, inkább nevetséges. Ez a :
Nekem kellett volna vele össze jönnöm duma, nagyon aranyos, és csodás, hogy 9 évadon át húzták, de akkor talán lépni kellett volna, mikor lehetőség volt rá, még a múltban. Értem én, hogy a jövő adott egy valahányadik esélyt és örülök, hogy Tednek eszébe se jutott Robin ez idő alatt, de ... utálom mikor töketlenkedik valaki. -.-"
Barney amúgy aranyos a gyerekével, hogy azzal nőt be a feje lágya, szerintem cuki lett.
---------------------------------
Most elolvastam miket írtatok, és Aes, amúgy félig megértem a kérdésed, de mivel választ kaptál rá, én nem kezdte el írni.
Erre viszont reagálnék Vera:
... de hogy az anyát is így félredobják...
Az a gond, hogy rohadtul nem dobták félre az anyát. Az anyuka egy boldog kapcsolatban vett részt, ahol mind a kettőjük szerelme igazán őszinte volt és igazi. Egyikünk sem siránkozott a régi nagy szerelmükért, hanem megtalálták a másikat, viszont egy betegség nagyon csúúúúúúnya tud lenni és halált is okozhat.
Ahogy a gyerekek mondják, az anyjuk halála után 6 év telt el. Hat év. Nem hajtott rá Robinra mikor az anyuka épp haldoklott, nem hajtott rá mikor épp meghalt. Várt, meggyászolta szerelmét és végül a gyerekei engedélyét kérte, hogy nem bánják-e, hogy a másik igaz szerelmével össze jöjjön.