A Got szereplői. Minden alkalommal változatos érzelmet váltanak ki belőlem. De a WD-ben, csak annyit, hogy kapják már el őket a zombik.
Robbot sosem bírtam. Ő tényleg egy karakter nélküli ember volt fontos pozícióban. De ott van az összes Lannister pl. Mind hatalmas arcok. A boltonok mellett sem megy el szó nélkül az ember.
A Margaery meg a nagyanyja is haláli arcok. Stb. Annyi izgalmas szereplő van a Gotban, hogy nem tudom hová kapni a fejem. De főleg a Lannisterek. Ha csak róluk szólna, akkor is nézném.
Lannisterek=4 ember, abból egy (Jamie) annyira érthetetlen karakter, hogy nem igazán tudom már hova tenni őt. Az első 2 évadban nagyképű kis makkarc volt, a 3. évadban meg már kiderül, hogy Aegon-t is könnyek közt ölte meg..
BoltonOK? Többen vannak? Vagy most a fattyúra gondolsz?
Margaery semmilyen karakter, semmi stílusa sincs, csak Cersei-el vitatkoznak Joffrey-n. A nagyanyja már nagyobb arc, de ő elég keveset szerepel.
A Lannisterek tényleg izgalmas szereplők, viszont rajtuk kívül annyira kevés igazi karakter van. Ellenben a The Walking Dead-ben ott van Rick, a folyamatosan mutálódó gondolkodású Carl, az alattomos Shane, a megtért rosszfiú Daryl, és még sokan mások. Ráadásul megmutatja a sorozat, hogy mennyivel rosszabb emberek lesznek a szereplők a világ elmutálódásával. Kezdetben Carl azt sem tudta mit kellene csinálnia ebben a világban, folytatta a régi megszokott életét, matekházit írt, most meg úgy szórja az ólmot, ahogy csak tudja, és emellett még egy utálatos görccsé is vált, aki a vele ellentétes oldalon lévő embereket is szemrebbenés nélkül agyonlövi.