Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6840 Dátum: 13 jún 13, 10:04:35 » |
|
Szegény MrSaiyan, meg szegény összes fiú. Gondolom, arra a kolbászevős jelenetre mindenkinek összerándult a gyomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6841 Dátum: 13 jún 13, 10:13:15 » |
|
Aes nem igazán értem az utolsó bekezdésedet, attól még hogy kritikát írunk róla ( azt elismerem, hogy rosszul lett megfogalmazva ) , attól még, ahogyan írtam, ugyanaz a célunk, hogy a lehető legjobb legyen az adott film. Írásbeliség átka ez, de mégis azt akartam kifejezni, hogy a CGI de rigueur ( aaahw ), legyen benne!, de ne a történet és a karakterek bemutatásának a rovására. Ne a látvánnyal tömjék be azokat a lyukakat, amelyeket nem tudnak, vagy nem akarnak megoldani a rendezés folyamán. Egyértelmű, hogy bizonyos háttereket, városokat csak CGI-vel tudnak megcsinálni, hát csinálják, de ne feledkezzenek meg arról hogy egy Tolkien könyvet visznek a vászonra. Itt a másik oldal, amikor direkt csak látványorgiára ülök le a képernyő elé, tömjék is tele CGI-vel! Azért mennyivel szimpatikusabb ebben Cersei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6842 Dátum: 13 jún 13, 14:18:48 » |
|
Szegény MrSaiyan, meg szegény összes fiú. Gondolom, arra a kolbászevős jelenetre mindenkinek összerándult a gyomra. Szerintem ott még nem tartok, de nagyon érdekfeszítően hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #6843 Dátum: 13 jún 13, 15:56:53 » |
|
Szegény MrSaiyan, meg szegény összes fiú. Gondolom, arra a kolbászevős jelenetre mindenkinek összerándult a gyomra. Ne is mond, pont kajálás közben néztem azt a részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6844 Dátum: 13 jún 13, 16:31:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6845 Dátum: 13 jún 13, 17:26:52 » |
|
Ha ennyit látna az emberiségből egy idegen civilizáció, akkor egész biztos, hogy ki akarnának minket irtani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6846 Dátum: 13 jún 13, 21:33:49 » |
|
Amúgy nem úgy volt, hogy nem olvasod addig ezt a topikot, míg utol nem értél minket got-ban? Mert ha igen, akkor inkább ne olvasd tovább. Szóval csak épp annyi szörnyű volt abban a jelenetben, a nem létező férfiasságom felsikított rémületében. xD Szerintem irtó morbid volt. De az a srác már eddig is rengeteg kegyetlen dolgot tett le az asztalra, ez azért vitte a prímet. Bár semmi volt ahhoz képest, mikor rájöttem, Robbékat visszavonhatatlanul elvették tőlem/ünk, hm, mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6847 Dátum: 13 jún 13, 21:55:24 » |
|
Most mért vagy ilyen negatív? Még farkas-ember hibridként visszatérhet Robb bármikor Plusz Cat-nek is kedvelhetőbb lenne a karaktere így, hogy nem tudna már beszélni. Mostanában amúgy nagy divat az ilyen "férfi felsikítós" jelenetek létrehozása. Hogy a változatosság kedvéért megint a Másnaposok 3-mal példálózzak: a moziba szabályosan jujjogott minden férfi annál a bizonyos nyalókás jelenetnél. Plusz engem amúgy is üldöznek. Elkezdtem a True Blood-ot nézni, és szegény Jason jól megjárta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6848 Dátum: 13 jún 13, 21:57:53 » |
|
Amúgy Robb semennyire nem volt karakteres, csak fontos helyen volt. Nem tudom miért akasztott ki bárkit is a hiánya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6849 Dátum: 13 jún 13, 22:17:12 » |
|
A True Blood iszonyú király sorozat, és Jason az egyik legviccesebb meg legszimpatikusabb karakter belőle. Jó, hogy elkezdted nézni. Bár az HBO csak minőséget ad ki a kezei közül, jó, nem csak, de azért többek között igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6850 Dátum: 13 jún 13, 22:20:34 » |
|
Talán még a harmadik évadig nézhető, de utána önmaga paródiájába fordul, és csak az 5 percenkénti sex jelenetek mentik meg. Jason egy balf... , igazi redneck csak szőke, sőt abban mindenki értelmi fogyatékos, és amit Ericcel csináltak... egyetlen pozitívum már benne az opening.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6851 Dátum: 13 jún 14, 00:38:36 » |
|
Simon a Misfits-ből szerepel a trónok harcában?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6852 Dátum: 13 jún 14, 00:50:11 » |
|
Hát szerepelni szerepel, de amiket csinál, azok után azt kívánom bár ne szerepelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6854 Dátum: 13 jún 14, 09:25:46 » |
|
Hát még csak a 2. évadnál járok, de eddig elég jó sorozatnak tűnik, kifejezetten tetszett, hogy nem egyből valami hiper-szuper szörnyet küldtek a főhősökre, hanem egy mezei sorozatgyilkost. Ezzel nem esik a Supernatural-féle csapdába, nem lövi el az összes ütőkártyát egyszerre. Jason meg olyan furcsa nekem. Valahogy túl nagy fordulatnak érzem nála ezt a megvilágosodást, tekintve, hogy igazából pár résszel előtte kedvelte meg azt a vámpír fószert.. remélem nem lesz ilyen makkarc az egész sorozatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 16:56:57 írta Bull »
|
Naplózva
|
|
|
|
|