24 nov 26, 16:24:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1558098 alkalommal)
0 Felhasználó és 66 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5055 Dátum: 11 okt 01, 17:43:53 »

Jahh Nevet Jövőhónapban lesz a moziban asszem. Mosolyog Lehet beülök rá.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #5056 Dátum: 11 okt 01, 23:31:53 »

Huh srácok, nem tudom milyen régi a Paranormal Activity de én most néztem meg először, tudjátok nem vagyok fosos v félős... de ennek a filmnek a végére már sírtam, és rohadtul élveztem mert ez volt az első horror amin teljesen be voltam kulázva, szinte még most is remegek, így este 11kor filmet nézni elég cinkes!!!! De pont ezért szeretem, mert most annyi adrenalin szabadult fel h már élveztem a szenvedésnek eme formáját, kicsit betegnek hangzik de élvezem a félelmet!
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #5057 Dátum: 11 okt 02, 09:27:08 »

2009-es... nézd meg a 2est az mégjobb bár a story ugyan az ...kiváncsi leszek a 3as-ra (idén ősszel)
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5058 Dátum: 11 okt 02, 09:40:47 »

Én most épp a Grave Encounterst(Asszem ez a neve) Bár amiket hallottam róla, eléggé ilyesztő lehet...Nevet Vagy csak a trailert nézzétek meg. Az is kb ideglelés, meg ParaActivity keverék.
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #5059 Dátum: 11 okt 02, 18:52:14 »

Jajj a PA. Szerintem az ilyen semmitmondó hülyeségeknek semmi értelmük. Nekem egyik rész se jött be, még talán az 1 ami kicsit újítást hozott a horror iparba, de nem. A 2 azmár csak a pénz miatt készült..
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5060 Dátum: 11 okt 02, 21:30:22 »

Morause, hogy "megnyugtassalak", ez így természetes. Egyik nap feltettem magamnak a kérdést, hogy miért is nézünk horror filmeket. Azt a választ találtam, hogy amitől félünk, az vonz a leginkább magához, mert megakarjuk ismerni azt, kíváncsiság. No meg mindenkiben benne van egy bizonyos ösztön, hogy "na, én azért is megnézem, képes vagyok végignézni".

Ma adott Isten néhány szabad; egyedülléti órát, így sikerült megnéznem a Paul című filmet. Hát srácok, nem bántam meg. Nagyon kritikus lettem az elmúlt években. Nem tudom, hogy csak befásult-e ez irányba a humorom, vagy csak nem tudok már röhögni a gagyi poénokon. Hogy példát mondjak én a Másnaposokba nagyot csalódtam. Agyon sztárolták aztán alig tudtam rajta röhögcsélni. Ennek a filmnek viszont sikerült megnevettetnie, régen láttam ilyen jó alkotást. Érdemes mindenkinek megnéznie, van benne egy nagyszerű üzenet; tükör a társadalmunknak.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5061 Dátum: 11 okt 03, 16:44:02 »

Vagy nézd meg a Karantén-t, ugyan az mint a Rec° csak amcsi változatban (utóbbit nem láttam csak a filmleírása egyforma). Én se vagyok ijedős (talán kisp*csösként féltem utoljára a Rémálom az Elm utcában filmektől Nevet), de éjfélkor fejhallgatóval a fejemen néztem meg és volt néhány rész amikor a fejhallgatómat a TV-hez akartam vágni Nevet. Úgy vagyok vele, ha filmet nézek csak én halljam és jó hangosan... Mosolyog.

Szombaton, reggel a Discovery Channel-en néztem egy sorozatot. A címe: Para? Normális? . Asszem az volt az első része.
Érdekes volt, vagyis engem lekötött. Három eseményt mutattak be és mindet megpróbálták megmagyarázni, hogyan is történhettek. A földönkívüliek is szóba kerültek és elég hihető volt, hogy közrejátszhattak.
Aki szereti a földönkívüliekkel kapcsolatos dolgokat azoknak ajánlom (szombat reggel 9:00, Discovery Channel)
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #5062 Dátum: 11 okt 04, 18:22:09 »

Hmpff! Mindenki mostanság a Rec-el jön. Szerintem elég érdekesen megoldott egy kula az egész. Zombik akiket egy démon irányít, aki egy kislány testében van, aki már kb többszá(?) év óta ott lakik fennt. Nemis lenne baj, de: a 2. részben a 2 civil gyerekkel mivan? Ott fulladnak meg? A kameratartók megse rezzennek szinte, nem hörögnek, nem félnek, mintha tudnák mit kell csinálni. + Ezek a spanyolok 1x nem láttak egy retkes zombis filmet?! Nemtudják, ha valaki megharap valakit, vér, degenerált emebrek, azonnal lekell lőni nem pedig beszélni hozzá.

A 2.rlszben ez a démonűzős sztori nagyon de nagyon nem tetszett. Értelmetlen. A kutyától jött fertőzés még mindig jobban tetszik. + Az elején a nyanyát amikor lelövik, pont kap egyet a fejébe, elvileg nemkéne megdöglenie? + Akinek kitörte a nyakát a tűzoltós, az, hogy az istenbe kel fel?! + 2. részben fürdőben, nincs leizélve az ablak, de a csóri inkább öngyilkos lessz, minthogy puskatussal beusse és elmeneküljön..

Összességében megnézhető, de nemjó.

(Masashi-chan , azmeg nem nevezhető "nagy" szörnynek.)
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5063 Dátum: 11 okt 05, 13:40:13 »

Egy viszonylag régi, de szerintem jó filmet ajánlanék a neve Ressurection és '99-es.
Az unatkozó horror kedvelőknek is lehet benne olyan ami megfogja őket, mert biza vannak benne érdekes dolgok.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5064 Dátum: 11 okt 16, 13:22:40 »

Ezt most láttam a neten, rejtett kamerás felvétel a Királyok Csatája forgatásáról:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=60-b55TvfHE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=60-b55TvfHE</a>

Elég gyenge a minőség de azért így is durva. Nevet Várom már nagyon az új évadot.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 16:32:07 írta Aes Sedai » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5065 Dátum: 11 okt 22, 16:31:41 »

Aes Sedai: Oh ne is mond, már én is nagyon várom.

Én most egy másik sorozatra is nagyon rá vagyok kattanva. Biztos említettem már korábban a címét (Warehouse 13). Azok csinálták akik az Eurekát, és egyszerűen zseniális. Most néztem végig nem rég az első évadot, és már a 2. közepén tartok.
Hogy miről szól?
Van két ügynökünk akik az elnököt szolgálták és egy bizonyos Mrs. Irene Frederic leküldi a két főszereplőnket (Myka-t és Pete-et) Dél dakotába ahol a raktár van. A Raktárat egy igen nagy, tényleg hatalmas épületnek kell elképzelni, ahova elég sok minden elfér, olyan dolgokat gyűjtenek be oda ami misztikus tárgy, amit meg kell szerezni, és el kell rejteni (plusz valami lila löttyel amiről nem tud senki semmit, hatástalanítani kell). Olvastam valahol és végül is igaza volt az írónak hogy ez a sorozat körülbelül az Elveszett ereklyék fosztogatói, és az Eureka kicsit össze öntve, én mind a kettőért oda vagyok, így nálam tuti ez a sorozat.

A karakterek:
Pete Lattimer (Eddie McClintock), egy vicces, képregény rajongó, akinek nem is különleges ereje, de megérzi ha valami baj van elég hamar, és ez nem egyszer megmenti az életüket. A társa Myka Bering (Joanne Kelly) eleinte kicsit.. pesszimista, és persze nem érti ez az egész raktár dolgot, de nem lesz idegesítő egy lány, sőt én szeretem, nagyon jó kis páros lesz Pete-tel. A raktárat vezeti, és az "otthoni segítőjük" Artie Nielsen (Saul Rubinek <-- ha valaki látta az Eurekat, szerepel is egy részben). Ő is régebben raktár ügynök volt. És persze az első évad közepén jön az én egyik kedvencem Claudia Donovan (Allison Scagliotti <-- aki esetleg látta az Eureka 4. évadának a közepét, szerepel is benne, mint a Warehouse 13 egyik tagja...).
Nagyon sok Sci-fi.s sorozatokból lévő színész szerepel vendég szereplőként, egy két példa: A Battlestar galactikából: Michael Hogan (Colonel Saul Tigh), Tricia Helfer (Caprica six). A Firefly-ból: Jewel Staite (Kaylee) és Sean Maher (Simon). Na meg az Eureka-ból Douglas Fargo (mint Douglas Fargo mert ő tényleg az Eurekaból látogatja meg őket) plusz egy részben láthatjuk Erica Cerra (Vagyis Jo Lupo -t) és Niall Matter (Zane Donovan ).

Nagyon jó, és vicces így csak ajánlani tudom.  Pirul

Itt az introja, szerintem nagyon szép lett. :
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FuzqbduwSw8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FuzqbduwSw8</a>
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 16:42:16 írta Minagi » Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #5066 Dátum: 11 okt 30, 15:38:33 »

mivel az utóbbi napokban unatkoztam megtaláltam két kedvenc gyerekkori filmemet és megis néztem őket. az egyik a Mindörökké Batman(1995)Nyelvesít a másik pedig a Batman és Robin(1997) volt és hát újra megnézve is aztmondom hogy még mindig a kedvencem:P...aki látta már ezeket vagy szereti őket az légyszi írjon már privibe vagy valahogy jelezzen...előre is köszönöm:)
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5067 Dátum: 11 okt 31, 17:16:50 »

Most kezdték nem rég a a filmpusszon a Sárkányszívet. *_*
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5068 Dátum: 11 nov 02, 16:46:16 »

Az nagyon jó film Nevet  Talán a legjobb sárkányos film amit valaha láttam Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Zohan-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5069 Dátum: 11 nov 05, 12:15:21 »

Nemrég néztem meg az Odaát 7 évad eddigi epizódjait és elégé bejövős ez a "Leviatán" dolog Nevet Remélem még igy is megtolják pár évadal a sorozatot Nevet  Nem tom ki hogyan vélekedik az új évadról ?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 12:16:11 írta Zohan-san » Naplózva
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins