Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5025 Dátum: 11 szep 04, 14:11:06 » |
|
Én most kezdtem el nézni a Firefly-t. Eddig tetszik. Ilyen kedves kis nyári űrwestern sorozat. Engem most a Cowboyok és űrlények érdekel leginkább. Nagyon nagyon jó sorozat, remélem majd te is érezni fogod a hoppon maradás érzését amiért elkaszálták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5026 Dátum: 11 szep 04, 20:41:19 » |
|
Nekem csak a lakótársam érzi azt. Én annyira fapofával fogadtam. Az openingje jobban megfogott mint a cselekmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5027 Dátum: 11 szep 04, 21:33:33 » |
|
Gdat: Neked nincs szíved, ha fapofával fogadtad ezt . Bár az opening tényleg k*rva jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5028 Dátum: 11 szep 07, 20:04:53 » |
|
You can't take the sky from me... én is Firefly rajongó vagyok A movie eredetije befigyel a polcon ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5029 Dátum: 11 szep 10, 22:49:16 » |
|
Most néztem meg a 2. részt a Trónok harcából. Már most remélem, hogy megdöglik a királyné, valamint a magasabb testvére és a fia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5030 Dátum: 11 szep 11, 10:14:02 » |
|
Már most mondom előre , hogy a szezonális sorozatokat spoilerként tüntessétek fel , mert vannak olyanok akik egyben akarják majd megnézni az adott évadokat! Pl.: Én!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5031 Dátum: 11 szep 12, 12:57:36 » |
|
Régen néztem már filmet, most valami orbitálisan rosszat kerestem, és meg is találtam. A film a Titanic 2 volt, és hát... ~Story: A történet lényegében eléggé morbid, nem dobtam hátast tőle. Maga a film is egy rém unalom volt, 30 percig néztem tekerés nélkül, aztán már csak tekergetve, de ez az 1. rész meggyalázása, komolyan.
Nem csoda hogy 1.75-ös értékelést kapott az IMDb-n. 1/5 számomra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5032 Dátum: 11 szep 12, 13:07:20 » |
|
Én egy Babylon5 remake-et néznék meg. Elég régi sorozat. És elég jó ahhoz hogy profitot lehessen vele termelni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5033 Dátum: 11 szep 12, 14:04:38 » |
|
Dawe, az tényleg létezik? Én az hittem, hogy csak kamu. Anno láttam valami fanmade trailert, amiben a Dicapriót megtalálják jégbefagyva, és kiolvasztják. ----- Sárkányos filmeket tudtok? Eddig kb a következőket láttam: Sárkányszív Eragon 2020: A tűz birodalma. Földtenger kalandorai Így neveld a sárkányodat György és a Sárkány Dragon War Merlin kalandjai (sorozat) Sárkányok háborúja Végelen történet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 12, 14:20:44 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5034 Dátum: 11 szep 12, 14:22:30 » |
|
Hogy kicsit offoljak : Nem, nem kamu, kajak létezik, csak épp nem az a sztori hogy Kabriót kiolvasztják, hanem hogy a 100. évfordulóra remakelik a hajót, a 2012 jégkorszakot is megnéztem, az sem volt annyira rossz, bár a "sima" 2012 jobban adta. Nekem most valami jó kis horror kellene, amitöl kipattanok a székből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5035 Dátum: 11 szep 12, 14:28:40 » |
|
Na ha olyat találsz majd szóljál Utoljára a Fehér zaj filmek hozták rám a frászt... Viszont ráálltam a paródiákra, mert az legalább vicces, ha már nem rémisztő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5036 Dátum: 11 szep 12, 17:14:36 » |
|
Most nézem A Az árva c. horrort. ok nappal van (nem volt más filmem), de tényleg már csak viccesnek tűnnek azok a jelenetek, mint illesztőnek, meg egy idő után kissé viccesek a horrorfilmes klisék. pl a fürdőszobatükör, a hűtőajtó... A másik fura dolog(,hogy nem is volt első ), hogy az egyetlen karakter akit megkedveltem a filmben az Ester, pedig hát ő itt a gonosz kislány. ui: A film másik felé kicsi későbbre kell hagynom. Sajna mégsem az spoiler: Nem gonosz kislány, hanem idegbeteg törpe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 12, 20:52:40 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5037 Dátum: 11 szep 14, 20:15:56 » |
|
ách... az ilyen filmeket el tudják rontani.. pl a sucker punch is.. most komolyan úgy kellet befejezni hogy egy megszökött egyen lobotómiát végeznek( mielőtt valaki megkérdi miaz... a homloklebeny effektív megsemmisítése..ergo agyilag zokni lesz...) a másik kettő meg úgyrémlik meghalt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5038 Dátum: 11 szep 15, 07:33:47 » |
|
A sucker punchal csak az volt a bajom, hogy az első 30 perc után azt vártam már, hogy mikor végzik már el a lobotómiát a csajon. Nem igazán jött át a sztori hangulata, mert a látványra mentek rá (de a mecha szamurájok jól néztek ki ). Viszont nem rég néztem meg a Köd című filmet. Ez egy 2007-es film, egyébként Stephen King novella feldolgozás. Bár a vége nem ugyan az, de egész jó lett. Mondjuk még mindig nem üti a Halálsoron, Remény rabjai, Atlantisz gyermekei triászt .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5039 Dátum: 11 szep 15, 08:01:52 » |
|
A Sucker Punch tömény fanservice , ez a lényege a filmnek. Aki mély elszántó filozófiai - vagy érzelmi mondanivalót akar , az ne nézze meg .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|