Minagi: A Firefly is csak 14 részig bírta... kinyírták.
Igazad van, pedig az is egy hihetetlenül jó sorozat volt. Elég sok minden nem derült ki T_T
De Ecklair, ennek is meg van a kis története hogy miért is kaszálták el.
A BSG-nek érdekes a lezárása lett, adtak a végére egy kisebb csavart. (Habár már lehet tudod miről van szó)
De ha jól rémlik, akkor a BSG egy régebbi kb 70-es évek beli sorozatot újrafeldolgozása.
Shiro, én láttam a régi BSG-ből részeket. Te, az borzalmas. lehet akkoriban nagyon menő volt, de most már nem az. Sokkal jobb ez az "új". Ami igen, 4 évados. és azt nem kaszálték el. úgy tudom így is tervezték. De vannak mini seriak, amiket érdemes meglesni.
Viszont a Caprikát, na azt elkaszálták, mert hogy állítólag nem volt olyan nagy nézettsége T_T Így csinálnak egy olyan BSG "elődöt" hogy az első csata amiben William Adama mint már 20-on éves fog harcolni.
Viszont vissza térve az Eurékához, megtudtam hogy ott valamit a rendező b*szott el ugyan is, vagy valami ehez hasonló beosztású személy -.-"
Viszont én az SGU-t nem mertem nézni. Oda vagyok az SG-ért meg az SGA-ért is. Az összes évadot láttam vagy 3x mind a két fajtából, de az SGU-ból láttam az első részt és az egyszerűen szánalmas volt. Nagyon gáz az egész, nem bírtam rávenni magam hogy megnézem az egészet.
AZ SG 10 évados ha jól tudom, azt nem kaszálták el, viszont az SGA, az meg 5 évados, és azt mondta a testvérem hogy azt állítólag pont az Eureka miatt kaszálták el.... -.-"