Én is megnéztem ma egy pár filmet, hát hozom is az értékelést!
Stephen King Az c. filmjének 1,2 részét, a Kedvencek temetője 2-t, és a Végső állomás 5-t
Az 1-2 : Lényegében a story egy bohócról szól aki 30 évenként feltámad, és gyerekeket öl meg. Az első rész néhány kissrác szemszögéböl mutatja meg a történetet, a 2.-ban ugyanúgy csak már felnöttek lettek.
Maga a story felvezetés eléggé unalmas volt, a gyilkosságok sem voltak nagy durranások, csak az tetszett, hogy Pennywise, a bohóc mekkora pókerfaccel gyilkolászott.
3/5
Kedvencek temetője 2 : Hmm, a filmet már láttam párszor, de most megint rászántam magamat a megtekintésre, nos, az 1. rész sem volt annyira rossz, de a 2.résznek már jobb a hangulata, a story annyi, hogy egy szinésznő-t kicsit megcsapja az áram, és meghal. A fia, Jeff hall arról, hogy az indián temetővel felélesztheti a halottakat, és mivel nem tud túllenni anyunci ropogósra sülésén, így feltámad pár ember, de ezt majd jobban megértitek, ha megnézitek a filmet.
4/5
Végső Állomás 5: Nos, maga a film nem volt rossz, csak kár, hogy végig tudtam mi fog történni, hisz 5 részböl 5-ben ez ment, eléggé vontatott már ez a dolog a filmben, látomás, véged van, következő, és a többi... Nem volt rossz, egyszer meglehet nézni 3/5