mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3705 Dátum: 09 jún 10, 23:22:35 » |
|
Taken (Elrabolva) aki teheti nézzem meg naon nagy film ugyanolyan majdnem mint a tűzben edzett férfi csak jobb. 20 Oscarra jelölném nekem naon tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3706 Dátum: 09 jún 12, 21:20:08 » |
|
Tyűűűű...ilyen is ritkán történik velem. Hazajövök, ledobom magam és jól megérdemelten bekapcsolom a tv-t. Nézem, megy valami gimis film. Cseresznye ölbe, mondom 'Na megint egy Dawson klón' és nézem. De nem! Átkapcsol teletextre, keres címet, megtalál >> Séta a múltba Én nem tudom mi lett velem, lehet, hogy az esti traumák utóhatása volt, de kifejezetten tetszett a film. Romantikus 'dráma' egyébként, amely műfaj még nem is áll hozzám különösebben közel. Mégis élveztem. Szép volt, aranyos volt, szomorú volt. Nem nyálas.
Hasonló érzés fogott el, mint mikor 8 évesen néztem a 'Matilda a tini boszorkány' című mesterművet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 21:27:07 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3707 Dátum: 09 jún 12, 21:38:40 » |
|
Azt a filmet délután én is néztem... És nekem is tetszett.. Peddig nekem sem a műfajom ez a tini romantikus dráma stílus... Mondjuk azért elég szar érzés hogy beleszeretsz egy lányba és kiderül hogy az illetőnek már csak kevés ideje van hátra... Nem vagyok érzelgős típus, de megfogott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3708 Dátum: 09 jún 12, 22:03:33 » |
|
Nem tudom...valahogy szépen lettek adagolva a dolgok. Igen, engem is megfogott Most éppen egy magyar szinkronos letöltés után koslatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3709 Dátum: 09 jún 12, 22:06:31 » |
|
Tényleg nagyon jó film. Én már egy párszor láttam. De minden alkalommal ugyan úgy le tud kötni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3710 Dátum: 09 jún 12, 22:17:25 » |
|
szinkronosat akajooooook Amit lekaptam, arról utólag kiderült, hogy eredeti hanggal megy Allah meghallgatott, és úgy néz ki találtam! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 22:20:07 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3711 Dátum: 09 jún 12, 22:19:53 » |
|
Amúyg Ritka te azért ha jól tudom 90%-ban értenéd angollal is. Akkor minek a szinkron?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3712 Dátum: 09 jún 13, 14:02:36 » |
|
Én annak idején a pillangó efektussa (első és eredeti nem a gagyi második) voltam igy. Nagyon tetszett a film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3713 Dátum: 09 jún 13, 14:07:21 » |
|
Van a fórumon olyan aki felirattal nézte a reapert? ha igen az eltudná küldeni a 2x13.rész feliratának linkjét privátba?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3714 Dátum: 09 jún 13, 14:50:21 » |
|
A Séta A Múltba ( A Walk To Remember ) sokkal jobb eredeti hangon Amúgy szerintem az egész film végig sablonokra épült amik nem tudtak újat mutatni, pozitívum a kiscsaj mert nagyon aranyos volt Szerintem a vége elég fake... 18 évesen nulla tapasztalattal elég erőltetett ez az örörk szerelem duma...egyébként meg nagyon jó film.....szóval szeretem is meg nem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3715 Dátum: 09 jún 13, 21:18:49 » |
|
Amúyg Ritka te azért ha jól tudom 90%-ban értenéd angollal is. Akkor minek a szinkron?
érteni érteném, nem is ezzel van a baj Kevés filmet szeretek eredeti szinkronnal. Valahogy úgy vagyok vele, hogy sokkal magasabb érzelmi skálán mozognak a magyar színészek, sokkalta szélesebb skálán játszanak a hangjukkal, mint az amcsik. Lehet, hogy azért érzem így, mert az anyanyelvem, nem tudom. Meg ebben kifejezetten tetszett a szinkron. Ettől függetlenül megnéztem eredetivel is, nekem kevésbé jött be. Nem volt annyira hiteles... persze, semmi újat nem mutatott a film, de valahogy ez mégis megfogott. Nem tudom...hitelesnek tűnt. A 18 éves nagyszerelemről annyit, hogy ebben a környezetben, ebben a köntösben számomra teljesen hihető volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3716 Dátum: 09 jún 14, 11:37:01 » |
|
Kevés filmet szeretek eredeti szinkronnal. Valahogy úgy vagyok vele, hogy sokkal magasabb érzelmi skálán mozognak a magyar színészek, sokkalta szélesebb skálán játszanak a hangjukkal, mint az amcsik. Lehet, hogy azért érzem így, mert az anyanyelvem, nem tudom. Meg ebben kifejezetten tetszett a szinkron.
Ezzel én is így vagyok =} Szerintem a tapasztalt magyar szinkronszínészek nagyon tehetségesek. Összehasonlítottam néha a magyar verziót az eredetivel, és sokszor én is erre a véleményre jutottam, mármint hogy teljesen beleélik magukat az adott szerepbe, és az eredmény felülmúlja pl az angolt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 14, 18:16:12 írta Navelia »
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #3717 Dátum: 09 jún 14, 17:59:22 » |
|
Jajj, végre megkaptam a Kutyaszorítóbant, igaz 1 lemezes változatban de 390 ft volt *-* Imádom ezt a filmet *-* MOndjuk tarantinónak nagyon jó filmjei vannak, pl, kill bill, stb.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3718 Dátum: 09 jún 17, 18:10:29 » |
|
A napokban megnéztem pár filmet. Az egyik a Hideg nyomon angol címe, (Gone baby gone ) többek között Ed Harris, Morgan Freeman, és Casey Affleck (őt nem igazán kedvelem) főszereplésével, viszont a másik két színész véleményem szerint hatalmas színész óriás, és nagy kedvenceim nos a filmről röviden, izgalmas és fordulatos. A másik film a Törvény Gyilkosai Al Pacino, és Robert De Niro főszereplésével a filmről röviden szerintem, hihetetlen jó lett és a végén, az a kis csavar még jobban emel a színvonalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3719 Dátum: 09 jún 17, 18:34:56 » |
|
Ha nagyon jó filmet akartok nézni a Közönséges bűnözők-et Ajánlom. A végén le fog esni az állatok.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|