Syzygy
|
|
« Válasz #3735 Dátum: 09 jún 20, 14:45:44 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 20, 14:48:22 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3736 Dátum: 09 jún 20, 14:51:33 » |
|
Nekem a barátok közt sorozat a kedvencem (és a szomszédok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3737 Dátum: 09 jún 20, 15:03:46 » |
|
Nekem meg a NAruto a kedvenc sorozatom ömm mega jóbarátok LohooL
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3738 Dátum: 09 jún 20, 15:13:09 » |
|
nálam kimaradt a rémrendes családok sorozat (de jóval lemarad a szomszédok sorozattól ) első helyen a Naruto és a barátok közt áll fej-fej mellett haladnak második szomszédok harmadik south park és family guy (ismét fej-fej mellet haladnak) negyedik nincs ötödik rémrendes család és a többi dirthy sanchez wild boys happy tree friends (adolf5 beszólásainak nézegetése ) és az összetörve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3739 Dátum: 09 jún 20, 16:36:53 » |
|
És a Joey senkinek se tetszik pedig egyik legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3740 Dátum: 09 jún 20, 22:22:19 » |
|
Annyira szééééééép: http://www.dailybest.hu/pixar-partly-cloudy/nézzétek mert gyönyörűűűű *_____________*
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3741 Dátum: 09 jún 22, 15:03:52 » |
|
omg ez nagyon értelmes rajzfilm volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Riderrr
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taka Leader,Uchiha Sasuke
|
|
« Válasz #3742 Dátum: 09 jún 22, 16:59:15 » |
|
Jah nagyon értelmes xD Hát nekem a fav a Naruto és Kyou Kara Maou. ezenkívűl még sztem a Megint 17 és az Éjszaka a múzeumban 2 király volt xD
|
|
|
Naplózva
|
Taka Leader Sharingan mester,
Uchiha Sasuke!^^
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3743 Dátum: 09 jún 22, 17:32:16 » |
|
Emberek. Aki szereti a gyűrűk urát az lesse meg ezt http://www.thehuntforgollum.com/Ez egy rajongói forgatás, de semmi amatőrség nem található benne. Hihetetlenül klassz. Csak feliratos. Legalább is nekem úgy van meg. a címe A gyűrűk ura - Vadászat a Gollumra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3744 Dátum: 09 jún 22, 18:17:32 » |
|
Ezt már belinkelték egyszer a 243-as oldalon. De azért köszi:D Egész jó ahhoz képest hogy amatör.Mondjuk sztem a csukja sokszor azért van aragornon mert nem akarják hogy szembe tűnő legyen hogy nem az igazi:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3745 Dátum: 09 jún 22, 18:57:41 » |
|
Az oldalon nem a feliratos verzió van...tudnál esetleg egy subosról linket adni? angol sub is jó, csak legyen vmi :s
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3746 Dátum: 09 jún 22, 19:00:54 » |
|
A Gyűrűk Ura rajongóinak : Néhány fanatikus brit Tolkien-rajongó The Hunt for Gollum címmel leforgatta a Gyűrűk ura-trilógia és a Hobbit közötti eseményeket. Bár a film csak 40 perces, nyoma sincs benne az amatőrizmusnak, hangulatosak a jelmezek, látványosak a speciális effektek, és jók a hangok is (Jason Perino valami egészen fantasztikusan hozza a skizofrén Gollam kétféle vartyogását). A forgatás Wales északi részén zajlott, 3000 fontos (kábé 969 ezer forintos) keretből.
A sztori főszereplője a Vándor, azaz Aragorn (Adrian Webster), aki Vadonföldön kezdi el keresni Gollamot, miután Gandalf gyanakodni kezd, hogy hozzá kerülhetett Szauron gyűrűje. Aragorn csak Mordor szomszédságában, a Holtlápnál talál rá az egyre őrültebb hobbitra, és magával viszi a Bakacsinerdőbe, hogy ott Gandalf kivallathassa. Forrás: Index.hu Sajnos nem volt még időm végignézni, de nagyon jónak tűnik. http://www.dailymotion.com/video/x930jf_the-hunt-for-gollum-argentinaportug_shortfilmsVan magyar felirat is hozzá. Alul a Menu-re kell klikkelni, és a menüből kiválasztani a Enable Subtitles en-t! (Nem tudom miért "en" de az a magyar felirat.) Itt le van írva hogy hol van.Tehát az en-re kell kattintani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 22, 19:02:10 írta mates07 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3748 Dátum: 09 jún 23, 16:10:35 » |
|
Angyalok és Démonok nagyonteccet és a vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3749 Dátum: 09 jún 23, 17:09:11 » |
|
Nekem, egyáltalán nem tetszett, az a film. Véleményem szerint, az egész teljesen blőd .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|