Tyűűűű...ilyen is ritkán történik velem.
Hazajövök, ledobom magam és jól megérdemelten bekapcsolom a tv-t. Nézem, megy valami gimis film. Cseresznye ölbe, mondom 'Na megint egy Dawson klón' és nézem. De nem! Átkapcsol teletextre, keres címet, megtalál >> Séta a múltba
Én nem tudom mi lett velem, lehet, hogy az esti traumák utóhatása volt, de kifejezetten tetszett a film. Romantikus 'dráma' egyébként, amely műfaj még nem is áll hozzám különösebben közel. Mégis élveztem. Szép volt, aranyos volt, szomorú volt. Nem nyálas.
Hasonló érzés fogott el, mint mikor 8 évesen néztem a 'Matilda a tini boszorkány' című mesterművet
Ezer hála, hogy megemlítetted a topikban a filmet, egyszerűen, fantasztikus, alig látok mostanában valami jó alkotást, úgyhogy még egyszer kösssz. ^__^
Valamint a másik is nagyon jó, már én is mily ifjonc lehettem mikor láttam xD
Csereajánlatként:
Benjamin Button különös élete (The Curious Case of Benjamin Button, 2008)
A "hivatalos" ismertetője szerintem nem túl jó így megpróbálok összedobni egy sajátot:
Benjamin pont az elő világháború utolsó napján született, az utcák a karneváltól hangosak, ám ahelyett apja a csodát pillantaná meg, elsápadt arccal felkapja a gyermeket majd végigszalad a városon és leteszi egy öregek lakta bérház lépcsőjére. Az orvos nem jósol neki nagy jövőt, hisz újszülött kora ellenére olyan akár egy 80 éves, ám az idő múlásával egyre fiatalodik. Egy nap tengerre száll s élete során jó pár különös emberrel hozza össze a sors.