Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 08 feb 09, 21:59:51 » |
|
Mondjuk szerintem a legeslegg gagyibb horrorok azok az olyanok , hogy cápa I,II ... nagyon bénák . Mondjuk a szellemes cuccot annyira nem szeressem (pl. a Poltergeist -et nem néztem meg meg nem is fogom ),de még valahogy elmegy . De ami csak kicsit para az a vámpír . Az inkább ... nem bírom megfogalmazni .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 09, 22:04:47 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 08 feb 09, 22:06:36 » |
|
Jaaaa peeeersze! *bólogat* Van valóság alapja mi? Akkor biztos én vagyok Drakula.... Ammúgy vannak jó vámpíros filmek is.... ??? PL. Penge filmek... A cápában mi a horror? az annyira gagyi, hogy már fáj.... Mondjuk a 3. rész az már jó.... ??? Mit lehet annyit parázni egy filmen? Gyengék az idegek? Ha igen van megoldás! Akarattal kell nézni! Csakazért is nézd, és a végén már bele edződsz... Vagy bele őrülsz, de csak nem... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 08 feb 09, 22:13:34 » |
|
Háát a penge résuzek jók csak nem parásak . Én azt utálom mikor lehet is rá készülni vagyis várható , hogy előugrik valami . Háát azoktól olyan para jön rám . Bazinagyot dobban a szivem . Amúgy vanak jó farkasos filmek ? Én amúgy néhány régi horrortól jobban parázok , mint az ujjaktól . Pl. A Drakula halott és élvezi eredetije (szóval a horror) az tényleg parás vol nekem . Valahogy úgy bemászik az meber agyába a film .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 08 feb 09, 22:17:27 » |
|
Hát ja... De legalább ész nélkül ölik egymást a manuk benne... Lehet hogy pszichopata hajlamaim vannak vagy mi, de azt szeretem, ha egy történetben minél több a vér... Talán ezért vagyok oda a horrorokért, a háborús filmekért, sci-fikért.. Az akciókért nem annyira.... De ha jó a film.... De nem szeretem az olyat, ahol sokat bénáznak a szereplők, ahol kínos helyzetekbe kerülnek... ??? Gangstakun Ajánlom a véres telihold című filmet... Nincs abban annyi para, de jól megcsinálták, abból amit írsz, szerimtem neked bejön majd.. Ha meg már láttad, akkor upsz.... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 08 feb 09, 22:37:37 » |
|
Az akciófilmek nagy része annyi hogy van egy gyerek aki legyilkol mindenkit és összejön egy csajjal...több értelmet még egybe sem láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 08 feb 09, 23:09:34 » |
|
Valaki írta a duma topikban, hogy félt annó az X-aktáktól. Hát volt is benne 1-2 ijesztő rész. Lehet közületek már nem sokan emlékeznek a Twin Peaks című sorozatra. Na nekem attól voltak kiskoromban rémálmaim. De a zenéjét azóta is imádom.
A Cápa meg annak idején nagyon is ijesztő horrornak számított, csak az újabb generációk már magasabb félelemküszöbbel rendelkeznek.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 08 feb 09, 23:26:27 » |
|
Nézted már a cápát hang nélkül? Nekem egyszer sikerült... A cápa csak az aláfestő zene miatt tűnik félelmetesnek...
Volt anno a tv 2-n egy sorozat... jó 10 éve... Mindig éjfélkor kezdődött... Nem vagyok benne biztos, de asszem a Péntek 13 sorozat volt az, de lehet tévedek, mert nem emlékszem a címére... Mindig úgy kezdődött, hogy egy furcsa házat mutatnak... Azt amikor elkezdtem nézni, eleinte én is féltem, de végül már megedződtem rajta vagy mi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 08 feb 09, 23:50:12 » |
|
Amitöl anno paráztam az a Gyerakjáték volt. Nem to'm miért, pedig külsőre nem annyira fálelmetes, meg minden. De ahányszór, csak meghallottam a Chucky (aszem jól írtam) nevet a hideg futkosott a hátamon. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 08 feb 10, 00:19:56 » |
|
én kiskoromban Freddy Krugeren, X-aktákon és más hasonló "félelmetes" dolgon nőttem fel. ezért van az, hogy a mostani horrorfilmeken vagy röhögök v elalszok... BTW: multkor néztem a Hetedik c. filmet. Vér, trics-tracs hullák mindenhol, naon menő volt, meg érdekfeszítő. de nem félelmetes... hmm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 08 feb 10, 00:46:01 » |
|
Ja, az ilyesmiken rendesen ki lehet égni. Valahogy már engem sem tudnak lekötni, az ilyen témájú filmek ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 08 feb 11, 15:05:37 » |
|
Benny hugi, te honnan szeded a Ben10-t, unokaöcsémnek be kéne szereznem, meg azért én is kiáncsi vagyok rá.
Jordan, 4 szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 08 feb 11, 15:07:16 » |
|
http://www.gportal.hu/portal/ben-10Innen lehet(ett, mert már nagyon sok nincs fenn, de egy jó adag még letölthető), az első évadot azt nem lehe tinnen se. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 08 feb 18, 18:09:50 » |
|
én olyan 6 éves koromban sokott vagy mit kaptam az X aktáktól... a zenéjétől hideg futkosott a hátamon egyébként mostanában Lost függő vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 08 feb 18, 18:13:25 » |
|
Valaki már látta a Golyózápor cimű filmet? Nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek Én réggen 1 ilyen szörnyecskék filmtől ilyedtem meg, azóta szeretem a horrorokat xD Olyan volt hogy ilyen zöld pamacsok voltak benne és osztodtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 08 feb 20, 21:08:45 » |
|
Milyen film az a sziklák szeme ? Miről szól ? Lehet , hoyg megnézem ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|