A felállás titok!:) Amúgy szerepelt már itt a forumon.
22-es Winstreaket elbuktam,mert hülyeséget csináltam...

Nem hiszem el! Legutóbb egy 14es winstreaket buktam el egy 14es winstreaket. Szintén hülyeséggel:(
R-el gondolkodtunk a top 3 winstreakes emberen. 72,71,53 jellenleg. Arra a megállapításra jutottunk,hogy vagy valamilyen nagyon durva felállásuk van(picit kétlem), vagy csalnak...
A működő felállások be lehet skatulyázni valamilyen fajta felállásba. De ezek közül egyik sem olyan,amivel lehetne ilyensokat nyerni.
Mass stunoló csapat: Lépcsőzetes védekezéssel simán verhető,ha a csapatban van egy temari/shino szinte tuti a gyözelem a mass defend miatt. Ráadásul ezek mind sok chakrába kerülnek, így egy chakralopó csapat elveri.
Mass Defender: Régen volt olyan,hogy Shino,Temari együtt és még valaki melléjük,de egy defend törővel máris meg lehet fogni ezt a felállást is...
Mass Támadó: Nagyon sok olyan karakter van,aki képes mass támadásra. 9-10 chakrából képesek 100 fölötti mass támadásra,de csak lassan. És a csapatba már nem fér bele egy defend törő. Lépcsőzetes védekezés, %os védelem esetén azonnal vesztettek.
Instant kill: Egyszerre csak 1 karaktert tudd likvidálni,mert sok chakrába kerül a használatuk. A másik 2 karakter tudd akkora kellemetlenséget okozni,hogy ne nyerjen az ember. Ráadásul az elején jól kell bekapni a chakrákat nagyon.
Chakralopó csapat: Kell 3 kör legalább,mire elindul a chakralopás. Instant killes,stunoló csapat szinte biztosan elveri...
Random chakrát használók: A legtöbb ilyen karakter előtöltös,és sok chakrát használnak. Plussz,nincsenek is összhangba egymással.
Szerintetek csalnak? A szerencse ki van zárva,a top 3 WSes emberke,egy klánból való!