25 júl 21, 09:48:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1309518 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Kukac
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zsonglőr

« Válasz #1125 Dátum: 08 jan 30, 09:43:27 »

Ezt csináljátok utánunk!:) Az én accountom

http://www.naruto-arena.com/profile/kukac911/

R accountja

http://www.naruto-arena.com/profile/stitok

Van egy olyan felállásunk,amivel átlagban minden 11. mérközést veszít el az ember. Nekem most +18as a Winstreakem:D

Néztétek mostanában Gait? Egészen fel lett erősítve a támadása. Defendtől függetlenül sebez 30at vagy 60at:D
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 13:21:09 írta Kukac » Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1126 Dátum: 08 jan 30, 13:33:23 »

Kukac...Légyszi mond már el priviben (akár) a felállást!  :o
Nah...megvan: Yoroi,Kidoumaru,Sakon,Jiroubo,Demon Brothers. És special jounin vok,igaz itt már alig tudok nyerni bár a statisztikám még mindig "jó" 71/69 xD...most a kyuuby narutoért egy Demon testvérek-Naruto-Shigure -val megyek Mosolyog Bár csapatváltáson töröm a fejem  ???
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 13:34:45 írta Pettinho » Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1127 Dátum: 08 jan 30, 13:47:54 »

A felállás titok!:) Amúgy szerepelt már itt a forumon.

22-es Winstreaket elbuktam,mert hülyeséget csináltam...Szomorú Nem hiszem el! Legutóbb egy 14es winstreaket buktam el  egy 14es winstreaket. Szintén hülyeséggel:(

R-el gondolkodtunk a top 3 winstreakes emberen. 72,71,53 jellenleg. Arra a megállapításra jutottunk,hogy vagy valamilyen nagyon durva felállásuk van(picit kétlem), vagy csalnak...
A működő felállások be lehet skatulyázni valamilyen fajta felállásba. De ezek közül egyik sem olyan,amivel lehetne ilyensokat nyerni.

Mass stunoló csapat: Lépcsőzetes védekezéssel simán verhető,ha a csapatban van egy temari/shino szinte tuti a gyözelem a mass defend miatt. Ráadásul ezek mind sok chakrába kerülnek, így egy chakralopó csapat elveri.

Mass Defender: Régen volt olyan,hogy Shino,Temari együtt és még valaki melléjük,de egy defend törővel máris meg lehet fogni ezt a felállást is...

Mass Támadó: Nagyon sok olyan karakter van,aki képes mass támadásra. 9-10 chakrából képesek 100 fölötti mass támadásra,de csak lassan. És a csapatba már nem fér bele egy defend törő. Lépcsőzetes védekezés, %os védelem esetén azonnal vesztettek.

Instant kill: Egyszerre csak 1 karaktert tudd likvidálni,mert sok chakrába kerül a használatuk. A másik 2 karakter   tudd akkora kellemetlenséget okozni,hogy ne nyerjen az ember. Ráadásul az elején jól kell bekapni a chakrákat nagyon.

Chakralopó csapat: Kell 3 kör legalább,mire elindul a chakralopás. Instant killes,stunoló csapat szinte biztosan elveri...

Random chakrát használók: A legtöbb ilyen karakter előtöltös,és sok chakrát használnak. Plussz,nincsenek is összhangba egymással.

Szerintetek csalnak? A szerencse ki van zárva,a top 3 WSes emberke,egy klánból való!
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 12:21:01 írta Kukac » Naplózva
Tega
Vendég
« Válasz #1128 Dátum: 08 jan 31, 16:00:42 »

Hello!
Segítség kéne!Az alap csapat küldetéseit akarom végre megcsinálni,de sehogyse akar a végére jutni. Nem tudan valaki valamilyen trükköt vagy módszert amivel a nehezebb ellenfeleket Sasuke-val, Sakura-val és Naruto-val le lehetne győzni??
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1129 Dátum: 08 jan 31, 18:28:13 »

Csak annyit tudok tanácsolni,h mindhárom karakterednek állítsd be a kezdésnél az 50%-os védelmet, majd iktasd ki sorban az ellenfeleket erősségi sorrendben. Sokat segthet, ha tudod,h melyik az ellenfél csaptának legveszélyesebb tagja.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1130 Dátum: 08 jan 31, 19:21:29 »

Damon: Itt kezdődik a probléma:) Ismerni az összes karakter,összes skilljét. Az első 1 perc nálad is arra megy el,hoyg elemzed az ellenfél csapatát,hogy az mégis hogy működik?Mosolyog
Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1131 Dátum: 08 jan 31, 19:38:27 »

Defeat 3 Sand Siblings with Hinata in your team. (2/3)  na akkor itt mit mert nem vágom .D
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1132 Dátum: 08 jan 31, 19:42:20 »

Győzz le három Homok ninját Hinatával a csapatodban Mosolyog
A múlt héten megszereztem Irukát! dancing
Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1133 Dátum: 08 jan 31, 20:29:51 »

hinatanak kérhetnék 1 szép csapatot?
Naplózva

Tega
Vendég
« Válasz #1134 Dátum: 08 jan 31, 20:46:52 »

Először is köszi a tippet,de annyit már én is tudok, hogy jó ha tudom, hogy az ellenfél csapatában ki a legerősebb. A második tipp, az 50%-os védelmet kipróbálom!Köszi!!!! kacsint
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1135 Dátum: 08 jan 31, 21:46:12 »

R kikapott egy igen kellemetlen,és para felállástól. Aki netán szereti az ilyen jellegű csapatokat,azok próbálják ki.

Cs Sasuke,Lee, Kurenai

Mindegyik karakter ki tudd végezni 1 karaktert:D

Még egy erőteljes felállás.

Sakon -40es sebzés, 1vs1 ben a legerősebb karakter(itt buktam el:( )
Kjuubi Naruto - 40es sebzés+ stun
Kankuro

Lehet kiprobálni,engem elvert:D
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 01, 09:51:53 írta Kukac » Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1136 Dátum: 08 feb 01, 06:56:29 »

háháháhá sakura shizuna shiguréval levertem a 3 sannint Nevet:D
Naplózva

Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1137 Dátum: 08 feb 01, 11:21:58 »

A 3 sannint leverni nem olyan nehéz. Tulajdonképpen együtt nagyon nehezen lehet velük nyerni, mert rengeteg chakra kéne és nincs is olyan nagyon hatékony támadásuk sajnos.
Kukac amúgy én ismerem az összes karakter összes skilljét másként nem is tudnék jól játszani ebben a játékban. Most,h meg van az összes karakter, a felállásokat fogom próbálgatni,h mégis milyen jók-e. Mellesleg nem Sakon a legerősebb 1 vs 1- ben. Pl.: Leevel, Kurenaival lazán ki lehet ütni. Valamint Cs Sasuke is könnyedén elbánik a kicsikével. Dosuról nem is beszélve. Mosolyog
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1138 Dátum: 08 feb 01, 13:40:18 »

Azta rohadt... Nevet ... a 7-es csapattal Jouninként nyertem +8szor  8) ... Még Narutoval le kell vernem Kabutot meg Nejit és megvan a kyuuby Naruto,és Shizune is mindjá megvan meg a CsSasuke meg a "Kakashi Team" spec. jounin küldi is  :reszeg:
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1139 Dátum: 08 feb 01, 14:43:57 »

Nekem a Team 7-el még anno zsinórban vagy 24-26 győzelem sikerült. Mondjuk akkor teljesen mások voltak az arányok kevesebb karakter is volt és a fél mezőny a team 7-el nyomta. Nyelvesít
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins