renato
Vendég
|
|
« Válasz #13110 Dátum: 10 dec 22, 21:14:32 » |
|
Ha én admin lennék, akkor itt nagyon nagy változások lennének... a stun vissza lenne állítva, a Narutok normális erősségűek lennének, stb... amúgy bizonyos szinten az anime miatt is meg van ragadva az NA, mivel a filler karikat (normál esetben) nem szokták berakni, és egy ideje már csak filler van a Narutoba is... Amúgy én semmit sem hallottam a képességeikről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13111 Dátum: 10 dec 23, 16:13:53 » |
|
Nem tudom, hogy Akatsuki-ig jó-e, de Jinchuuriki-ig biztosan. A csapat: Tenten(S), Kidomaru, Tayuya. Kényteln voltam Aoe-t összerakni, de a miértjét pár oldallal ezelött leirtam, és nem akarom még egyszer. Én is ezzel akarok felmenni, és sok sikert az Akatsukihoz, és tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13112 Dátum: 10 dec 24, 16:14:03 » |
|
kaknkuro chyo és narutos nagyon jó team nekem bejön:D amugy elnézést hogy nem két soros üzenet!!..
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden arenázonak és mindenki másnak!!
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Banduc
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13113 Dátum: 10 dec 24, 16:27:02 » |
|
A segítségeteket szeretném kérni nem tudnátok mondani 1 jó csapatót rehab gaarához mert éppen kazekage gaara küldijét csinálom és kéne a rowhoz(már csak 3 row kell kimimaro ellen)Előre is kösszi a segítséget.Off:Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 24, 16:28:00 írta Banduc »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13114 Dátum: 10 dec 24, 16:56:19 » |
|
Hát. ez még Ladderre is jó, én a nagykarimmal tegnap csináltam vele Jinchuurikin egy +12-t, és mentem fel vele 37-re. De a küldihez is tuti jó: Lee(S),Rehabgaara,Kin. Végülis a lényege az a sebzés növelése Leevel és Kinnel. A többi miatt meg már az ellenfélnek kell aggódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13116 Dátum: 10 dec 24, 17:53:32 » |
|
Az szép, de legalább közel voltam. Am a te csapatod is nagyon jó, de ma játszani sem merek, mert nem jön jól a chakra ma egyáltalán. Igy szinte esélyem sincs fentebb szökkenni. Mind egy, majd lessz valami. További kellemes arénázást, és ünnepeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Roger11
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13118 Dátum: 10 dec 26, 10:56:49 » |
|
Kipróbáltam a Kidomaru-Tenten(s)-Tayuya csapatot de nem nagyon jött be. Már jó sokat kipróbáltam, amit néztem csapatokat, de egyikkel se ment. Most viszont találtam egy nagyon jót. Ajánlom mindenkinek:Hidan(s), Sasuke(s), Zaku. Eddig 4-et nyertem vele és most is nyerésre állok.
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Banduc
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13119 Dátum: 10 dec 26, 11:39:27 » |
|
Köszönöm a csapatokat! Végre sikerült megszerezni kazekage gaarat. Most elkezdek leaderezni megpróbálok felmenni jouninra.Amúgy nem tudjátok miért van az, hogy a küldetést anbun meglehetne csinálni de az elő küldetése jouninon van?(mert van pár ilyen )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13120 Dátum: 10 dec 26, 14:12:22 » |
|
Hát, ennek kb annyi a praktikája, hogy már Anbun is meglátod, mi vár rád majd Jouninon. Am grat Gaarahoz, nekem is csak 2 makker Deidara feladásával sikerült összehozni még nagyon régen, de a másodiknál már kajak imádkoztam. Egyébként, Jouninon egész jó karikat kaphatsz majd, szóval ne add fel a Laddert se!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banduc
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13121 Dátum: 10 dec 26, 14:29:48 » |
|
Hát nekem nem volt olyan nehéz csak megkellet keresnem őket ők meg feladták így csináltam deidara és kimimaro ellen a rowot csak a 10missing-ninnél kellett harcolni.De ennek nagyon őrülők .Láttam, hogy a karik legnagyobb része jouninon van ezért akarok gyorsan felmenni, és a leadert lehet, hogy csak holnap kezdem de akkor is elkezdem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13122 Dátum: 10 dec 30, 19:24:14 » |
|
Lenne egy hülye kérdésem :Missionokat hol fogadhatok el?? Moderátor: Ezt ajánlom figyelmedbe: KATT Ha ezt nem is olvasod el akkor legalább a téma első hozzászólását tanulmányozhatnád.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 30, 20:45:27 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13123 Dátum: 10 dec 30, 19:27:13 » |
|
Elöször is: Tartsd be a két soros szabályt, mert különben szabályt szegsz, ami bannal jár, már bocsi, hogy moderátoroskodni akarok, csak figyelmeztzetlek. Másodszor: A küldetéseket magától csinálja, neked csak a ninja missionsban kell megnézned, mi a feltétele a küldetésnek. Aztán berakod a megfelelö karaktert, és már számolja is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13124 Dátum: 10 dec 30, 19:33:52 » |
|
Oké értettem csak most kezdtem a játékot és nem értem mi hogy van ? meg szerintetek ez a csapat jó ? Neji Sasuke Sakura ? meg Bloodline az mit jelent és mihez ?? Szal egy ilyen ismertető magyarul tudnátok linkelni ?? előre köszönöm:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|