24 nov 28, 23:27:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 871 872 [873] 874 875 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035126 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13080 Dátum: 10 dec 05, 12:16:45 »

Hát, én is "Benevezek" De a +21emmel, igy be is fejeztem. Nevet Igazából az a helyzet, hogy ha ezt az új karik után csináljuk, akkor streakezgettem volna én is, de mivel lehet, hogy valamelyik karihoz Jinchuuriki kell, igy végül is mind egy. Meg aztán, ott van Hungarygaara, akinek +40je is van, és azt nem hiszem hogy felül lehetne múlni 7 nap alatt. Mosolyog
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13081 Dátum: 10 dec 05, 12:33:07 »

de csak olyanal lehet indulni amit ebben a  hétbe kezdesz..ugyhogy mondhatom hogy csalsz!! Mosolyog good team asuma jiraiya zaku lehet vele pusztitani:) én most +4 vok vele
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13082 Dátum: 10 dec 06, 16:18:33 »

Jó beszállok a versenybe ha nincs sok esélyem akkor is, van egy jo kis csapatom +4em van vele elég közismert csapat de jo, most vertem meg egy +15ös gyereket és egy +21est(jöttek is a csunyábbnál-csúnyább szavakat tartalmazó pm ekXD) ujra 2xp választ el kb a 37töl, ugy h ezzel megyek tovább: tsunade-itachi-zaku
Naplózva

Banduc
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13083 Dátum: 10 dec 06, 17:19:46 »

Én is jelentkeznék erre a streak versenyre, mert úgy is vissza kell mennem anbura és akkor én is megpróbálom.Amúgy Dawe meg egyszer kösz a csapatot megcsináltam a küldi a felét aztán egy kis módosítással be is fejeztem tayuyat lecseréltem dosura és így készlet.Amúgy most +2es a streakom smirksweat(De éppen az előbb vertem ladderbe egy +11-es gyereket)
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13084 Dátum: 10 dec 06, 19:02:02 »

jó hát akkor most nemén nyerem meg mert -5 van >.<# de kiprobálom a csapatot.. még az se jött be amivel +9 streakot csináltam multkor!(ha vaki nemtugya miről van szó olvasson vissza egy pár üzenetet) smirksweat bow próbáltátok már hogy csak megfélemlititek az ellenfelet pl a 3 karaktert betenni amit utoljára megszereztél (itachis pain meg konan)nekem megvan az összes kari Nevet
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13085 Dátum: 10 dec 06, 19:11:14 »

Nem próbáltam, de nem is fogom, mert nem félemlited meg vele, max bizalmatlanságot keltessz benne, hogy nem tudja kit támadjon. De ha valaki szán rá 1-2 órát, hogy átolvassa a karakterek skilljeit, még akár nyerhet is vele, nekem is volt már olyan, hogy Peinnel volt a srác, mikor nem volt meg nekem, még is gyöztem. smirksweat
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #13086 Dátum: 10 dec 07, 20:12:48 »

hello, rég írtam ide...
nagynehezen felküzdöttem magam jinchuurikire, de még bőven van mit törlesztenem a klánnak... úgyhogy hungarygaara neked üzenem, hogy asszem csinálok majd egy streakelős karit, majd szólok ha megvan, és ha felveszed a klánba, talán azzal majd visszahozhatom az elveszett xp-ket
nem rossz csapat a naruto s, y kakashi, sasuke , mivel mostanában mindenki kikisérletezgetett csapatokat használ a nerfek miatt (legalábbis sannin/jinchuurikin), ezzel viszonylag jol lehet menni chakrás és tömegsebző csapat ellen is. ilyen hasonlóan egyénre rámenők ellen lehet vele kikapni, pl amiben kidoumaru, vagy 4tail van, de őket is lehet verni simán ha jön a chakra...
Naplózva
gabyjr
Újonc
*

« Válasz #13087 Dátum: 10 dec 09, 09:38:09 »

Milyen bónuszokkal jár ha klánhoz tartozol? még nincs klánom és érdekelne, több xp vagy könnyebbek a küldetések, esetleg plusz karik?
Ha valahová van felvétel szeretnék jelentkezni, ha megütöm a mércét persze.
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Banduc
Újonc
*

« Válasz #13088 Dátum: 10 dec 09, 14:04:10 »

Hello!Tudtommal nem kapsz a klánba tartozásért bónuszt(de ha tévednék akkor bocsi Mosolyog)De ha a klán vezér olyan helyre rak  akkor xpt szerzel vagy veszel el a klántól. Amúgy nem rég 1 Brazil megpróbált át vágni azzal, hogy adjam meg a jelszóm és felvisz anbura.(De én nem adom ki nekik Nyelvesít Ördögi)
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13089 Dátum: 10 dec 09, 20:18:57 »

Na, most kaptam egy levelet arénán, amit meg kell osztanom veletek, én röhögtem rajta egy nagyot Nevet
Hogyan hazudjunk rosszul versenyünk győztese.... MATENUI! ( http://naruto-arena.com/profile/matenui/ )
És az általa küldött levél másolata: sziaaaa. szeretnék csatlakozni a klánotokhoz. ismerem a játékot, voltam már hokage is, azaz Number 1. player a ladder matchek alapján. várom válaszod.
Ui: a HGCs klánomhoz akart még csatlakozni, nem a mostanihoz.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 20:19:31 írta renato » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13090 Dátum: 10 dec 09, 20:45:10 »

"Voltam már hokage is" Istenem, hogy ez mekkora lol! Nevet De azért nem tünik fel neki, hogy a max szintje az anbu. Köszi hogy megosztottad, ez most az én számra is mosolyt csalt. Pirul És van valami hir azóta az új karikról? Bár ha engem kérdeztek, akkor szerintem majd karácsonyi ajándékként kapjuk az új karikat.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13091 Dátum: 10 dec 09, 22:22:38 »

nem értem mi lényege van az ilyen hazudozásnak, de ha ilyen hülye akkor ő biztos érti
am igen lehet h karácsonyi ajándéknak lesznek, csak azt nemtudni h melyik karácsony Gondolkozik
úgy tűnik 2 év után befejezem pályafutásom arénán, érthetetlen okokból elfogyott minden szerencsém már kb 1hóanpja, ha valami csoda folytán ismét lenne szerencsém(amit kétlek) akkor visszatérek, de nekem már tényleg kezd elegem lenni, ha új karik lesznek azokat azért még biztosan megcsinálom
ha valaki be tudná linkelni az új karik képességeit, azt megköszönném
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13092 Dátum: 10 dec 09, 22:29:24 »

Hungarygaara.... Csak nem azt akarod mondani, hogy visszavonulsz? Technikai KO Ezt még hallani is rossz, hogy egy ilyen jó játékos mint te, abbahagyja. Akkor az accountod meg úgymarad, és ha mindig jönnek karik, akkor megszerzed öket? Ha igy van, akkor nagyon sajnálom, hogy visszavolulsz. Neeem
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13093 Dátum: 10 dec 10, 19:41:30 »

de lehet az lesz h visszavonulok, mert egyáltalán semmi szerencsém,ha mégis nyernék, akkor pedig a gép feladja, vaagy lefagy...de am se vagyok jó játékos...tehát nem lesz nagy veszteség
de azért valaki írhatna néhány jó csapatot, amihez nem kell szerencse és lehet vele nyerni is
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13094 Dátum: 10 dec 10, 20:30:54 »

Irok kettöt, kettöt, biztos ami biztos, és hát irok AoE csapatot is, ami elég hatékony. Mivel sok olyan csapat van, ami AoE, ezért azt is irok. Tehát : Aoe: Kidomaru, Tenten(S) Tayuya, Rehab Gaara, Lee(S) Tayuya. És nem aoe: Naruto, Kin, Kankuro(Meglepö, de eléggé erös csapat, bár ezt én sem gondoltam volna róla elöször.) És végül, Suigetsu, Zaku, Ino talán, vagy Ino helyett valami jó gen. Hát ezek nekem elég jól beváltak, hátha elérsz vele valamit te is.
Szerk: Ha ez megnyugtat, nekem meg olyan a netszolgáltatóm, hogy a gépen irja ki a felszóltást xy ideig, holott anyukám már befizette. Tehát volt, hogy emiatt vesztettem amikor 36-ra mentem. Tehát számomra sem fenékig tejfel, de azért bocsi az offért. bow
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 20:32:48 írta Dawe » Naplózva

Oldalak: 1 ... 871 872 [873] 874 875 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins