24 nov 29, 06:24:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 864 865 [866] 867 868 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035562 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Psanyi
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12975 Dátum: 10 okt 17, 18:52:27 »

Először a karaktereket kell megszerezni, nem minél gyorsabban szinteket lépni, mert pl tegyük fel hogy már jinchuuriki vagy (nem tudom hogy kell pontosan leírni), akkor nem hiszem hogy meg tudnád azt a küldit csinálni, hogy nyerj 5-ös row-ban sakura-val. Én is már nem tudom mióta szenvedek itt genin szinten kiba-val, lehet, hogy feladom.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12976 Dátum: 10 okt 20, 21:39:03 »

nos igen nem kell rögtön a szinteket lépni, hanem inkább a küldetésekkel kell, haladni kivétel ha a küldetés túlzottan nehéz
am én a row-os küldetésekhez ajánlom, azt h elősször csak 2-3ig menny el, azután pihentess azzal a karival, és másik küldetésbe fogj, bele, majd fél óra után folytathatod a rowot

még annó mikor kezdő voltam így csináltam
remélem nektek is beválik
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12977 Dátum: 10 okt 26, 19:48:27 »

Nos, amivel mostanság én játszom, azok a következö csapatok, szerintem neked is jó lessz : Sakon,Kabuto,Kin/Chiyo Neji shippu, Kyubi Naruto, illetve Kin. Vagy Tenten shippu, Rehab Gaara,Tayuya. De persze majd az okosabbak mondanak még(Rám is rámférne néhány.)=)
Szerk: Megpróbálom a topicot fellenditeni egy képpel, ez körülbelül 10 perce történt...=) http://www.kephost.com/images3/g9t1i8yur9wfa5cj8je6.jpg Remélem tetszik!XD
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 30, 14:16:57 írta Dawe » Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #12978 Dátum: 10 okt 31, 07:11:57 »

helló mindenkinek esetleg nemtudná valaki hogy mikor lesz új kari?nagyon jó lenne pl egy deidara sempai vagy egy másik cunade így ünnep alkalmával jó lenne ha lenne plusz karakter:)
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12979 Dátum: 10 okt 31, 09:58:46 »

Cső! Hát sajna nem tudom mikor lessz új kari de jöhetnének már mert eléggé unalmas már ugyanazokkal menni. smirksweat Bár most el vagyok azzal, hogy épp a jinchuurikire hajtok. Nem tudom hogy sikerül-e, de mindent megteszek. Nevet Amúgy jó lenne szerintem pl egy Killer bee vagy Nagato is jöhetne.  De leginkább Sage Mode Narutot várom.
Szerk: Ezt kénytelen vagyok kiirni, mert hihetetlen dolog történt: Összefutottam Gercsakk-al, a magyar kageval, és +31-e volt. Igaz egy kis karija mert nem Kage volt, hanem Anbu. Itt a kép : http://kephost.hu/image-1A23_4CCD7F7A.jpg
Szerk 2: Még egy kicsit kell szerkeztenem, irt közben egy pm-et... Szerintem szánalmas. Ti mit gondoltok? Nevet
Az üzenet: Subject: lécci ne verj el  hali bocs h ezt kérem de lécci ne ba.. el a +31 em plz
Elnézést a hosszú hsz-ért és a sok szerkeztésért, de ilyen még nem volt. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 31, 17:26:44 írta Dawe » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12980 Dátum: 10 nov 02, 08:55:33 »

A "legjobb magyar"... szánalmas... Nevet amúgy legalább balance-ok lehetnének, mert ha megfigyeljük július 20-án volt legutóbb bejegyzés... remélem nem fogják kiszúrni a szemünket az "átlagos" +4 karival majd...
Naplózva
all_in
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12981 Dátum: 10 nov 02, 09:08:05 »

egyáltalán nem szánalmas mert ha azt nézed10/8 ember biztos ezt irta volna ráadásul én ismertem soulon mertegy clánba voltam jo srác egyáltalán nem szánalmas[/s]

amugy mér téll jöhetnének az uj karik mert anno még szeptember 1. iérték öket most meg nov.2. van tehát amit mondanak ugyse lesz igaz.. a N_A le van szarva mint a sperma
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 02, 09:09:09 írta all_in » Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12982 Dátum: 10 nov 02, 10:25:11 »

Amit csinált az volt a szánalmas,nem pedig ő maga.Bár az is őt minősíti.Ilyet nem lehet elvárni a másiktól,még ha magyar is h adja fel ellened.No comment kategória.

Másik megjegyzés h nem júl.20án volt uccsó balance hanem aug.13án.Csak a júliusi updatebe írták bele,így félrenézhető.Bár az se sokat számít,csak a pontosság kedvéért mondom. Nevet Amúgy meg azért halad ilyen lassan NA mert itt csak 1konkrét kódoló van Luapman,míg SA-n 2-3 van minimum.Sokszor még SIB segít bele NA-n is pedig nem az ő feladata lenne amúgy.De most már tényleg legalább egy kis hírt adnának ki,mert tisztára olyan mintha megállt volna az élet NA-n.
Bár én nem panaszkodhatok,mert van még pár kari,amit nem szereztem meg,szal van mit csinálnom. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12983 Dátum: 10 nov 02, 11:20:42 »

All_in: figyelj... ha valakire azt mondjuk, hogy a legjobb, akkor elvárjuk tőle, hogy ugyan úgy viseli a vereséget mint a győzelmet. Aki nem tudja elfogadni, hogy elég csúnyán el lehet őt is verni, az soha sem érdemli meg a "legjobb" címet... és azért tartom szánalmasnak a VISELKEDÉSÉT, mert Dawe Jounin, ő pedig Anbu (annak is az alja). Ha Dawe feladja minimum 200at bukik, ami kicsit sem kevés...
Zoli: igazad van, de a lényeg, hogy régen volt a legutolsó bejegyzés is, most szerintem mind1 az az 1 hónap, SAn 1-2 hetente vannak balance-ok, Luapmannak se tört el gondolom mind a két keze, szerintem simán ki tudna írni 1 hírt.
Naplózva
all_in
Chuunin
*

« Válasz #12984 Dátum: 10 nov 02, 13:12:58 »

most már én is rájöttem mire céloztatok és végülis igazatok van,neki is el kell ismernie a vereséget,amugy az nem a kiskarija mert hárman vannak tesok és mindegyiknek más avégzödése,amugy szerintem akkor lesz követketö bejegyzés ha soulon vége ennek a haloween-es baromságnak mert most biztos ezzel foglalkoznak
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12985 Dátum: 10 nov 02, 17:16:54 »

hát most mit mondjak? én is futottam már össze gercsakkal, és én is megvertem, de am mindenki képes megverni mindenkit
vertem már meg nagy isteneket(nem is keveset), de én azt mondom h magyarországon egyértelmű legjobb nincs, és az h gercsak feljutott kagéra, az is csak azért volt mert annó mikor felment, akkor még nem volt ilyen erős a mezőny, és azzal amivel felment, azzal szerintem még akatsukira is aligha jutna fel(kivétel ha egy geci nagy makker(de én ezt nemtudom))
de am örömmel lárom h végre a klán többi tagja is belekezdett a ladderba(nem csak én a 3. karimmal, akivel már 39levelen vagyok Mosolyog)
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12986 Dátum: 10 nov 02, 20:22:50 »

Hát igazából azért hagytam el a klánt, mert a régi klánban amiben voltam, a vezetö össze akarta hozni a régi csapatot, de nem sikerült neki ráadásúl az is igaz, hogy inaktiv lett a klán. Még várok vagy 2 napot, ha nem sikerül semmi belöle, akkor bocsi a kilépésért és ha visszafogadsz Gaara, akkor megyek vissza.Mosolyog Egyébként Grat a Jinchuurikihez. Én is azt akarom elérni, és talán sikerülni is fog. Szóval 2 nap, ha addig nincs semmi eredmény, megyek vissza, ha lehet
Szerk: Összerúgdosod a géped? Igy lessz sokkal erösebb belöle. Micsoda taktika!! Nevet Amúgy ha majd visszamegyek, akkor ha lehet, egy Son Gohanos avatart kérhetek? Pirul
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 02, 20:24:13 írta Dawe » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12987 Dátum: 10 nov 03, 09:13:31 »

rendben mostmár értem miért léptél ki, de ha visszaakarsz jönni természetesen jöhetsz Nevet
am a jinchuuriki szintre feljutni még nem vészes, neked is biztos gyorsan sikerülni fog, csak reménykedj benne h nem jouninokkal kell majd harcolnod...mert már elég sokat kaptam Szomorú
és oks ha tudok csinálok olyan avatart neked, bár amit múltkor adtam, arra is mondtad h tetszik és kirakod, de mégse tetted, na de mind1 majd akk 2 nap múlva ha akarsz jöhetsz vissza a klánba Nevet
Naplózva

all_in
Chuunin
*

« Válasz #12988 Dátum: 10 nov 03, 10:32:56 »

hungarygaara azé KÁGÉra feljutni nem mák ráadásul olyan sttal tudom h nem kis szerencs kell hozzá de ttudás is kell hozzá amugy meglehet h a másikkarijával találoztál ami kötöjeles az csak 41es asszem Nevet valaki nem tud egy elég ütös team-et (összes kari megvan)
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12989 Dátum: 10 nov 03, 12:25:10 »

Ja igen, nem tettem ki, mert az msn rosszalkodott, és lefagyott. De küld át még egyszer és majd kirakom. Igazából igen, az a nagy baj, hogy ha kapok valakit és jounin akkor +90xp, ha vesztek, akkor pedig -120, vagy még több... És eléggé idegesitö az olyan. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 864 865 [866] 867 868 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins