24 nov 29, 09:40:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 863 864 [865] 866 867 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035711 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
shidori93
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12960 Dátum: 10 okt 10, 17:20:44 »

köszönöm szépen, a karik amik megvannak az alapon kivül: Naruto (s), Lee (s) és Jirobo
nem nagyon mennek a küldetések és mindig nagyon erősekkel rak össze pl.: Hidan, Anko, Itachi stb.. szoval ilyenekkel és van egy kettő akit elverek de akik már nagyon profik az ellen nem megy, küldetéseknél meg mindig az van hogy 5 row kellene már 4-nél járok és az 5. küzdelmemnél meg valami nagyon erőssel dob össze és ez van mindig és nagyon felidegesit, szoval ha nem nagy kérés akkor ha mondanátok egy set up-ot akkor valami taktikát is mondanátok? (nem kell nagyon részletesen). Köszönöm szépen
Naplózva

<Mesterem: heo>
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12961 Dátum: 10 okt 13, 06:16:38 »

Hát akkor Ladder game-hez jó lessz a Naruto-Zaku-Kankuro Elég sok chakrát használ, könnyü kezelni, egyszóval egész jó csapat, és hogyha megtanulod minden helyzetben jól kezelni, akkor eléggé jó kis csapat lehet belöle, még akár 36.ra is. Nevet
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12962 Dátum: 10 okt 13, 15:08:27 »

Én neji-t asszem zaku-val meg temrival, vagy ten-ten-nel csináltam meg, mert neji zöld csakra temari kék és zaku pedig piros, így nem lesz olyan, hogy most ennek is piros csakra kell és ő sem tudja használni stb. Ha alapból bead egyszerre 2 bloodline csakrát, nyert ügyed van, mert zaku először elnyomja az egyiket aztán meg a másik körben a másikat, és már okoztál összesen 155 sebződést, még kapsz egy kék csakrát temarival, ráküldöd és + 85 sebződés ez így már 240, azt a 60-at meg összakaparod, ez eddig nekem mindig bevált. Ez a csapat csak akkor működik ha el tudja használni zaku az extreme air cutter-jét.

Javítva. (amúgy haku is nagyon jó csak neki az a baj több piros csakra kell)
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 14, 06:38:00 írta Psanyi » Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #12963 Dátum: 10 okt 13, 19:43:38 »

hello valaki tud ajánlani jó csapatot ANBU-ról feljebb fejlődni legtöbb eddig a szintig elérhető karakter megvan ja és még Choujihoz ha lehet mert nem tudom megcsinálni az Asumahoz való előküldetést előre is köszönöm
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12964 Dátum: 10 okt 13, 19:55:50 »

Psanyi

Egyébként annyi hiba van a mondanivalódban h nem haku hanem zaku.Legalábbis a sebzés meg az extreme air cutter alapján rá gondoltál és nem hakura.Nem kötözködni akarok csak mondom kijavítalak h rosszul azért ne maradjon. Nevet

Shikamaru12

Chouji-rin-sakura vagy chouji-s sakura-shizune.Többet nem tudok,én is mindig mástól kuncsorgok.Majd jön valaki más azt ír még neked csapatot.Nevet
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12965 Dátum: 10 okt 13, 20:35:32 »

Hát,zoli hsz-ével egyet értek.Nevet Én jórészt azzal a csapattal mentem fel Jounin-ra,szóval a küldetés is meglesz.Viszont ha ANBU vagy és nincs kész Asuma előküldije,resetelj,csináld meg Missingen. Anbu-n szinte lehetetlen xd.

Egyébként senkinek nincs infója mikor lesznek karik?
Illetve mivel lusta vagyok írni msn-en,és mivel már úgyis a hsz közepén járok,valaki ír Kakashi(s)-hoz egy jó csapatot(ha lehet Hidan vagy Shikamaru(s) legyen benne,bár nélkülük is jó lenne)?xD
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 13, 20:56:14 írta Mistich » Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12966 Dátum: 10 okt 14, 17:18:12 »

köszönöm szépen mindenkinek a segitséget, már egyre jobban megy, jók a csapatok.
Viszont klánom még mindig nincs, valaki tudna segiteni vagy esetleg bevenni egy klánba?
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!
Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12967 Dátum: 10 okt 15, 15:47:08 »

neji-hez kéne egy nagyon jo csapat mert idáig nem jött még össze és temari vagy shikamaruhoz, már meg van sakon is és yoroi is, valaki mondana ha nem nagy gond? mert eddig bármit probaltam nem jött össze...
köszi előre is (megint Nevet)
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12968 Dátum: 10 okt 16, 15:48:14 »

hali!

létszi valaki magyarázza el, hogy hogyan kell ezt játszani... mert nem értem :S miértnem sebzek, amikor támadok? vagy vegyen fel valaki msn-re, ott van az adatlapomon hogy mi

----
most nézem, hogy megvan miért. de van még kérdésem: amikor checking izét ír ki, akkor muszáj megvárni, amíg betölt az? vagy lehet valamit csinálni az ilyen töltésekkel? létszi írjátok le hogyan lehet az időt kicsit lejjebb vinni, mert unom hogy megkell várni, amíg az a vacak betölt
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 16:36:06 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12969 Dátum: 10 okt 16, 19:56:43 »

Nos, az a chechking opponentet ir ki(Tudom, rosszul irtam de lusta vagyok utánna nézni.ikszdé) Az ellen semmit nem lehet tenni, meg kell várni amig nem jön a köröd, mert akkor keresi az ellenfelet. De ha nem találja meg, neked lessz jobb, mert gyözöl. Mosolyog
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #12970 Dátum: 10 okt 16, 20:37:07 »

oks, köcce ^^ közben rá jöttem Nyelvesít de lenne még 1 kérdésem, (bocsi, teljesen kezdő vagyok)
1-es szinten vok, akadémiás, és megcsináltam 1 missziót i... jah, amúgy c,d küldetéseknél megcsináltam a szaszkesat, ez is 1 előmisszió? vagy mi számít előmissziónak, vagy hogy van ez? valaki elmagyarázná? megköszönném

jah, és hogy lehetek genin?
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 09:16:05 írta tkrisz2 » Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12971 Dátum: 10 okt 17, 12:03:49 »

6-os szintől lehetsz genin és igy tovább.... szoval szinteket kell lépned és ugy adja a rangokat.
genin, chuunin, missing-nin, anbu, jounin, sannin, akatsuki, jinchuuriki stb Nevet
sok sikert hozzá
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #12972 Dátum: 10 okt 17, 12:57:39 »

köszi, és a karikat hogy lehet szerezni? azt értem, hogy előmissziók, meg missziók, csak azt nem értem mik azok az előmissziók, és mik a missziók...

a ninja missions nál bementem a c,d küldikhez, ott megcsináltam a szaszkesat, és semmit sem kaptam... scak kész lett a küldi... az ilyenek az előmissziók? valaki magyarázza el létszi, nem értem :S
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12973 Dátum: 10 okt 17, 13:15:53 »

Ha belemész a küldetésbe, kiírja, hogy mit ad érte, van hogy csak egy másik küldetés előfltétele, van hogy karaktert kapsz érte. A küldetések szinthez vannak kötve. Szintet a Ladder Gameben tudsz lépni ha nyersz, akkor kiírja mennyi xpt kapsz, bizonyos xp kell a szintlépéshez. A küldetéseket a Quick Gameben érdemes csinálni, mert ott nem vesztesz Xpt ha kikapsz, de nem is kapsz, ha nyersz.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #12974 Dátum: 10 okt 17, 13:45:00 »

jaaaaaaa, már értem ^^ az előküldetés az olyan, ami csak 1 másik küldetéshez kell, aztán az meg már adja a karit is ^^ köcce, a segitséget... am lassan genin leszek Nyelvesít 1200 TP van, és 5-ös vok
Naplózva

Oldalak: 1 ... 863 864 [865] 866 867 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins