Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12915 Dátum: 10 szep 23, 17:30:55 » |
|
Én támogatom, már csak azért is, mert akkor legalább ebben az ágban lehetnék 1., bár, ha úgy jön a ch ahogy ma Kirigi ellen, akár búcsút mondhatok annak is. Jahm és még egy kérdés: Én azt hallottam, hogy ez után a bajnokság után nem fogsz többet rendezni bajnokságot, mert kevés ember van. Nos én fel lázadok ez ellen. Szerintem igy is sok jó versenyzö van a bajnokságban, tehát csinálj még, mert én tuti megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12916 Dátum: 10 szep 23, 18:18:48 » |
|
Kösz szépen a biztatást, csak tudod kicsit rosszul esik az embernek, mikor valamit gondosan megszervez, és a jelentkezők fele (bocsánat a kifejezésért) szarik rá, még csak annyit se mondd, h nem leszek hülye gyerek, ne várjatok rám. Szóval nekem itt elég volt, örülök, hogy legalább 9-10 ember megjelent, és játszott, a többiek meg... hát... van 1 fajta véleményem róluk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12917 Dátum: 10 szep 23, 18:25:27 » |
|
Jaj renato. Tudod h csak elírtam.xD yamato az a yamamoto.De most h kérded mit tud;100as aoe támadást,ami figyelmen kívül hagyja az invulnerable-t,akkor is lehet használni ha stunnolva vagy,nem kerül semmibe se,nincs cooldown,nem lehet visszaverni,lerombolja az ellenfél DD-t még mielőtt kiütné őket,természetesen piercing támadás ez,egyúttal feltölti yamamoto életét 100-ra,ami örékké 100on marad,100% támadás lecsökkentés,végleg ad 100DD-t.... Na jó annyi elég lesz azt hiszem,na h tetszik a yamamotom? Na és persze gratulálok minden eddigi továbbjutónak én még dupla0-val nem beszéltem,bár felvett msn-re engem.És igen renato köszönjük h megszervezed ezt az egészet nekünk,jó móka az egyszer biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12918 Dátum: 10 szep 23, 20:09:14 » |
|
Hát... kicsit UP kari akkor Yamamoto :S Jobbra számítottam, minimum annyira, h berakják kezdő karinak (hisz SA-n csak azok az OPk ) Na látjátok, Manesz megszervezi, nem áll meg nélkülem az élet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12919 Dátum: 10 szep 24, 19:21:00 » |
|
ismét 2-0 a részemre tehát jöhet a következő sorsolás. remélem mindenki lejátszotta a meccseit és tényleg lehet tovább folytatni a bajnokságot.....kíváncsi vagyok h kit kapok(aki mostmár biztos h megver) na de megvan a 2 sor tehát ezt sem törlik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12920 Dátum: 10 szep 24, 20:09:52 » |
|
én is befejeztem a meccseimet Dupla0(én) - zoli00014 2-0 azt hiszem én voltam az utolsó aki nem játszott szóval most már jöhet a következő forduló hú nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig eljutok, azt gondoltam hogy már az elődöntőkben kiesek, de szerencsére nem de mind1 várom a sorsolást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12921 Dátum: 10 szep 24, 20:45:45 » |
|
Na, kisorsoltam, a meccsek pedig a következők: Kirigi - Dupla0 Justin - Hungarygaara A "vesztesek" ha szeretnék lejátszani lejátszhatják, nekik ez a sorsolás: Zoli - Hungary_sannin Mistich - Dawe Sok szerencsét mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12922 Dátum: 10 szep 25, 09:03:10 » |
|
Lejátszottuk tegnap..éjjel :\ hungarygaara-val a meccsünket 2-0-ra nyertem és akárhogy is próbálkozom nem fog tudni ez kijönni két sorre tehát jó lenne ha nem törölnék ki -.-
Én meg azt mondom, hogy nagyon jó lenne ha nem te próbálnád meg eldönteni a Moderátor helyett, hogy mit töröljön ki és mit ne!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 09:05:14 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12923 Dátum: 10 szep 25, 09:30:09 » |
|
Ha megkérhetném a kedves moderátort, akkor legalább addig ne törölje már ki a hsz-t amég nem észlelem, mert így meg fogunk állni, miután beírtam h elkönyveltem, ok, aztán tőlem napocskát is rajzolhatsz bele előre is köszönömNa akkor az 1ik döntősünk Sayori, a másik pedig a dupla0 vs Kirigi harc nyertese lesz. hungarygaarat pedig megkérném, hogy legalább a 3. helyért folyó meccset játsza le, szerintem a 3. hely is szép, sőt, már az elődöntőbe való bejutás is azt mutatja, hogy a fórum 4 legjobb játékosa közé tartozol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 09:30:40 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12924 Dátum: 10 szep 25, 10:34:18 » |
|
A moderátornak az a dolga hogy minél gyorsabban eltávolítsa a szabálytalan hozzászólást! Nem fogunk senkire sem várni, csak azért, mert áll a játék a törölt hozzászólás miatt! Nem igaz, hogy pár fórumozó nem képes megfogalmazni 2 sort! Tessék betartani a 2 soros szabályt! Ennyi! Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12925 Dátum: 10 szep 25, 10:47:35 » |
|
Hát... most erre mit mondjak? xD Ok, rendben, megértettem, de egy egyszerű nem is elég lett volna. Mind1, hagyjuk. Egy kérdésem lenne a játékosokhoz (vagyis inkább a döntősökhöz): szeretnétek majd kapni 1 kis időt a döntő lejátszásáig? csak mert gondolom a legjobb csapataitokkal akartok menni, gyakorolni is akartok, stb...
(Tessék, itt van 3 sor, 1et adok Justinnak, így már neki is van 2)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12926 Dátum: 10 szep 25, 11:20:25 » |
|
Oké én benne vagyok ebbe a felkészülési idő dologba csak akkor szabd meg hogy meddig legyen vagy mikor játszuk le hogy max jövőhét hétvégéig vagy valami ilyesmi és most is próbálok 2 sort írni de nem fog menni szóval renato gyorsan nézd meg mit írtam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12927 Dátum: 10 szep 25, 11:22:54 » |
|
Nah tegyük egyértelművé a dolgot: ha még egy hisztit látok itt a 2 soros szabály, vagy bármi egyéb szabály miatt, a téma egy hétre le lesz zárva! És a burkolt pattogást is észre fogom venni. A téma a Naruto Arena, és nem a Fórumszabályzat!
Nem vagyunk már gyerekek, abba kéne hagyni a hisztizést mert nem áll jól!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12928 Dátum: 10 szep 25, 15:19:31 » |
|
Én megértettem, a többiekről meg nem tudom, nem vagyok Uri Geller. Nos a meccseket az én szempontomból jobb lenne minél előbb lejátszani, mert akkor gyorsan megtudnám csinálni a kis rang"lobogókat" . Csak mert most a héten több anyagból is írásbeli felelet dolgozat lesz, meg a magyar tanár is azt hiszi hogy csak az az egy tantárgy létezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12929 Dátum: 10 szep 25, 16:23:00 » |
|
Határidők: Az elődöntő lejátszásának utolsó határideje: (jövőhét)Kedd 19:00 A döntő lejátszásának utolsó határideje: (jövőhét)Vasárnap 21:00 Aki a következő határidőket nem tartja be kizárásban részesül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|