24 nov 29, 11:32:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035755 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12915 Dátum: 10 szep 23, 17:30:55 »

Én támogatom, már csak azért is, mert akkor legalább ebben az ágban lehetnék 1., bár, ha úgy jön a ch ahogy ma Kirigi ellen, akár búcsút mondhatok annak is. Jahm és még egy kérdés: Én azt hallottam, hogy ez után a bajnokság után nem fogsz többet rendezni bajnokságot, mert kevés ember van. Nos én fel lázadok ez ellen. ikszdé Szerintem igy is sok jó versenyzö van a bajnokságban, tehát csinálj még, mert én tuti megyek. Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12916 Dátum: 10 szep 23, 18:18:48 »

Kösz szépen a biztatást, csak tudod kicsit rosszul esik az embernek, mikor valamit gondosan megszervez, és a jelentkezők fele (bocsánat a kifejezésért) szarik rá, még csak annyit se mondd, h nem leszek hülye gyerek, ne várjatok rám. Szóval nekem itt elég volt, örülök, hogy legalább 9-10 ember megjelent, és játszott, a többiek meg... hát... van 1 fajta véleményem róluk...
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12917 Dátum: 10 szep 23, 18:25:27 »

Jaj renato. Nevet Tudod h csak elírtam.xD yamato az a yamamoto.De most h kérded mit tud;100as aoe támadást,ami figyelmen kívül hagyja az invulnerable-t,akkor is lehet használni ha stunnolva vagy,nem kerül semmibe se,nincs cooldown,nem lehet visszaverni,lerombolja az ellenfél DD-t még mielőtt kiütné őket,természetesen piercing támadás ez,egyúttal feltölti yamamoto életét 100-ra,ami örékké 100on marad,100% támadás lecsökkentés,végleg ad 100DD-t....
Na jó annyi elég lesz azt hiszem,na h tetszik a yamamotom?

Na és persze gratulálok minden eddigi továbbjutónak én még dupla0-val nem beszéltem,bár felvett msn-re engem.És igen renato köszönjük h megszervezed ezt az egészet nekünk,jó móka az egyszer biztos. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12918 Dátum: 10 szep 23, 20:09:14 »

Hát... kicsit UP kari akkor Yamamoto :S Jobbra számítottam, minimum annyira, h berakják kezdő karinak Nevet (hisz SA-n csak azok az OPk  Hümm-hümm )
Na látjátok, Manesz megszervezi, nem áll meg nélkülem az élet Nevet
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12919 Dátum: 10 szep 24, 19:21:00 »

ismét 2-0 a részemre tehát jöhet a következő sorsolás. remélem mindenki lejátszotta a  meccseit és tényleg lehet tovább folytatni a bajnokságot.....kíváncsi vagyok h kit kapok(aki mostmár biztos h megver) na de megvan a 2 sor tehát ezt sem törlik
Naplózva

dupla0
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12920 Dátum: 10 szep 24, 20:09:52 »

én is befejeztem a meccseimet Dupla0(én) - zoli00014   2-0
azt hiszem én voltam az utolsó aki nem játszott szóval most már jöhet a következő forduló
hú nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig eljutok, azt gondoltam hogy már az elődöntőkben kiesek, de szerencsére nem
de mind1 várom a sorsolást.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12921 Dátum: 10 szep 24, 20:45:45 »

Na, kisorsoltam, a meccsek pedig a következők:
Kirigi - Dupla0
Justin - Hungarygaara

A "vesztesek" ha szeretnék lejátszani lejátszhatják, nekik ez a sorsolás:
Zoli - Hungary_sannin
Mistich - Dawe

Sok szerencsét mindenkinek Nevet
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12922 Dátum: 10 szep 25, 09:03:10 »

Lejátszottuk tegnap..éjjel :\ hungarygaara-val a meccsünket 2-0-ra nyertem és akárhogy is próbálkozom nem fog tudni ez kijönni két sorre tehát jó lenne ha nem törölnék ki -.-

Én meg azt mondom, hogy nagyon jó lenne ha nem te próbálnád meg eldönteni a Moderátor helyett, hogy mit töröljön ki és mit ne!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 09:05:14 írta Aes Sedai » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12923 Dátum: 10 szep 25, 09:30:09 »

Ha megkérhetném a kedves moderátort, akkor legalább addig ne törölje már ki a hsz-t amég nem észlelem, mert így meg fogunk állni, miután beírtam h elkönyveltem, ok, aztán tőlem napocskát is rajzolhatsz bele Nevet előre is köszönöm
Na akkor az 1ik döntősünk Sayori, a másik pedig a dupla0 vs Kirigi harc nyertese lesz. hungarygaarat pedig megkérném, hogy legalább a 3. helyért folyó meccset játsza le, szerintem a 3. hely is szép, sőt, már az elődöntőbe való bejutás is azt mutatja, hogy a fórum 4 legjobb játékosa közé tartozol.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 09:30:40 írta renato » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12924 Dátum: 10 szep 25, 10:34:18 »

A moderátornak az a dolga hogy minél gyorsabban eltávolítsa a szabálytalan hozzászólást! Nem fogunk senkire sem várni, csak azért, mert áll a játék a törölt hozzászólás miatt! Nem igaz, hogy pár fórumozó nem képes megfogalmazni 2 sort! Tessék betartani a 2 soros szabályt! Ennyi! Moderátor
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12925 Dátum: 10 szep 25, 10:47:35 »

Hát... most erre mit mondjak? xD Ok, rendben, megértettem, de egy egyszerű nem is elég lett volna.
Mind1, hagyjuk. Egy kérdésem lenne a játékosokhoz (vagyis inkább a döntősökhöz): szeretnétek majd kapni 1 kis időt a döntő lejátszásáig? csak mert gondolom a legjobb csapataitokkal akartok menni, gyakorolni is akartok, stb...
(Tessék, itt van 3 sor, 1et adok Justinnak, így már neki is van 2)
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12926 Dátum: 10 szep 25, 11:20:25 »

Oké én benne vagyok ebbe a felkészülési idő dologba csak akkor szabd meg hogy meddig legyen vagy mikor játszuk le hogy max jövőhét hétvégéig vagy valami ilyesmi és most is próbálok 2 sort írni de nem fog menni szóval renato gyorsan nézd meg mit írtam xD
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12927 Dátum: 10 szep 25, 11:22:54 »

Nah tegyük egyértelművé a dolgot: ha még egy hisztit látok itt a 2 soros szabály, vagy bármi egyéb szabály miatt, a téma egy hétre le lesz zárva! És a burkolt pattogást is észre fogom venni. A téma a Naruto Arena, és nem a Fórumszabályzat!

Nem vagyunk már gyerekek, abba kéne hagyni a hisztizést mert nem áll jól!

Moderátor
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12928 Dátum: 10 szep 25, 15:19:31 »

Én megértettem, a többiekről meg nem tudom, nem vagyok Uri Geller. Nos a meccseket az én szempontomból jobb lenne minél előbb lejátszani, mert akkor gyorsan megtudnám csinálni a kis rang"lobogókat" smirksweat. Csak mert most a héten több anyagból is írásbeli felelet dolgozat lesz, meg a magyar tanár is azt hiszi hogy csak az az egy tantárgy létezik.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12929 Dátum: 10 szep 25, 16:23:00 »

Határidők:
Az elődöntő lejátszásának utolsó határideje:
(jövőhét)Kedd 19:00
A döntő lejátszásának utolsó határideje:
(jövőhét)Vasárnap 21:00
Aki a következő határidőket nem tartja be kizárásban részesül.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins