24 nov 29, 15:21:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 856 857 [858] 859 860 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035840 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
ryuuk13
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12855 Dátum: 10 szep 17, 19:36:55 »

Nos a hungarygaara Vs. én Hidan_12  2:0 Hungary-nak Nevet
ne tévesszen meg tudok játszani csak hungary túl jó! Nevet  várom a kövi mecccseett msn-em clicknet@windowslive.com
nyugi nem harapok csak ha kell! melllesleg igen 3L-el huhh d ejó vok Nevet  (bocs ezt muszály volt)
am gartula Hungarygaara Mosolyog!
Naplózva

Hoopacsekocska
By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia
!
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12856 Dátum: 10 szep 17, 20:26:24 »

Grat mindenkinek,aki már játszott meccset!

Am akk a csoprtunkból meg van az msn-je shadowkage-nak;dani-game@hotmail.com

De nem tudom MiNamikaze és Neji-Sama_Sensei msn-jét,majd légy szíves küldjétek el privátba vagy
vegyetek fel engem a zoli00014@hotmail.com msn címen.Köszi! Nevet
Naplózva

Kirigi
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12857 Dátum: 10 szep 17, 20:38:02 »

Oké én felvettelek és sztem holnap le is játszhatjuk a meccset.
Ma nemsok kedvem van hozzá. (Neji-Sama_Sensei)
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 20:43:03 írta Kirigi » Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12858 Dátum: 10 szep 18, 09:14:28 »

Ryuuk13 felvettelek és látom te is felvettél dupla0, már hungary gaaranak is meg van az msn je úgy h a 7vége folyamán lejátszhatjuk a meccseket, csak kell találnom pár jo csapatot.
Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12859 Dátum: 10 szep 18, 09:25:03 »

Én is felvettem Treyman-t márcask a harmadik tagnak kéne tudni az msn címét aztán akkor lejátszhatjuk azt gyorsan essek ki mert mostmár nem nagyon izgat ez a bajnokság Nevet éshát nem tudtam két sort kihozni az egészből szóval boccs :\
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12860 Dátum: 10 szep 18, 11:42:05 »

Na itt vannak a csoportom eddig lejátszott meccsei.Mindenkinek van egy 2-1es győzelme és egy 2-1veresége,és mind3an akik játszottunk uazzal az 1személlyel nem játszottunk.Még az is előfordulhat így h 3an leszünk uannyi ponttal,uolyan különbséggel. Nevet akkor mit csinálnál renato?Nevet

Na az eredmények:
Sadowkage-Neji-Sama_Sensei 1-2
Sadowkage-én 2-1
Neji-Sama_Sensei-én 1-2

És még mindenki játszok majd MiNamikazeval,ha majd elérhető lesz.
Naplózva

dupla0
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12861 Dátum: 10 szep 18, 12:48:36 »

megvan az első meccsem Dupla0(én) - sharko21/faranight  2-0
hungarygaara és ryuuk13 valamikor veletek is szeretnék játszani ha jól emlékszem titeket már fölvettelek msn-en  szóval szóljatok ha fent lesztek (én sajnos nem nagyon szoktam figyelni)
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 09:50:27 írta dupla0 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12862 Dátum: 10 szep 18, 13:06:18 »

...akkor mit csinálnál renato?Nevet...
Akkor szerintem sírva fakadnék Nevet Szó mi szó ezt a lehetőséget nem vettem figyelembe... gondolkodom rajta még, de szerintem akkor még egy 1 menetes meccset játszanotok kell. Így eldől hogy ki jut tovább, sajnos a chakra elosztás befolyásoló tényező lehet, de újrajátszani mind3 meccset meg felesleges.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12863 Dátum: 10 szep 18, 16:09:54 »

MEGCSINÁLTUK xDD Megvan Kurenai xD Csupán fél év szerencsétlenkedés kellett hozzá,de összehoztam xD Ennek örömére STM,ha itt vagy vagy dobj egy privit, vagy vegyél fel MSN-re légyszi,le kéne játszani a meccset. (msn: deak.andris1995@hotmail.com)

Amúgy itt is gratulálok az aréna adminjainak! Suigetsu nem tartozik a köd faluba,és Minato nem Hokage... Csókoltatom őket!
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12864 Dátum: 10 szep 18, 16:18:23 »

Itt is gratulálok Mistich Kurenaihoz!

Még valaki nem értené mit mondott Mistich,itt van egy oldal naruto arena boardján,egyfajta segédlet a küldikhez,melyben "nagyjából" leírják h melyik kari mist,melyik missing-nin és így tovább.

Én attól függetlenül amit Mistich mondott,én elég hasznosnak találom.Nekem segített. Nevet

http://naruto-boards.com/508003/~list-of-ninja%27s~/

Itt van amiről Mistich beszélt

Note: Namikaze Minato do not count as a Kage Level Ninja, cuz Gaiden tells about him when he was a Jounin."Minato nem számít kagenak...,mert amikor a Gaiden mesél róla akkor még jounin volt csak.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 16:25:34 írta zoli00014 » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12865 Dátum: 10 szep 18, 16:25:51 »

Köszi Mosolyog
Igen,tudtam hogy valamit kifelejtettem xD Mindegy,már Zoli beírta a linket. Az oldal tényleg hasznos ajánlom mindenkinek, nem azzal van bajom,hanem azzal hogy az Aréna adminjai szerint Minato nem Hokage,és Suigetsu se tartozik a Rejtett ködbe. Erről nem az tehet aki írta ezt a listát(gondolom Nevet) tehát vele semmi bajom.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12866 Dátum: 10 szep 18, 16:48:23 »

Kisame nem tartozik a köd ninják közé, hogy miért, arról fogalmam sincs. Minatonál végülis adtak egy kis "segítséget" mert nem Yondaime Hokage a neve, hanem Namikaze Minato.
Amúgy STM-et és a másik csoporttársamat megkérném, hogy vegyenek fel msnre! Címem: h.renato96@hotmail.com
Naplózva
sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12867 Dátum: 10 szep 18, 17:02:31 »

Kisame nem tartozik a köd ninják közé, hogy miért, arról fogalmam sincs.

HA MANGÁT NEM OLVASOL AKKOR EZT SE OLVASD:D

kisame köd ninja volt és a köd falunak segített küldetésekben mígnem 1x a küldetés érdekében meg kellett ölnie saját társait és ezért számüzetésben a faluban tehát csatlakozott az akatsukihoz és mivel kisame mint akatsukis tag van jelen a naruto-arena-ban azért missing-ninnek számít.

bár nemtudom miért huztam át ugyis ololvasod nem? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 17:03:31 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12868 Dátum: 10 szep 18, 20:41:04 »

SEGÍTSÉG!:@@ ellopta 1 brazil csávó az accountomat!!!1 brazil csávóval beszélgettem angolul aztán küldött 1 linket amin az volt írva ha xy kitöltöd akkor kapsz ezt azt a na-ban és ez lenyulta a kódom a csávó utána rá 1 prcel a kódot E-mail kicserélte és good bye azt szeretném tőletek kérdezni ha megvan az a E-mail amin regisztráltam meg 1 kép arról hogy jött 1 levél hogy megváltozott az E-mailcímem és h mire változott meg ott a pstafiókomba hogy tudok e ezzel kezdeni valamit ha elküldöm naruto-arena staffnak? hót ideg vagyok:@ tudom én voltam a fasz hogy megadtam a kódom elejinte csak alt accountal próbáltam ki nem jött össze aztán voltam olyan hülye h kipróbáltam az igazival is és ellopták... ezzel a verseny pájafutásomnak is vége:@ ha valaki tud bármi információt hogy kinek kéne írom vagy tudja valaki az adminoknak az E-mailjét azt megköszönném cak ennyit akartam sziasztok...
Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
renato
Vendég
« Válasz #12869 Dátum: 10 szep 18, 20:53:55 »

Nem hiszem el, hogy van aki még bedől ennek a szakállas trükknek... már bocs...
Csinálj egy másik acc.-ot és onnan írj Luapmannak, h mi a problémád, nem hiszem h orvosolni tudja, de hátha... vagy ha van hacker ismerősöd töresd fel vele, Sharko is így szerezte vissza a Faranight-ot
Naplózva
Oldalak: 1 ... 856 857 [858] 859 860 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins