ryuuk13
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12855 Dátum: 10 szep 17, 19:36:55 » |
|
Nos a hungarygaara Vs. én Hidan_12 2:0 Hungary-nak ne tévesszen meg tudok játszani csak hungary túl jó! várom a kövi mecccseett msn-em clicknet@windowslive.comnyugi nem harapok csak ha kell! melllesleg igen 3L-el huhh d ejó vok (bocs ezt muszály volt) am gartula Hungarygaara !
|
|
|
Naplózva
|
Hoopacsekocska By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia !
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12856 Dátum: 10 szep 17, 20:26:24 » |
|
Grat mindenkinek,aki már játszott meccset! Am akk a csoprtunkból meg van az msn-je shadowkage-nak; dani-game@hotmail.comDe nem tudom MiNamikaze és Neji-Sama_Sensei msn-jét,majd légy szíves küldjétek el privátba vagy vegyetek fel engem a zoli00014@hotmail.com msn címen.Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12857 Dátum: 10 szep 17, 20:38:02 » |
|
Oké én felvettelek és sztem holnap le is játszhatjuk a meccset. Ma nemsok kedvem van hozzá. (Neji-Sama_Sensei)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 20:43:03 írta Kirigi »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12858 Dátum: 10 szep 18, 09:14:28 » |
|
Ryuuk13 felvettelek és látom te is felvettél dupla0, már hungary gaaranak is meg van az msn je úgy h a 7vége folyamán lejátszhatjuk a meccseket, csak kell találnom pár jo csapatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12859 Dátum: 10 szep 18, 09:25:03 » |
|
Én is felvettem Treyman-t márcask a harmadik tagnak kéne tudni az msn címét aztán akkor lejátszhatjuk azt gyorsan essek ki mert mostmár nem nagyon izgat ez a bajnokság éshát nem tudtam két sort kihozni az egészből szóval boccs :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12860 Dátum: 10 szep 18, 11:42:05 » |
|
Na itt vannak a csoportom eddig lejátszott meccsei.Mindenkinek van egy 2-1es győzelme és egy 2-1veresége,és mind3an akik játszottunk uazzal az 1személlyel nem játszottunk.Még az is előfordulhat így h 3an leszünk uannyi ponttal,uolyan különbséggel. akkor mit csinálnál renato? Na az eredmények: Sadowkage-Neji-Sama_Sensei 1-2 Sadowkage-én 2-1 Neji-Sama_Sensei-én 1-2 És még mindenki játszok majd MiNamikazeval,ha majd elérhető lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12861 Dátum: 10 szep 18, 12:48:36 » |
|
megvan az első meccsem Dupla0(én) - sharko21/faranight 2-0 hungarygaara és ryuuk13 valamikor veletek is szeretnék játszani ha jól emlékszem titeket már fölvettelek msn-en szóval szóljatok ha fent lesztek (én sajnos nem nagyon szoktam figyelni)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 09:50:27 írta dupla0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12862 Dátum: 10 szep 18, 13:06:18 » |
|
...akkor mit csinálnál renato? ... Akkor szerintem sírva fakadnék Szó mi szó ezt a lehetőséget nem vettem figyelembe... gondolkodom rajta még, de szerintem akkor még egy 1 menetes meccset játszanotok kell. Így eldől hogy ki jut tovább, sajnos a chakra elosztás befolyásoló tényező lehet, de újrajátszani mind3 meccset meg felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12863 Dátum: 10 szep 18, 16:09:54 » |
|
MEGCSINÁLTUK xDD Megvan Kurenai xD Csupán fél év szerencsétlenkedés kellett hozzá,de összehoztam xD Ennek örömére STM,ha itt vagy vagy dobj egy privit, vagy vegyél fel MSN-re légyszi,le kéne játszani a meccset. (msn: deak.andris1995@hotmail.com) Amúgy itt is gratulálok az aréna adminjainak! Suigetsu nem tartozik a köd faluba,és Minato nem Hokage... Csókoltatom őket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12864 Dátum: 10 szep 18, 16:18:23 » |
|
Itt is gratulálok Mistich Kurenaihoz! Még valaki nem értené mit mondott Mistich,itt van egy oldal naruto arena boardján,egyfajta segédlet a küldikhez,melyben "nagyjából" leírják h melyik kari mist,melyik missing-nin és így tovább. Én attól függetlenül amit Mistich mondott,én elég hasznosnak találom.Nekem segített. http://naruto-boards.com/508003/~list-of-ninja%27s~/Itt van amiről Mistich beszélt Note: Namikaze Minato do not count as a Kage Level Ninja, cuz Gaiden tells about him when he was a Jounin."Minato nem számít kagenak...,mert amikor a Gaiden mesél róla akkor még jounin volt csak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 16:25:34 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12865 Dátum: 10 szep 18, 16:25:51 » |
|
Köszi Igen,tudtam hogy valamit kifelejtettem xD Mindegy,már Zoli beírta a linket. Az oldal tényleg hasznos ajánlom mindenkinek, nem azzal van bajom,hanem azzal hogy az Aréna adminjai szerint Minato nem Hokage,és Suigetsu se tartozik a Rejtett ködbe. Erről nem az tehet aki írta ezt a listát(gondolom ) tehát vele semmi bajom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12866 Dátum: 10 szep 18, 16:48:23 » |
|
Kisame nem tartozik a köd ninják közé, hogy miért, arról fogalmam sincs. Minatonál végülis adtak egy kis "segítséget" mert nem Yondaime Hokage a neve, hanem Namikaze Minato. Amúgy STM-et és a másik csoporttársamat megkérném, hogy vegyenek fel msnre! Címem: h.renato96@hotmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12867 Dátum: 10 szep 18, 17:02:31 » |
|
Kisame nem tartozik a köd ninják közé, hogy miért, arról fogalmam sincs.
HA MANGÁT NEM OLVASOL AKKOR EZT SE OLVASD:Dkisame köd ninja volt és a köd falunak segített küldetésekben mígnem 1x a küldetés érdekében meg kellett ölnie saját társait és ezért számüzetésben a faluban tehát csatlakozott az akatsukihoz és mivel kisame mint akatsukis tag van jelen a naruto-arena-ban azért missing-ninnek számít.bár nemtudom miért huztam át ugyis ololvasod nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 17:03:31 írta sadowkage »
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12868 Dátum: 10 szep 18, 20:41:04 » |
|
SEGÍTSÉG!:@@ ellopta 1 brazil csávó az accountomat!!!1 brazil csávóval beszélgettem angolul aztán küldött 1 linket amin az volt írva ha xy kitöltöd akkor kapsz ezt azt a na-ban és ez lenyulta a kódom a csávó utána rá 1 prcel a kódot E-mail kicserélte és good bye azt szeretném tőletek kérdezni ha megvan az a E-mail amin regisztráltam meg 1 kép arról hogy jött 1 levél hogy megváltozott az E-mailcímem és h mire változott meg ott a pstafiókomba hogy tudok e ezzel kezdeni valamit ha elküldöm naruto-arena staffnak? hót ideg vagyok:@ tudom én voltam a fasz hogy megadtam a kódom elejinte csak alt accountal próbáltam ki nem jött össze aztán voltam olyan hülye h kipróbáltam az igazival is és ellopták... ezzel a verseny pájafutásomnak is vége:@ ha valaki tud bármi információt hogy kinek kéne írom vagy tudja valaki az adminoknak az E-mailjét azt megköszönném cak ennyit akartam sziasztok...
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12869 Dátum: 10 szep 18, 20:53:55 » |
|
Nem hiszem el, hogy van aki még bedől ennek a szakállas trükknek... már bocs... Csinálj egy másik acc.-ot és onnan írj Luapmannak, h mi a problémád, nem hiszem h orvosolni tudja, de hátha... vagy ha van hacker ismerősöd töresd fel vele, Sharko is így szerezte vissza a Faranight-ot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|