24 nov 29, 21:48:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 848 849 [850] 851 852 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036093 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12735 Dátum: 10 aug 24, 11:38:58 »

naruto(s)-kis kakashi-kin vagy chiyo
köszönöm a csapikat kiprobálom am kabuto-sakon mellé régen shigure volt jo
pf beadott quick ben egy -28 rowos gyereketXD jo lehet:D
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 13:37:33 írta sharko21/faranight » Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12736 Dátum: 10 aug 24, 20:50:48 »

Én régen kabuto és sakon mellé chiyot használtam és elég jól bevállt alig kaptam ki velük de ezekután a módosítások után már szerintem az se ér már egy fityinget se...így viszont meg már nincs ladder csapat amit mondanak kipróbálom de szokás szerint nekem nem válik be Nevet
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12737 Dátum: 10 aug 25, 12:43:52 »

nemrég fejeztem be a shodai és a nidai küldijét, és lenne egy igen egyszerű kérdésem. ankot mért nem számítja konoha jouninnak? én ugy tudom h az, ezért nem értem, plusz shizunérol se hiszem h miután visszatértek a faluba mezei chuunin lett volna, de ő se számit...  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 12:44:59 írta MiNamikaze » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12738 Dátum: 10 aug 25, 18:41:20 »

Hát,l vedd figylembe, hogy Hashirama és az öccse nem lehetett Konohai jounin, mert nyílván sosem nevezték ki őket annak. Hashirama rögtön hokageként keezdett, az öccse meg.. a hokage szintén "S" osztályú öccseként.
Shizune meg szintén nem feltétlenül eltt valaha is kinevezve
Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12739 Dátum: 10 aug 25, 19:26:53 »

STM-nek igaza van.na de most nem is emiatt írok, hanem azért h lehetne itt is tartani egy kis bajnokságot, mint ahogy soul arénán is tették
am ha van még valaki aki csatlakozna a klánomba, az nyugodtan szóljon

Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12740 Dátum: 10 aug 25, 20:09:18 »

hát hungarygaara én szivesen csatlakoznék, mert most léptem ki egy klánbol és ez igy mégsem állapot h odairja nekem h clanless  Hümm-hümm azt hiszem az előző kérdésem pedig nem sikerült tul érthetőre, tehát a kérdés fő része az volt h Mitarashi Anko mért nem konoha jounin.
ja és köszi h válaszoltok...

szerk.: lemaradt az előbb de az arénán is MiNamikaze vagyok
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 20:49:20 írta MiNamikaze » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12741 Dátum: 10 aug 25, 20:17:26 »

Én benne lennék a bajnokságban, vicces lenne, és talán megint megjönne a kedvem ehhez a játékhoz, de eddig nem igazán sikerült ezt itt leszervezni.. emlékszem, eegyszer volt egy, de az kb. egy hónapig húzodott, a többi meg besült a szervezésnél.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12742 Dátum: 10 aug 25, 20:25:30 »

Ja amúgy nekem is lenne kedvem a bajnoksághoz. De ezt csak akkor lenne érdemes egyáltalán elkezdeni, ha összegyűlik min. 8 fő. Bár szerintem annyi simán összejön.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12743 Dátum: 10 aug 25, 20:27:09 »

Rajtam ne múljon,itt talán annyira le se fogok égni mint SA-ban xDD Énis jelentkezek,bár most kicsit zavaró ez a két soros szabály^^"
Namikaze: egyébként fogalmam sincs,Anko énis úgy tudom hogy jounin.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 20:29:41 írta Mistich » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12744 Dátum: 10 aug 25, 21:49:05 »

MiNamikaze elküldtem a meghívót
láttam Lv.32 re is eljutottál, ehez grtulálok, bár azért még van hova jutni, de gondolom ez idővel sikerülni fog, mint nekem az akatsuki szint
am anko-ről nem mondták még egyszer sem h jounin lenne, inkább csunin besorolásba lehetne rakni, bár az ereje simán megfelel egy jounin rangra

Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12745 Dátum: 10 aug 26, 07:01:29 »

Ezt utálom én is h sose tudom melyik missing-nin stb stb.Nem értem miért nincs itt is olyan mint soul arénánál az a character classification,ahol leírja  ki kicsoda.Meg amit még én külön utálok az az amikor pl az van h nyerjek  Tentennel,akkor ha s-Tentennel nyerek azt mi a f***ért nem számolja hozzá?Holott soul arenában akár Kurosaki Ichigoval,akár bankai,akár vaizard Ichigoval nyerek ugyanúgy beleszámolja a küldetésbe.Akkor kérdem itt miért nem?Miért?Meg ugyanez van fordítva is ha az pl h nyerjek Tenten,Shino,Kiba,Neji stb ellen de ha s-Tenten,s-Shino,stb ellen nyerek azt nem számolja bele.Most miért választották külön a sima narutot a shippuudenessel?Mert gondolom így kevesebb beállítással megoldották vagy tudom is én,de ha soul arenában mindegy ha sima Byakuyával nyerek v bankaial,meg Ichigonál is uez van,Rukiával,Ishidával,Sadoval,Renjivel,Ikakkuval stb stb,akkor nem értem h itt a naruto arénában miért nem lehet ugyanígy.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 07:07:02 írta zoli00014 » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12746 Dátum: 10 aug 26, 08:17:48 »

am pl a missing nineket is lehet tudni kik, és mindet lehet tudni, nekem ezzel idáig semmi bajom se volt.
am azért van külön h néha a sima karakterrel kell nyerni nem pedig a shipudenessel, mert azt a harcot az animében az a képességű karakter vívta meg és itt ugyanígy kell, soulon azért van másképp mivel bleacben nem volt évugrás hanem "egy időben" megy a történet. tehát szerintem teljesen korrekt, de hát nem lehet mindenkinek ugyan az a nézete
Naplózva

Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #12747 Dátum: 10 aug 26, 08:29:30 »

Most raktam össze egy naon fain csapatot. Kisame body double Sima neji és kin.

A taktika annyi hogy bekötözöd(akkor nem tud bevédekezni) és rányomod nejinek a lökését és kisame cápáját. Aztán égetsz egy kis chakrát más karakteren és győztél.(kb)
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12748 Dátum: 10 aug 26, 10:14:14 »

Én is szívesen jelentkezem a bajnokságba soulon jelentkeztem kipróbálni NA-n még nem voltam bajnokságba ezért is jelentkezek ebbe is kipróbálom és majd meglátjuk hogy sikerűl xD
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12749 Dátum: 10 aug 26, 12:41:43 »

Am én is jelentkeznék,de csak azután h kijavították azt a hibát h visszaléptet a menübe.Mert az nem állapot h ne adj isten mindegyik meccsen kiléptet.Sztem ez nagyon idegesítő lenne.Addig sztem nem érdemes bajnokságot indítani ,amíg fenn áll ez a hiba.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 848 849 [850] 851 852 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins