sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12735 Dátum: 10 aug 24, 11:38:58 » |
|
naruto(s)-kis kakashi-kin vagy chiyo köszönöm a csapikat kiprobálom am kabuto-sakon mellé régen shigure volt jo pf beadott quick ben egy -28 rowos gyereketXD jo lehet:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 13:37:33 írta sharko21/faranight »
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12736 Dátum: 10 aug 24, 20:50:48 » |
|
Én régen kabuto és sakon mellé chiyot használtam és elég jól bevállt alig kaptam ki velük de ezekután a módosítások után már szerintem az se ér már egy fityinget se...így viszont meg már nincs ladder csapat amit mondanak kipróbálom de szokás szerint nekem nem válik be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12737 Dátum: 10 aug 25, 12:43:52 » |
|
nemrég fejeztem be a shodai és a nidai küldijét, és lenne egy igen egyszerű kérdésem. ankot mért nem számítja konoha jouninnak? én ugy tudom h az, ezért nem értem, plusz shizunérol se hiszem h miután visszatértek a faluba mezei chuunin lett volna, de ő se számit...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 12:44:59 írta MiNamikaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12738 Dátum: 10 aug 25, 18:41:20 » |
|
Hát,l vedd figylembe, hogy Hashirama és az öccse nem lehetett Konohai jounin, mert nyílván sosem nevezték ki őket annak. Hashirama rögtön hokageként keezdett, az öccse meg.. a hokage szintén "S" osztályú öccseként. Shizune meg szintén nem feltétlenül eltt valaha is kinevezve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12739 Dátum: 10 aug 25, 19:26:53 » |
|
STM-nek igaza van.na de most nem is emiatt írok, hanem azért h lehetne itt is tartani egy kis bajnokságot, mint ahogy soul arénán is tették am ha van még valaki aki csatlakozna a klánomba, az nyugodtan szóljon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12740 Dátum: 10 aug 25, 20:09:18 » |
|
hát hungarygaara én szivesen csatlakoznék, mert most léptem ki egy klánbol és ez igy mégsem állapot h odairja nekem h clanless azt hiszem az előző kérdésem pedig nem sikerült tul érthetőre, tehát a kérdés fő része az volt h Mitarashi Anko mért nem konoha jounin. ja és köszi h válaszoltok... szerk.: lemaradt az előbb de az arénán is MiNamikaze vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 20:49:20 írta MiNamikaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12741 Dátum: 10 aug 25, 20:17:26 » |
|
Én benne lennék a bajnokságban, vicces lenne, és talán megint megjönne a kedvem ehhez a játékhoz, de eddig nem igazán sikerült ezt itt leszervezni.. emlékszem, eegyszer volt egy, de az kb. egy hónapig húzodott, a többi meg besült a szervezésnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12742 Dátum: 10 aug 25, 20:25:30 » |
|
Ja amúgy nekem is lenne kedvem a bajnoksághoz. De ezt csak akkor lenne érdemes egyáltalán elkezdeni, ha összegyűlik min. 8 fő. Bár szerintem annyi simán összejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12743 Dátum: 10 aug 25, 20:27:09 » |
|
Rajtam ne múljon,itt talán annyira le se fogok égni mint SA-ban xDD Énis jelentkezek,bár most kicsit zavaró ez a két soros szabály^^" Namikaze: egyébként fogalmam sincs,Anko énis úgy tudom hogy jounin.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 20:29:41 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12744 Dátum: 10 aug 25, 21:49:05 » |
|
MiNamikaze elküldtem a meghívót láttam Lv.32 re is eljutottál, ehez grtulálok, bár azért még van hova jutni, de gondolom ez idővel sikerülni fog, mint nekem az akatsuki szint am anko-ről nem mondták még egyszer sem h jounin lenne, inkább csunin besorolásba lehetne rakni, bár az ereje simán megfelel egy jounin rangra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12745 Dátum: 10 aug 26, 07:01:29 » |
|
Ezt utálom én is h sose tudom melyik missing-nin stb stb.Nem értem miért nincs itt is olyan mint soul arénánál az a character classification,ahol leírja ki kicsoda.Meg amit még én külön utálok az az amikor pl az van h nyerjek Tentennel,akkor ha s-Tentennel nyerek azt mi a f***ért nem számolja hozzá?Holott soul arenában akár Kurosaki Ichigoval,akár bankai,akár vaizard Ichigoval nyerek ugyanúgy beleszámolja a küldetésbe.Akkor kérdem itt miért nem?Miért?Meg ugyanez van fordítva is ha az pl h nyerjek Tenten,Shino,Kiba,Neji stb ellen de ha s-Tenten,s-Shino,stb ellen nyerek azt nem számolja bele.Most miért választották külön a sima narutot a shippuudenessel?Mert gondolom így kevesebb beállítással megoldották vagy tudom is én,de ha soul arenában mindegy ha sima Byakuyával nyerek v bankaial,meg Ichigonál is uez van,Rukiával,Ishidával,Sadoval,Renjivel,Ikakkuval stb stb,akkor nem értem h itt a naruto arénában miért nem lehet ugyanígy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 07:07:02 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12746 Dátum: 10 aug 26, 08:17:48 » |
|
am pl a missing nineket is lehet tudni kik, és mindet lehet tudni, nekem ezzel idáig semmi bajom se volt. am azért van külön h néha a sima karakterrel kell nyerni nem pedig a shipudenessel, mert azt a harcot az animében az a képességű karakter vívta meg és itt ugyanígy kell, soulon azért van másképp mivel bleacben nem volt évugrás hanem "egy időben" megy a történet. tehát szerintem teljesen korrekt, de hát nem lehet mindenkinek ugyan az a nézete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #12747 Dátum: 10 aug 26, 08:29:30 » |
|
Most raktam össze egy naon fain csapatot. Kisame body double Sima neji és kin.
A taktika annyi hogy bekötözöd(akkor nem tud bevédekezni) és rányomod nejinek a lökését és kisame cápáját. Aztán égetsz egy kis chakrát más karakteren és győztél.(kb)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12748 Dátum: 10 aug 26, 10:14:14 » |
|
Én is szívesen jelentkezem a bajnokságba soulon jelentkeztem kipróbálni NA-n még nem voltam bajnokságba ezért is jelentkezek ebbe is kipróbálom és majd meglátjuk hogy sikerűl xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12749 Dátum: 10 aug 26, 12:41:43 » |
|
Am én is jelentkeznék,de csak azután h kijavították azt a hibát h visszaléptet a menübe.Mert az nem állapot h ne adj isten mindegyik meccsen kiléptet.Sztem ez nagyon idegesítő lenne.Addig sztem nem érdemes bajnokságot indítani ,amíg fenn áll ez a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|