24 nov 30, 05:29:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 840 841 [842] 843 844 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036367 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12615 Dátum: 10 júl 20, 20:47:48 »

Na ja, ennyi erövel kaphattunk volna új karikat, akkor mi nem unatkoznánk. Nevet Egyébként pedig, ha meg iszonyatosan unatkoznak, akkor csinálják a Budokai Arena-t. (Segitsenek be.) Akkor szerintem sokan örülnénk. Én biztosan.^^ Tényleg, hallottatok mostanában valamit a Budokai-Arena-ról? Nem tudnátok belinkelni a Naruto-Bords-os topicját? Vagy az is elég, ha tudja valaki hogy áll a fejlesztés és leirja. Remélem hamarosan lessz ilyen is.^^
Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12616 Dátum: 10 júl 20, 20:52:26 »

Én azt hallottam még régebben hogy már rég ki kellett volna jönni ilyen május-június könyékén de nem jött mégcsak "reklám" se volt mint a soul-arena-nál mert ott kitüntették mikor lessz hát ki tudja lehet egy ideig még várhatunk arra is. Amúgy meg szerintem ez az átok ami itt van naruton át fog menni a soul-ra is és szépen lassan azt is elfogják baszni hát remélem nem és itt is helyre jön minden mert ez siralmas Nevet
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12617 Dátum: 10 júl 20, 20:59:38 »

Igen, aztán a végén azt fogjuk nézni, hogy a Budokai-Arena megy, csak ott is el van szúrva minden.:S De nehogy igazam legyen. Ja és: Régi Naruto-Arena-t a népnek!!! Nevet Egyébként, ti kit szeretnétek új karinak/kariknak? Azért egy Sage Mode Naruto nem lenne semmi, vagy Pein.Nevet
Naplózva

zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12618 Dátum: 10 júl 21, 10:06:50 »

most ez az "újítás" azzal lett rosszabb hogy a stunn nem a karakterekre hat hanem a képeségeikre ? :S
én nem bánnám ha lenne 8 farkú naruto meg a többi pein ami még nincs a na ba
amugy már én is várom a budokai-arénát hát nagy db fan vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 10:11:57 írta zsolti99 » Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12619 Dátum: 10 júl 21, 16:04:14 »

Két népszerű csapat van Gai-al az egyik a Kakashi-Gai-Kurenai, ami az Instant Killre megy kakashival, míg a másik kettő bevédi és Counterezik. A másik az Itachi-Shizune-Gai. Itt Gai a kulcsfigura, leviszi a hpt, Shizune gyógyít Itachi befejezi Amaterasuval, meg stunnol.
Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12620 Dátum: 10 júl 24, 13:26:27 »

Üdv!
Már régóta nem voltam itt fent, és látom hogy közben irogattok a Budokai-Arena-ról, ez csak nek DBZ-s game lesz?  Ohh My God
Valaki ossza meg velem információit pls. xD
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12621 Dátum: 10 júl 24, 17:55:01 »

http://www.naruto-boards.com/389556/budokai~arena/ Ez volna a Naruto-Bords-os topicja, de van már jó néhány rólla. Szeretném ha mihamarabb elkészülne, mert ebben biztos megszereznék minden karit. Szivesen játszanék ilyennel. És ja, lesznek benne Db, Dbz, Dbgt karakterek.^^
Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12622 Dátum: 10 júl 24, 20:23:27 »

Köszi Nevet
Azt még had kérdezzem meg hogy ez már biztos hogy lesz vagy csak a DB&Z&GT Fanok szeretnék hogy legyen Budokai-Arena is? Szerintem is jó lenne ha elkészítenék mert 1.számú kedvenc Animém a DBZ. Mosolyog
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12623 Dátum: 10 aug 02, 12:36:25 »

Hello

Látom vannak még  akik játszák ezt a jó játékot.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy akartok e csatlakozni a klánomba?

« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 13:19:21 írta hungarygaara » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12624 Dátum: 10 aug 02, 14:24:21 »

Szerintetek az mitől van hogy avatart váltottam,de nem frissít az újra? Ha a change avatar-ra megyek ott az újat látom,de játék közben még a régit... Közben játszottam párat,bezártam az arénát,megnyitottam,kilépem a fh-ból,visszaléptem de semmi... Csak egy kis idő kell neki?
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12625 Dátum: 10 aug 02, 14:30:44 »

Nekem is igy volt Mistich, idö kell neki és okés lessz. Am Hungarygaara, Jók ezek a statok. Én már emlékszem voltam egyszer tag, de visszamentem Phth-ba az én kedves kis clanomba.^^ Egyébként már elég rég játszottam, és ahogy látom, a topic is puhult. Játszik még valaki egyáltalán a játékkal? És nincs valami infó az új karakterekröl? Mert érdekelne.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12626 Dátum: 10 aug 02, 14:41:45 »

Amikor új avatart raksz be akkor menny a view profilra és tölts újra az oldalt 1szer kétszer és akkor be is dobja.

Am thx fogjuk rá tényleg jók az eredményem(am mind  a három karaktert én irányítom) én még mindig játszom vele(bár volt idő amikor szüneteltem.

Am sztem új karakterek majd szeptember elején lesznek

Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12627 Dátum: 10 aug 02, 23:31:01 »

Remek-remek,már átváltott Mosolyog
akkor egy másik kérdés: Jounin van köd ninjával küldetés? Mert itt alig-alig kapok Kibának megfelelő ellenfelet -.- de enélkül igen problémás Kurenai küldi Nevet Most vagyok 3/6-nál ennek is csak örülni tudok xD

ui: nagyjából fél év alatt MEGSZEREZTEM ASUMÁT ikszdé(persze nem játszottam túl sokat,de csak megvan xD)

szerk.:
azt még meg tudja valaki mondani hogy most mit tud Kankurou? azt látom hogy megváltozott csak enm értem hogy miben xD
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 23:37:46 írta Mistich » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12628 Dátum: 10 aug 03, 00:29:15 »

Kankuro mostani képességeinek a lényege:
alapból 30at sebez az elsővel
a másik támadása pedig 10-et sebez mindenkin

ha be vannak nyomva a fonalak, akkor az ad 5 leüthető védelmi pontot, és +5 támadó erőt a 30ashoz, és plussz 1et a 10eshez
ám ez csak 4körigg van fent
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12629 Dátum: 10 aug 03, 00:52:08 »

Köszi
Ezesetben gratulálok nekik hogy a 3. számú kedvenc csapatomat is sikeresen elcseszték...
Amelyik karaktereket eddig lerontották:Shikamaru,Haku,Kankuro,Lee,plusz az összes stunn team nagyjából -.-
csókoltatom az aréna készítőit-szerkesztőit -.-
Naplózva

Oldalak: 1 ... 840 841 [842] 843 844 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins