Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11445 Dátum: 10 jan 30, 18:25:22 » |
|
Nekem is megvan mindenki, de elfoglalom magam, amíg nem jönnek újak. Én a Kakashi Gaidenes karaktereknek örülnék, meg Suigetsunak is esetleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11446 Dátum: 10 jan 30, 19:20:14 » |
|
Tényleg, Sui is jöhet hamarosan. Meg akkor már esetleg más Taka-tagok is. Én amúgy már jó ideje nem is játszottam, csak gondoltam beszólok, mert tényleg elég régen voltak új karakterek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #11447 Dátum: 10 jan 30, 20:24:03 » |
|
Hát olvastam, hogy az időzónák miatt elég ritkán találkoznak az adminok (Luapman európában él, Mark és Gametester meg USA-ban ha jól tom)... de remélem megoldják, és lesznek új karik, várok már 1 Juugot is, meg idővel Rehab. Kakashit... vagy mittomén hogy akarják nevezni, csak legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11448 Dátum: 10 jan 30, 22:10:27 » |
|
ha már a karakterekröl beszélünk szerintetek fognak rakni jinchuuriki szintre? ha igen kit/kiket?
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11449 Dátum: 10 jan 30, 22:26:33 » |
|
huhu megszereztem az utolso 2 hokagét most már mind megvan
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11450 Dátum: 10 jan 31, 08:14:36 » |
|
Hát remélem hogy Jinchuuriki stinre nem szándékoznak senkit rakni viszont nem lehet tudni solon is van olyan kari ai ugyanígy 36-os szinet van...sokszor mondták ha bejön Pein lehet hogy Jinchuuriki szintü lessz ez majd akkor derűl ki ha jönnek az újak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein231
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11451 Dátum: 10 jan 31, 09:31:42 » |
|
Hí all van valahol felvetél clanba nem vok super de azert otk játszani Amugy hogy itt tartunk en paint várnám
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 11:01:14 írta Pein231 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11452 Dátum: 10 jan 31, 11:27:20 » |
|
amugy ha a hokagékat sanin szinten meglehet szerezni akkor ha lesz paint akkor öt sztem jounin szinten meglehet szerezni
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11453 Dátum: 10 jan 31, 14:09:00 » |
|
Hát, én kétlem, hogy ilyen szintre felraknának egy karaktert. Talán, nagyon kis eséllyel, Pein (ha egy karakterben lesz) akkor odakerül, de akkor tényleg ne egy átlagos karaktert kapjunk, hanem minden test képességeit rendesen ki lehessen vele használni.
Az új Itachi szerintem Sannin szinten lesz, van is hozzá egy vázlatom (meg pár másik félkész karakterem, szerintem feltolom őket, hamarosan az ottani fórumra), én úgy tudnám elképzelni, hogy, lehetne valami egyszerübb támadása, vagy sharingan aktiválgatása, egy olyasmi védelme azzal a többszintü genjutsuval, amit az elején Sasukén használt, mint Naruto (s) kage bunshinjainál, csak két körös, meg a Susanoo (három vérvonalért), amit ha előhívsz csak a genjutsukkal tudják onnantól megsebezni a karaktert (a védelem áttörhetetlen), és minden körben elszenved egy 20-as afflactiont, viszont a Susanoo helyett a Totsuka no Tsurugi skillt tudja használni, ami egy instant kill egy genjutsuért, egy vérvonalért, meg egy ninjutsuért, és kapsz mellé még egy tíz afflactiont. A sima védelem meg valami "dodge" vagy mi, azzala képpel, ahol kitér Sasuke shurikenjei elöl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #11454 Dátum: 10 jan 31, 16:24:15 » |
|
Hát mivel csak néhány havonta tévedek fel így mé mindig csak egy középszerű bujdosó vagyok. xD S hát Lee meglepett, hogy mennyi változtatást kapott xD Jó lett a karakter, csak azt sajnálom, hogy már nem lehet vele szívatni az embereket. xD De talán így jobb, hogy a Gear Second ja az a One Piece-ben van. Hmm akkor Gate Open? Az nem a Gate Keepersben volt? Vagy Super Saiyajin? miben is láttam? xD szal a feltápoló skill már stabilabb, igaz gyengébb is de nem oroszrulett, mint régen. xD
Peint szerintem lehet külön lenne érdemes megcsinálni, mert egy karakterbe belesűríteni 30 tulajdonságot...
kb így képzelném: az idióta jutsu nevekbe nem belekötni.
Nagato ------- Chakra rode shoot: 10 sebzés egy ellenségre, a következő (1, v 2) körben irányíthatod az áldozatod ergo használhatod a valamelyik jutsuját feltéve ha van megfelelő csakrád. culdown: 2 csakra:blood,tai
Summon Gedomazo: 25 sebzés minden ellenségre és drain 5 random csakra. culdown: 5 csakra: blood, nin, tai, gen
vagy 20 sebzés egy ellenségre és drain vagy stolen 2 random csakra. culdown: 5 csakra: blood, nin,
Revive: 1 halott szövetséges feltámasztása 30 HP-val saját életed csökken 20 hp-val. csak 1x használható culdown: 0 csakra: 3x ranom, vagy blood, ranom
Tendou, God/Deva Realm Pein
Shinra Tensei: 20 sebzés mindenkire és stunolás egy körre culdown: 3 csakra: blood. blood
Banshou Ten'nin Egy ellenfél stunolása 2 körre, valamint ezidő alatt a Tendou Peint ért támadásokból elszenved 5-öt culdown 2 csakra: blood, random
Chibaku Tensei: egy ellenfél stunnolása Tendou Pein haláláig. a stunolt ellenfél kap 50%-os sebzés csökkenést és 60 sebzés elnyelődést. culdown: 10 csakra: blood, nin, random
egyenlőre csak ők ketten, a defend skillekre meg nem tudom még mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachi uchiha111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11455 Dátum: 10 feb 01, 15:06:28 » |
|
Sziasztok nem tudnátok segíteni abba hogy choji-hoz meik karaktereket érdemes választani mert van egy csapatom (shikamaru tenten tayuya ) csak aza baj choji-val nem tudok mind a három ellen félre támadni egy szere. nem tudnátok segíteni meg köszöném.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 01, 17:15:58 írta itachi uchiha111 »
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11456 Dátum: 10 feb 01, 17:26:40 » |
|
öket ted be mellé: inos vagy nindaime hokage és gaara gaara kazekage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roger11
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11457 Dátum: 10 feb 01, 18:36:03 » |
|
Én játszanék veled ha megfelel. Nekem is megvan minden karakter kivéve Sai. Ha jó írj private mailt arénába. Nevem:RogerHyuuga
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
nagytomi1997
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11458 Dátum: 10 feb 01, 18:36:46 » |
|
Én itachit várom, talán úgy képzelném el, hogy lenne mangekyouja(aktiváló, 1 bloodline) amaterasu(15aff összes körig, itachitól 5 aff le körönként, 2 nin) tyukiyomi(stun minden körben, 5aff le itától, 2 gen) susano'o(védelem 2 blood itától 10 aff körönként, totsuka no tsurugi instant kill blood nin, yata tükör redukáló, 1 nin).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 01, 18:39:18 írta nagytomi1997 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11459 Dátum: 10 feb 01, 18:39:43 » |
|
Adi11 : ma már nem, de full AoE team ellen amúgy sem holnapig szedj össze egy rendes csapatot és gyere fel a chatboxunkra délután
hmm... látom már vannak egyéb jelentkezők a meccsre Tom szerintem STM Itachija lenne a legjobb, sok chakrát használ de azokra a skillekre kell is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 01, 18:40:19 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|