zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11430 Dátum: 10 jan 22, 19:05:26 » |
|
shika s nek mondana valaki teamot?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11431 Dátum: 10 jan 22, 21:45:12 » |
|
zsolti ne itt kérjél már hanem a chatboxunkon am is a ladder csapatomban benne volt ha figyeltél tudod melyik az
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11432 Dátum: 10 jan 22, 22:16:36 » |
|
szerintetek ha valaki eljiut egy csapattal +10 -ig akkor késsöbb miért vesztek vele sorozatban 4-5 -ször?
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11433 Dátum: 10 jan 22, 22:31:09 » |
|
Mert vége a szerencse szériádnak? Én egy olyan csapattal is estem már vissza szinteket, amivel elötte megvolt a tizenötös raw, és felmentem sanninra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11434 Dátum: 10 jan 23, 11:18:38 » |
|
setsuna azért nem ott kértem mert kb 4 napja nem látok fent senkit csak azt látom hogy beszéltél hichigoval amikor meg fellépek már nincs fent senki
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #11435 Dátum: 10 jan 25, 20:48:16 » |
|
heló már vagy 1 éve játszom a naruto-arena-t de egyszerűen nem tudok jounin szintre fejlődni.Aki tud egy jó csapatot az légyszi irjon mert igy sose lesznek meg a jó karakterek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagytomi1997
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11436 Dátum: 10 jan 25, 21:01:34 » |
|
Hát szerintem a Neji-Kin-Anko jó lesz, vagy RehabGaara-Tenten/Kiba-Tayuya, Kakashi-Lee(s)-Zaku. Taktikák: Neji team: Anko dual pin, snake mutual death, Kin combok, Neji combok. Gaara team: Tömeg stun és aoe mint állat Kakashi team: counter és instant kill.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11437 Dátum: 10 jan 27, 15:42:27 » |
|
amugy nem is azért de csak ugy juthac ell nagyobb szintre ha nemhasználsz ismert teamokat...... pl ez sajátvcsapatXD: four tail naruto gaara rebilihated kimimaro ez szinte mindig bevál
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11438 Dátum: 10 jan 27, 18:26:36 » |
|
félig igazad van, de néhány régi csapat még most is jól működik néha pedig nem árt újakat kitalálni mert azok is jók
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11439 Dátum: 10 jan 27, 19:30:28 » |
|
ezt hogylehet? nézétek meg mert én nemértem:http://www.youtube.com/watch?v=V_m5h7iOUmc&feature=rec-fresh+div-r-3-HM
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 29, 19:57:29 írta hogojoo »
|
Naplózva
|
|
|
|
exuslucy
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11440 Dátum: 10 jan 29, 20:37:00 » |
|
luapman a admin, gondolom ez valami ujjkarik tesztelése vagy csak saját szorakozásra vann neki pár extra karija
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11441 Dátum: 10 jan 29, 23:07:50 » |
|
Utóbbi a megoldás. Ezek nem a Narutoból lévő karakterek, csak ő csinálta magának, szórakozásból. Soul-Arena-ban van valami hasonló mostanában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11442 Dátum: 10 jan 30, 18:01:09 » |
|
azt nemtudja vaki mikor lesz uj karakter?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11443 Dátum: 10 jan 30, 18:10:30 » |
|
uj karakter nem hiszem hogy lesz, ellenben új karakter bármikor lehet most már. Talán meg van mindenki hogy ennyire türelmetlen vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11444 Dátum: 10 jan 30, 18:13:56 » |
|
Nekem igen. és marha jó lenne egy Real form Orochimaru, és Jiraiya (S) és/vagy egy Sennin Jiraiya, vagy egy Itachi (S), esetleg mellé az első Shippudenes Sasukéval, amit késöbb követhet egy Mangekyou Sharingan Sasuke. De most tényleg, nagyon tudnék örülni egy ilyen karakter packnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|