Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10275 Dátum: 09 aug 28, 21:19:40 » |
|
érdekes ki bug Ixion : henorberttel azonos a pontjaitok száma és egymás ellen is 1-1et játszottatok, szal kéne egy döntő meccs. vagy már megtörtént csak elfelejtettem volna?
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10276 Dátum: 09 aug 28, 21:21:51 » |
|
Minek kéne egy meccs nem ketten jutunk tovább????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10277 Dátum: 09 aug 28, 21:23:47 » |
|
de el kell dönteni a sorrendet ezekszerint nem toltátok le
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10278 Dátum: 09 aug 28, 21:28:52 » |
|
Ne izguljatok, 100%osan megígérem, hogy nem lesznek új karik... új karik miatt nincs szerverleállás... de most vajon meddig csinálják ezt...
Jól írod.. Új verzióra frissítéskor, újításoknál az ilyen netes játékoknál nem nagyon szokták leállítani a szervert.. Srácok a játékkal nem játszok, de ha túl sok a leállás, az szerintem azt jelenti, hogy haldoklik, vagy túlterhelt a játék szerója... Nem új karikért kéne imádkozni, hanem azért, hogy újból stabilan működjön a szerver... Na megyek moderálok tovább... Remélem nem lessz mit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #10279 Dátum: 09 aug 28, 21:36:19 » |
|
Renato..... ha fennt van Mancs vagy Sharko akk jóó lenne ha lejátszanátok..... ha nem ma akk holnap.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10280 Dátum: 09 aug 28, 21:37:24 » |
|
általában 2-3ezren szokták tolni mikor fennt vagyok és többet máskor se láttam, már ennyi játékos miatt is túlterhelődhet a szeró?
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #10281 Dátum: 09 aug 28, 21:38:59 » |
|
Kösz az egyetértést, hát igen... a 3000 embert nem non bírja már ez a 3-4 szeró... az elosztással van nagy gond, mert van mikor a 3as alig akar menni, a 4-es 5-ösön meg annyira kevesen vannak, h 1sőre nem is talál senkit... viszont azt nem hiszem, h haldoklik, ez megszokott, régen volt, h 3-4 napig emiatt nem is lehetett játszani... csak... sok ember unja meg ezeket, és emiatt egy idő után alig lesz fent vki... Setsuna: Soulon 300 ember szokott lenni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 21:39:39 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10282 Dátum: 09 aug 28, 21:40:57 » |
|
azt tudom, azért is nem játszok ott mert fél óra még megtalál vkit, meg nem is nagyon értek hozzá
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10283 Dátum: 09 aug 28, 21:43:19 » |
|
ezt anyira birom hogxy kell bizonyos row és utolsonál kapok ki meg hát kell egy ritka kari ellen nyerni kiveszem és ki jön hát persze hogy a ritka kari
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10284 Dátum: 09 aug 28, 21:58:46 » |
|
általában 2-3ezren szokták tolni mikor fennt vagyok és többet máskor se láttam, már ennyi játékos miatt is túlterhelődhet a szeró? Hm kicsit OFF, de igen... Szerinted egy időbe itt a fórumon mért volt annyi szerver leállás? Mert nem bírta a napi 100-200 főt, akik egyszerre fenn voltak.. Így a 2000-en ne is csodálkozz! Az NKWT szervere is bedobná a törölközőt ha egyszerre 2000 kapcsolatot kéne kiszolgálnia... Ám úgy látom hogy nyugalom van és béke... Ma csak 2 rövid hozzászólást töröltem... Amióta modi vagyok, ilyen még nem volt, hogy ilyen kevés hsz-t töröljek ebből a topicból! Na további jó játszadozást gyerekek! Ha meg legközelebb henorbert karikért könyörög, írjátok meg neki az aláírásomban lévő piros szöveget, vagy azt hogy jöjjön rá magától, hisz így jogosulatlanul előnyre tesz szert azokkal szemben, akik nincsennek fent a fórumon, meg azt hogy ne utólag köszönje meg, hanem amikor kéri!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #10285 Dátum: 09 aug 28, 22:12:41 » |
|
na beszélgettünk Setsunával és ha holnap 12-ig nem jelenik meg Yo-Yo akkor lecseréljük Adamemsre..... Adamems szinte midnen nap elérhető.... akk 12-ig ha nem jön fel akk szólhattok Adamemsnek h jöhet a naruto arena mecs..... nem is kevés 6.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10286 Dátum: 09 aug 28, 22:48:23 » |
|
Peti1993 nincs fent? Nem tudsz vele beszélni? Meg sharko-t sem láttam ma, bár én sem sokat voltam fenn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10287 Dátum: 09 aug 28, 23:11:25 » |
|
:OO:O:O:O még mindig él a remény hogy továbbjutok B csoport jelenlegi állás Meccs W L Pont Daniel 4 3 1 3 Setsuna 6 3 3 3 Kas 6 3 3 3 Nagyben 4 1 3 1 szóval akármi lesz Daniel és Nagyben meccse, biztos hogy még játszanom kell hogy eldőljön hogy ki jut tovább ha Daniel 2-0 Nagyben -> akkor a 2. helyért vívok Setsunával ha Daniel 1-1 Nagyben -> akkor a 2. helyért vívok setsunával ha Daniel 0-2 Nagyben -> akkor mindenki játszik mindenkivel (ez vicces lenne )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 23:12:16 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10288 Dátum: 09 aug 28, 23:15:01 » |
|
majdnem jól írtad, ha ben 2-0 daniel akkor tényleg mindenki játszik megint, más esetben te jutsz tovább és daniel. hiába lesz 3-3 pontunk te 2-0ra legyőztél és pontegyenlőségnél az egymás ellen játszott meccsek számítanak reménykedjünk hogy ben nyer
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 23:20:10 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10289 Dátum: 09 aug 28, 23:20:24 » |
|
akkor ezért mondtad hogy neked már nincs sok esélyed , akkor hát köszönöm hogy nem feltartott kézzel mentél Nagyben ellen végre találkoztam yamatoval is...meglett oro (S) áháháháhá megvan Sasori is csak találtam hozzá egy jó csapatot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 29, 00:36:58 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
|