ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #10230 Dátum: 09 aug 27, 21:08:24 » |
|
Naja múltkor is több óráig nem volt arena. Jó lenne, ha beadnák az új karikat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #10231 Dátum: 09 aug 27, 21:11:08 » |
|
hát én még szeretném h a bajnokág lezajlana..... és csak utána lenne új karakterek. de ha mi nem vagyunk fennt setsunával és megvagytok (aki ellen menned kell) akkor nyugodtan harcoljatok... csak írjátok le az eredményt.... mert akk így is haladunk....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10232 Dátum: 09 aug 27, 21:14:02 » |
|
ne már télleg nem jó, pedig tegnap olyan jól bekeztem ladderbe már 27es vagyok erre tessék már én is sannin akarok lenni
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #10233 Dátum: 09 aug 27, 21:15:28 » |
|
Ne izguljatok, 100%osan megígérem, hogy nem lesznek új karik... új karik miatt nincs szerverleállás... de most vajon meddig csinálják ezt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10234 Dátum: 09 aug 27, 21:16:57 » |
|
én nemtom de szerintem tök fölöslegesen....... ha lenne értelme akk azt mondom oké, de h nem lesz semmi.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 27, 21:17:31 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10235 Dátum: 09 aug 27, 21:18:26 » |
|
Ixion, a Hkl-be van tagfelvétel? szívesen segíteném egy magyar klán fejlődését
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10236 Dátum: 09 aug 27, 21:21:17 » |
|
persze Kakashi.... én örülök ha jönnek az emberek a klánomba, de persze magyar legyen ez az egyetlen elvárás... akk küldök 1 meghívót..... pill.... oks el is lett küldve, csak vissza kell jelölnöd..... thx h belépsz kakashi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10237 Dátum: 09 aug 27, 21:34:20 » |
|
úgy néz ki holnap én is lejátszom bennel a meccseimet, közelebb kerülve így a csoportkörök végéhez am. már jó az aréna is
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10238 Dátum: 09 aug 27, 21:37:00 » |
|
Ixion, szólhatnál Petinek akkor! Szeretném vele ma lejátszani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10239 Dátum: 09 aug 27, 21:47:48 » |
|
Valaki nem tudja, Yo-yoval mi van? Az "A" csoport majdnem teljesen kész van, csak ő nem játszott még egyet sem. Már ráírtam, de nincs válasz. Persze végülis ráér, de azért jó lenen tudni, hogy játszik-e, vagy mi van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10240 Dátum: 09 aug 27, 22:40:02 » |
|
Én köszönöm a lehetőséget Ixion . Kazekage sama: neked pedig gratu a Sannin ranghoz "Ha most rakják az új karaktereket én leütök valakit. " Ez miért lenne baj? Sanninon is ugyanúgy unlockolhatod őket .D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 27, 22:41:04 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10241 Dátum: 09 aug 27, 22:44:48 » |
|
Azt olvastam, a hónap végére ígérték őket, ha így van, akkor tényleg jól kihasználják h. 31 napos ez a hónap... Mellesleg szerintem ilyenekhez, hogy: Hinata (S), Chouji (S) elég lesz a chuunin, vagy missing-nin szint, hiszen nem sokban különböznek Shikamaru(S)-től v Neji(S)-től. Már abból kiindulva h mindegyik Shippuudenes ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10242 Dátum: 09 aug 27, 23:02:27 » |
|
Hát ki csak eddig egy hónapon át vártam őket, most meg el vagyok foglalva a Hokagékkal meg Sasorival. A Harmadik Hokagét már meg is szereztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10243 Dátum: 09 aug 27, 23:10:18 » |
|
Már 2x voltam 7 rownál (a 3 sannin együtt megy nálam:D) + 1x voltam 6 rownál...kicsit beleuntam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10244 Dátum: 09 aug 27, 23:16:17 » |
|
Vaan két nagyon jó teamem hozzá. Oro-Tsunade-Baki és Jira-Dei-Kimimaro