Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #10065 Dátum: 09 aug 25, 21:33:05 » |
|
na már csak Max vs. Balon 2* és henorbert vs. Balon 2* és kész a C csoport
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10066 Dátum: 09 aug 25, 21:38:26 » |
|
Akkor most hogy állunk????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10067 Dátum: 09 aug 25, 21:41:46 » |
|
elmondom ha levan tudva az össze mecs..... még van Max és Balonnak 1 harca aztán te jössz 2* Balon ellen.... 2 ember jut tovább 1 csoportból ne feledjétek
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #10068 Dátum: 09 aug 25, 21:42:28 » |
|
Egyszer vertem Balon-t. Még 1 meccs... 1-1 Grat Balon! Hát én már tuti nem jutok tovább...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 21:52:59 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10069 Dátum: 09 aug 25, 21:53:28 » |
|
Jol van Balon játszuk le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10070 Dátum: 09 aug 25, 22:01:34 » |
|
ha ez a 2 mecs lement akkor készen van a C csoport és bejelentem h kik jutottak tovább....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10071 Dátum: 09 aug 25, 22:03:34 » |
|
avagy lemegy a két meccs és még mindig nem lesz eldöntve hogy ki jut tovább gondolom pontegyenlőségnél játszaniuk kell még egyet
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10072 Dátum: 09 aug 25, 22:04:33 » |
|
igen Kakashi...... most 2 győzelem mind2-nek szóval, ha 1-1 lesz akk lesz 1 végső harcuk.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10073 Dátum: 09 aug 25, 22:09:47 » |
|
szerettem volna veled is játszani a bajnokságban, de ez nem tűnik valószínűnek csak a döntőben kerülnénk össze, de én már a csoportkört se hiszem hogy átvészelem szerk: genki5 vs jamiie Winner genki5 kivi vagyok h mi lesz a 2. meccs vége:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 22:11:08 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10074 Dátum: 09 aug 25, 22:10:58 » |
|
hát majd azért gyakorólni gyakorolhatunk Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10075 Dátum: 09 aug 25, 22:14:08 » |
|
Megnyertem min2-t szép volt azé Balon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #10076 Dátum: 09 aug 25, 22:23:06 » |
|
Nem megy az a rohadt Sakon. Valaki segítsen, mert itt őrülök meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10077 Dátum: 09 aug 25, 22:32:13 » |
|
már elegem van Max!! megcsinálom neked!!! jah a csoportok eredményeit majd egyszerre írjuk le setsunával na de most meek pápá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10078 Dátum: 09 aug 25, 22:36:02 » |
|
Valaki jöhetne már az "A" csoportból is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10079 Dátum: 09 aug 25, 22:37:41 » |
|
nézzd meg a profilomat ott megtalálod, de ma már nem leszek fennt mert pont most mek.... kifáradtam a anruto arena bajnokságban.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|