Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #10080 Dátum: 09 aug 25, 22:44:32 » |
|
felvettelek msn-re Max, de mostmár tényleg megyek.... pápá a többiek akik a C csoporton kívűl vannak: A, B és D csoport rendezzétek el h holnap már le legyenek tudva a meccsek... és h kik jutottak tovább azt majd bejelentjük setsunával..... vagyis a 8 továbbjutót.... addig is gyakoróljatok sokat, mert lehet h holnap már meg is lesz a 8 továbbjutó.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10081 Dátum: 09 aug 25, 22:49:27 » |
|
nem kell annyira sietni, mert úgyis csak a végén árulom el a továbbutókat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 22:58:22 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #10082 Dátum: 09 aug 25, 22:51:46 » |
|
Az biztos, h én NEM jutok tovább De majd máskor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #10083 Dátum: 09 aug 25, 23:01:12 » |
|
Hi, ha vmelyik csoportból nem jelenne meg 1 emberke beállhatnék a helyére? Nem voltam gép közelbe, így nem tudtam előbb jelentkezni :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10084 Dátum: 09 aug 25, 23:05:52 » |
|
szóval ezért nem jelentkeztél pedig vártunk téged , majd meglátjuk de sztem már nem fog lelépni senki
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10085 Dátum: 09 aug 26, 08:32:21 » |
|
felvettelek msn-re Max, de mostmár tényleg megyek.... pápá a többiek akik a C csoporton kívűl vannak: A, B és D csoport rendezzétek el h holnap már le legyenek tudva a meccsek... és h kik jutottak tovább azt majd bejelentjük setsunával..... vagyis a 8 továbbjutót.... addig is gyakoróljatok sokat, mert lehet h holnap már meg is lesz a 8 továbbjutó..... keeegyeleemm én csak holnap tudnék jácani este fele megprobálom még ma le rendezni de holnapig kaphatnék haladékot a harcok lejátszásával ha nem sikerülne ma lejáccani ? azért még probálkozok géphez jutni a mai napon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #10086 Dátum: 09 aug 26, 08:41:20 » |
|
Uhhh, szép lenne, ha renato beszállna, emlékszem, egy másik bajnokságon, mikor még egy klánban voltunk, ne kitől kaptam ki a döntőben? Hát tőle
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 08:42:36 írta Nagy Ben »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10087 Dátum: 09 aug 26, 08:43:01 » |
|
csak mert így izgalmasabb h egybe mondjuk el h kik jutottak tovább és nem külön külön..... a mai napon úgy látom h a B csoport készülődik a harcokra..... de persze ha valamelyik csoport hamarabb jelenne meg akk az kezd.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10088 Dátum: 09 aug 26, 08:45:14 » |
|
hát én yo-yo-t meg k. samat-t azota nem láttam miota jelentkeztek
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #10089 Dátum: 09 aug 26, 08:46:29 » |
|
Daniel sem jelentkezett már rég óta, teh nem tom, hogy mi van vele, ha mondjuk 1 napon belül nem jelentkezik, akkor renato beszállhatna helyette
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10090 Dátum: 09 aug 26, 08:50:14 » |
|
kitiltották Danit de én tok vele dumálni h mikor mennyen....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #10091 Dátum: 09 aug 26, 08:56:26 » |
|
Akkor megkérdeznéd tőle, hogy a mai napon mikor tud játszani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10092 Dátum: 09 aug 26, 09:01:29 » |
|
neki jóó az egész délután....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #10093 Dátum: 09 aug 26, 09:04:25 » |
|
Emlékszek, vmi R. Gaara-s volt a csapatod, és Kakashival leszedtem az elején Kiba-t... valahogy így rémlik Nah, hajrá mindenkinek, győzzétek le egymást Ha naon szépen megkérnék vkit, akkor bemásolná a csoportokat? Láttam már vmelyik oldalon h ott van, de a kutya se tudja már melyiken, és ránként vagy 50 oldalt teleírtok xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 09:23:41 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10094 Dátum: 09 aug 26, 09:32:07 » |
|
STM -A zsolti99 -A Kazekage sama -A Yo-Yo -A
0414setsuna -B kas -B Nagy Ben -B Daniel -B Ixion -C balon -C henorbert -C Max -C
Mursa-kun -D Peti1993 -D Mancs -D sharko21 -D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 09:32:42 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|