Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9885 Dátum: 09 aug 24, 21:55:51 » |
|
ichi : akkor csak azokat a stunnereket ne lehessen használni akik körönként v. 1körönként tudnak. vannak karakterek amiknek vannak stunn képességei, de csak 3-4körönként használhatják őket az nem unfair
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9886 Dátum: 09 aug 24, 21:57:50 » |
|
...Max ha vesztessz akkor kell modnanod... Lol. Télleg. Nembaj xD Akk majd azt mondom, hogy Sasuke számodra már nem lesz legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #9887 Dátum: 09 aug 24, 21:58:07 » |
|
Szerintem hagyjuk ezt hogy tilos ez a csapat meg az a csapat. Főleg ne a kieséses rendszerben.
"Itt ketten esnek ki minden csapatból,tehát összesen marad 8 emberke,akik eloszlódnak 2*4 es csapatokba"
Azt értem hogy a csoportokból 2en kiesnek és 2en jutnak tovább. Mivel négy csoport lesz, ezért 8an maradnak a kieséses rendszerre. De mi ez a 2*4es csapat? Ezt nagyon nem vágom.
A legtisztább és legegyszerűbb egy Bajnokok ligája stílusút lérehozni. 4 csoport - minden csoportban 4 csapat - mindenki játszik 2szer mindenkivel a csoporton belül - az első kettő továbbjut
egyenes kiesés: A1 vs B2 B1 vs A2 C1 vs D2 D1 vs C2 vs vs vs
Itt 3 nyert meccsig menne (szóval kizárható a mázlifaktor (nem jött a chakra stb stb)
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9888 Dátum: 09 aug 24, 21:58:12 » |
|
mi az a stun? még noob vagyok , valaki mondja el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9889 Dátum: 09 aug 24, 21:59:19 » |
|
ichi : akkor csak azokat a stunnereket ne lehessen használni akik körönként v. 1körönként tudnak. vannak karakterek amiknek vannak stunn képességei, de csak 3-4körönként használhatják őket az nem unfair
Naruto (S) Kyuubi Boost + Odama Rasengan is ilyen, nem? A Kyuubi Booston van 4 kör CD és az Odama Rasengan csak ezzel stunnol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #9890 Dátum: 09 aug 24, 22:01:23 » |
|
"Miért,te örülnél neki ha úgy győznének le egy bajnokságon,hogy te nem is támadsz?Szerintem ez nem lenne igazságos...."
Nem értem én ezt. Rakj össze olyan csapatot amivel kitudod ezt is védekezni.
Szép is lett volna ha [Spoiler]kakashi nem állt volna ki Pain ellen, mert annak speckó képessége volt[/Spoiler].
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 22:02:31 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9891 Dátum: 09 aug 24, 22:02:00 » |
|
mi az a stun? még noob vagyok , valaki mondja el. stunn = úgy is lehet mondani h blokkolás.... nem lehet használni a karaktert. pl: haku, shika.... stb. ezek is blokkolnak..
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9892 Dátum: 09 aug 24, 22:05:24 » |
|
kas pont ezt a bl rendszert mondtam pár oldallal ezelőtt de hallgatnak itt az emberre?
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #9893 Dátum: 09 aug 24, 22:08:40 » |
|
nem nagyon de hátha kettőnkre felfigyelnek ez a stunolni képes emberek tiltása egyre jobban nem tetszik: Tsunade - Shizune - Kyubi ezzel jutottam fel (ha jól emlékszem) jouninra, ebben 2 stunos is van, most akkor ez a jó kis team mehet a levesbe?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 22:11:22 írta kas »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9894 Dátum: 09 aug 24, 22:10:16 » |
|
maradjunk úgy h hármunkra kiállok mellettetek....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9895 Dátum: 09 aug 24, 22:10:35 » |
|
Figyeljetek már ide,egyedül elég nehéz úgy irányitani eg BAJNOKSÁGOT,hogy a másik szervező nincs itt!Montam hogy még bármit változtathatunk!A stunnos dologgal NEKTEK akartam segíteni,és mindenki ez miatt szekál!Majd ha Mursa is itt lesz,eldöntünk mindent,de én már ki vagyok,hogy nem fogjátok fel hogy ő nincs itt!
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9896 Dátum: 09 aug 24, 22:14:31 » |
|
Am. nem jutok tovább karikban idegesítő xD Jetixen nézem a Naruto-t mingyá vigyázzatok xD Najó nem nézem tovább a .hack//SIGN-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9897 Dátum: 09 aug 24, 22:18:32 » |
|
kit próbálsz megszerezni Max?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9898 Dátum: 09 aug 24, 22:19:19 » |
|
Tsunade - Shizune - Kyubi
alapvetően nem az, tsunade csak akkor "válhat" stunnerré ha az ellenfél karaktereinek sok meele v. chakra skillje van, egy ranged team ellen nem sokat ér
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 22:19:58 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány