Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9870 Dátum: 09 aug 24, 21:24:45 » |
|
grat Kazekage!!! Kakashi örököse Max majd ha egymás ellen megyünk és legyőzlek akk mondhatod Itachi idézetét...."Sajnálom Sasuke, nem lessz legközelebb" már alig várom a bajnokságot meg h ki ellen megyek meg h ti ki ellen mentek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 21:26:58 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9871 Dátum: 09 aug 24, 21:26:48 » |
|
Még mindig nem jött Dosu, pedig már csak az kell Kazekage Gaarahoz....
Kazekage sama: Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9872 Dátum: 09 aug 24, 21:27:28 » |
|
jah az ilyenekben a legjobb hogy nemtudhatod előre ki nyer, jöhetne ide akár a hokage is jáccani, ha nem kap vki jó chakrát így járt sajna a kyuubi már megvan Mancs?
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9873 Dátum: 09 aug 24, 21:27:43 » |
|
hoppá Mancsot is lehet végre látni??? gyerünk Mancs, mindjárt kapsz Dosut...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9874 Dátum: 09 aug 24, 21:28:55 » |
|
Jaja, Kyuubi már megvan, most ezzel szórakozom.
Persze, hogy lehet látni, csak most meg egészségügyi tanfolyamra járok xD
Legyen igazad, Ixion, és jöjjön már Dosu! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9875 Dátum: 09 aug 24, 21:40:20 » |
|
Nah itten vagyok Meglett Jiroubou,most megyünk Kidoumaru ért,aztán Sakon Na,akkor szerintem így lesz: 4*4 csapatok,Team 1/2/3/4. TM.1 vs. TM. 3 TM.2 vs. TM. 4 Itt ketten esnek ki minden csapatból,tehát összesen marad 8 emberke,akik eloszlódnak 2*4 es csapatokba.Itt már egyenes a kiesés,mivel csökkent a létszám.1 win 1pts;TM.1 vs. TM.2 vesztesz kiesel Na de itt már van szabály: nincs olyan TM,amiben 1-nél,végesetben 2-nél több stunnos van!Mivel itt megint ketten kiesnek,a 2 kieső megküzd a bronz éremért.A benmaradtak pedig fight az aranyért és a ezüstért Az első 3 helyezett kap egy névreszóló kis avatart,kedvenc karakteréről,az én nevem titokban marad,privátban kérjétek majd el! A wineket mindketten számoljuk(vagyis,én irogatom jegyzettömbbexD),majd ide komizzátok h ki nyert,meik harcban! pl.: Xy vs. Yx és a nyertes Xy lett! Ezeket még szabodalmaztatom Mursával,de szerintem benne lesz a dologban
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9876 Dátum: 09 aug 24, 21:42:50 » |
|
na ez jónak tűnik Ichigo..... és mikor tudjuk meg h ki lesz az ellenfelünk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 21:44:02 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9877 Dátum: 09 aug 24, 21:43:43 » |
|
sztem pont ezt mondtam pár oldallal ezelőtt csak érthetőbben -.-'
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9878 Dátum: 09 aug 24, 21:45:54 » |
|
úgy lesznek választva h ki-ki ellen megy h megnézitek h ki miylen rangú vagy mi? és h mikor is tudnánk meg ezt h ki ellen megyünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9879 Dátum: 09 aug 24, 21:47:19 » |
|
Kaptam Dosut!! Végre, már csak el kell gyepálni >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9880 Dátum: 09 aug 24, 21:49:46 » |
|
Na de itt már van szabály: nincs olyan TM,amiben 1-nél,végesetben 2-nél több stunnos van! ez miért is jó? többet kell filózni azon mi legyen a csapat mint magán a meccsen
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9881 Dátum: 09 aug 24, 21:52:56 » |
|
Semmi alapján sem nézzük,csak válogatunk A határidő Mursán is függ,mivel együt kell kiszabnunk.Szerintem holnap megkezdjük az összeválogatást Mursával,szóval arra készüljetek,de még nem 100% Setsuna: Miért,te örülnél neki ha úgy győznének le egy bajnokságon,hogy te nem is támadsz?Szerintem ez nem lenne igazságos....
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9882 Dátum: 09 aug 24, 21:53:24 » |
|
Megvan Rehab Gaara!! Éljen,éljen... Most már boldogan megyek bajnokságba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9883 Dátum: 09 aug 24, 21:53:53 » |
|
grat Kazekage!!! Kakashi örököse Max majd ha egymás ellen megyünk és legyőzlek akk mondhatod Itachi idézetét...."Sajnálom Sasuke, nem lessz legközelebb" Ezt tuti mondani fogom majd vkinek, ha legyűröm xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9884 Dátum: 09 aug 24, 21:55:11 » |
|
hajrá Mancs, én megondtam h jönni fog még ma... Max ha vesztessz akkor kell modnanod...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 21:58:02 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|