Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #9795 Dátum: 09 aug 24, 15:55:31 » |
|
Akkor használja Tayuyát, és úgy is jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9796 Dátum: 09 aug 24, 15:57:31 » |
|
öhm zsolti megbocsáss..... de mivel Sai nincs meg neked te nemtudhatod mire képes..... Sainak csak genjutsu kell!! narutonak és kakashinak lehet h ugyan az kell, de a kyuubi fej megadja kakashi nindogsának a chakrát.... szal kipurcan az ellenfele.... erről ennyit.... nem vagyok meg-gondolatlan.... 1 kicsit talán értek a chakrához és a karakterekhez. Ben az megfelelő....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 16:07:18 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9797 Dátum: 09 aug 24, 16:08:32 » |
|
Ixion Sainak a harmadik skillje az ütős ahhoz pedig tényleg kell Tai. Volt, hogy +40 sebzést adott neki plusz két chakrát kapott. Szal egy genért meg egy randomért ütött 70-et. Örült nagyon neki az ellen. =DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9798 Dátum: 09 aug 24, 16:11:19 » |
|
jah tényleg.... bocs akk.... de azt nem szoktam használni akk azért nem tűnt fel.... mind1 a lényeg Sainál csak az 1-2 skilljét használom ami genjutsu. kakashi és narutonál a ninjutsut és a tai, de naruto adja a chakrát a nindogshoz.... nekem megvan a megfelelő csapatom.... amit tudok használni chakrailag és midnenhogy....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9799 Dátum: 09 aug 24, 16:21:32 » |
|
tud valaki mondani teamot hogy felmenjek missing ninre? missingig minden meg van(reseteltem) csak kimimaro meg rehab nincs meg
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #9800 Dátum: 09 aug 24, 16:26:01 » |
|
kidoumaru - tayuya - jirobou ezzel jutottam fel jouninról sanninra (elég könnyen), szval sztem missingen is működni fog esetleg kidoumaru helyett shino, az se rossz csapat szerk: Nah közben meglett Asuma S is , de ma még nem találkoztam 1 Yamatoval sem :S...ebből így nem lesz Oro S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 16:34:49 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #9801 Dátum: 09 aug 24, 16:34:23 » |
|
naruto s-en meddig van az hogy nem veszi le az életét??? mert már a 4. körbe vok és nem tom megütni hát nemigaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DEVILJIN
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9802 Dátum: 09 aug 24, 16:36:16 » |
|
wááááá már csak 2 naruto és 1 gaara kell h meg legyen CSS már pár órája játszom és 1 sem jött
|
|
|
Naplózva
|
hát... öö...izé....xD Jashin 4ever:D
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9803 Dátum: 09 aug 24, 16:41:22 » |
|
Öhh...Ti valamit nagyon de nagyon félre értelmeztetek Honnan veszi akárki is,hogy Ixion ellenfele Mursa vagy Sharko lesz?!A 2 csapatot találomra hozzuk létre,szóval az is kérdés hogy egyáltalán egy csapatba is kerülnek-e...Ez alapján ne izéljetek....
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9804 Dátum: 09 aug 24, 16:53:01 » |
|
most kk 1 jó csapat kllene kakashihoz h azis meglegyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #9805 Dátum: 09 aug 24, 16:59:19 » |
|
Mikor kezdődik a bajnokság? Jó lenne úgy nagyjából meghatározni ezt, és azt, hogy ki-kivel, mikro fog harcolni, csak a miheztartás végett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #9806 Dátum: 09 aug 24, 17:04:16 » |
|
én számom lesz a 3-as...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9807 Dátum: 09 aug 24, 17:09:51 » |
|
most mentem fel anbura és nem vátja át a képet itt ezt hogyan tom megváltoztatni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9808 Dátum: 09 aug 24, 18:14:29 » |
|
Lemaradtam milyen bajnokság lesz vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9809 Dátum: 09 aug 24, 18:31:14 » |
|
Már mind1! Én se jelentkeztem. 12 ember jelentkezett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|