Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9765 Dátum: 09 aug 24, 14:56:19 » |
|
hát de még nem választottáka 3-as számot... Mursa-kun vagy sharko lesz az ellenfelem.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #9766 Dátum: 09 aug 24, 14:58:02 » |
|
kéne 1 jó team hogy felmenjek anbura missingig megvan mindenki szal azok közül tudna vki mondani 1 jó teamot???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9767 Dátum: 09 aug 24, 14:58:43 » |
|
újra genin lettem most elkezdek küldiket csinálni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9768 Dátum: 09 aug 24, 14:58:55 » |
|
a jouninok előküldetéseit nemhinném h befejezted....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9769 Dátum: 09 aug 24, 15:05:29 » |
|
mondjatok chojihoz csapatot lécci
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 15:06:37 írta balon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9770 Dátum: 09 aug 24, 15:07:44 » |
|
chouji, ino, naruto S team chouji, sasuke, shika chouji, naruto, ino/sihka chouji, sakura, ino/shika ezket ajánlom balon. Daniel ne hanyagold el a küldetéseketmert majd mindent erre fogsz alaptani h majd visszatérsz rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 15:08:43 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #9771 Dátum: 09 aug 24, 15:08:20 » |
|
Nos, rég nem jártam erre, de ha mindenkinek megfelem választanám a 3-as számot. Rettegj Ixion!!! Muhahahahahaha Am Chouji-Sakura-Dosu=(Réges rég ezzel lett meg mindenki akit Choujival meg kellett szerezni)
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9772 Dátum: 09 aug 24, 15:09:38 » |
|
megvagyunk 12-en de ha te is beszálsz vagy beszálhatsz akkor állok elébe Ben!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9773 Dátum: 09 aug 24, 15:11:48 » |
|
köszi a csapatokat valamiek csak beválik majd:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9774 Dátum: 09 aug 24, 15:13:11 » |
|
de ha nagyben is beszáll akkor már 13-an sztek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #9775 Dátum: 09 aug 24, 15:13:20 » |
|
kb 2-3 hónapja nem játszottam, de azért sok szerencsét magamnak Akk az egyik csapatban többen lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9776 Dátum: 09 aug 24, 15:15:03 » |
|
Danielnek: jah 13-an lennénk és az páratlan..... kivéve ha vagy olyan bátor Dani h beszálsz a küzdelembe!!! Ben: sok sikert a gyakorlásba.... egyébként megnyugodhasz mivel én is mostanába soul arenazok.... ( 666 hozzászolás!!!! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 15:16:08 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #9777 Dátum: 09 aug 24, 15:16:21 » |
|
hmm, nem lesz nehéz dolgom, még egy új kari se jött ki Hidan&Kakuzu után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9778 Dátum: 09 aug 24, 15:17:38 » |
|
még nem de nemrég beszéltük h lesznek új karik..... Chouji S, Kankuro S, Hinata S, Shino S, Kabuto S (remélem nem hagytam ki senkit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9779 Dátum: 09 aug 24, 15:19:55 » |
|
én vok olyan bátor renben akk ha lehet beszállok énis de akk hanya is a számom???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|