Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8340 Dátum: 09 aug 05, 21:36:48 » |
|
egyébként naon is igazad van: 1. nem szép dolog 2. a kyuubi naruto az k...va jóóó, legalábbis én szeretek vele menni...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8341 Dátum: 09 aug 05, 21:37:07 » |
|
Sannin szinten már minden kari elérhető? nem is kell feljebb menni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8342 Dátum: 09 aug 05, 21:38:11 » |
|
pontosan ahogy mondod, Sannin szint a max ameddig eljútsz akk midnen karakter elérhető lesz számodra.... szerinted miért maradtam a csúcson?....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
|
« Válasz #8343 Dátum: 09 aug 05, 21:40:52 » |
|
téllegnem akarsz a hokage lenni, vagy legalább kage? neked biztos simán menne az is
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8344 Dátum: 09 aug 05, 21:41:31 » |
|
Sannin szinten már minden kari elérhető? nem is kell feljebb menni?
áááá erre én akartam válaszolni én nem fogok megállni én leszek a hokage
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8345 Dátum: 09 aug 05, 21:42:40 » |
|
akkor én elszek a tanácsosod na mit szólsz?? gaara_of_the_desert-nek köszönöm az elismerést..... ez jóól esett... de én sem vok a legjobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8346 Dátum: 09 aug 05, 21:43:33 » |
|
tudod én is pont erre gondoltam , de ki tudja lehet énse jutok el addig amúgy mit jelent hogy AoE team? pár helyen már hallottam de el se tudom képzelni mi lehet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 21:47:36 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8347 Dátum: 09 aug 05, 21:47:31 » |
|
mondok neekd vmit: 1. Az életben minden csata azt a célt szólgálja, hogy tanuljunk belőle valamit. 2. én hiszem h sikerűlhet. 3. ha vesztesen állsz hozzá akkor nemis fog sikerűlni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
|
« Válasz #8348 Dátum: 09 aug 05, 21:52:49 » |
|
egyébként hogy van az hogy valaki nyer 25-öt kikapott 5 ször és már shaninja van, meg itachi?
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8349 Dátum: 09 aug 05, 21:54:25 » |
|
nyilvánvalóan resetelt olyankor az eredménye kitörlődik de a karakterei nem szal mi az az AoE team? mára végeztem megyek gridezni
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8350 Dátum: 09 aug 05, 21:55:59 » |
|
na erre meg éna kartam válaszolni..... nembaj de egyébként igaza van a barátomnak tuti ezt csinálta....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
|
« Válasz #8351 Dátum: 09 aug 05, 21:59:06 » |
|
de ez akko jó, nem? igy könnyebben lehetsz hokage, mert néztem van olyan kage hogy 150 szer nyert és 17 szer kikapott. vagy ilyesmi jah és kösz a tem-et 1/1
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8352 Dátum: 09 aug 05, 22:02:02 » |
|
igen ez is 1 megoldás h hokage legyél, de hokage szintre nem valami könnyű feljutni... mivel ott már naon profik vannak. nem mintha én nem lennék az de.... én mondjuk mikor elkezdtem régen játszani akkor naon utáltam h úgy mentek ellenem h nem alapokkal vagy nem a szintnek megfelelő karakterekkel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8353 Dátum: 09 aug 05, 22:07:29 » |
|
nyilvánvalóan resetelt olyankor az eredménye kitörlődik de a karakterei nem szal mi az az AoE team? mára végeztem megyek gridezni Olyan csapat ami egyszerre támadja, mindhárom karakteredet. Pl. Zaku-Temari-TenTen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
|
« Válasz #8354 Dátum: 09 aug 05, 22:09:09 » |
|
nah jah én is utálom :S 2/2 te vagy a legjobb magyar játékos a naruto arena-ban?
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
|