Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8325 Dátum: 09 aug 05, 21:01:55 » |
|
Sanninokkal? Egyszerre v. külön-külön? És utána milyen karit kapsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8326 Dátum: 09 aug 05, 21:02:48 » |
|
tényleg azt hogycsináltad meg? ötletem sincs én hogy fogom  to. mancs : 8kell rowban a 3 sanninnal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 21:03:29 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #8327 Dátum: 09 aug 05, 21:05:07 » |
|
hát lehet külön-külön is megcsinálni a lényeg h mindegyik Saninnal csinálj 8 rowot..... és megkapom a 3. hokaget ami szerintem nem valami nagy cucc és utána vele kell nyerni az első, második hokagehez 5 rowot.... és még valami +.... szal ez volt a legnehezebb a 8 row a Sanninokkal.... 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8328 Dátum: 09 aug 05, 21:06:55 » |
|
Külön-külön, de eyütt is egész jók. (vagy inkább Tsunade valamelyikükkel, ha Orochimaruval, akkor harmadinak Shika (S)-t kell berakni, ha Jiraiyávl, akkor mondjuk temarit, vagy Shikát, esetlg Tauyát/Kurenait)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8329 Dátum: 09 aug 05, 21:09:22 » |
|
részemről ez volt a legnehezebb küldetés az összes közül azthiszem.... majd ha mondtok nehéz küldit akk elmondhatom h sokáig tartott-e...  de így izgalmas a játék.  és a rangoknak megfelelő küldetések.... látszik is rajtuk 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
 |
« Válasz #8330 Dátum: 09 aug 05, 21:11:39 » |
|
0414setsuna, és Ixion bocsi hogy nem válaszoltam. csak sajnos mennem kellett. szóval köszi a választ, most próbálgatom. 
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8331 Dátum: 09 aug 05, 21:11:53 » |
|
akkor ezek szerint később a tömegsebzés jobb minden taktikánál? a fifth of the soundod emléxel még hogy csináltad meg? azis elég nehéz chuunin szinten nemis tudtam csak később, akkoris úgyhogy szinte minden 2. ellenfél faladta:D
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8332 Dátum: 09 aug 05, 21:18:25 » |
|
eza küldi az mikor a hang4-essel kell nyerni 4-et rowban?? ha ez az a küldi akkor az nem volt vmi nehéz, de igazad van chuunin szinten 1 ilyen küldetés eléégé fura.... de mondjuk a mangába narutoéknak is volt genin ként 1 A osztályú küldetése.....  akkor mi is megbírkózunk vele(ük) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8333 Dátum: 09 aug 05, 21:20:02 » |
|
jah azaz, de jounin szinten is kell pár row pl. itachival+kisaméval már nemistudom hogy csináltam meg 
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8334 Dátum: 09 aug 05, 21:23:10 » |
|
na igen jóó h szólsz barátom.....  az Itachi S küldetést folyamatosan próbáltam de a 6 row nem jött össze csak 6-7 óra után.... naon nehéz volt.  de h most visszagondolok örülök h túlvok ezen, de ha Itachi S ilyen nehéz volt meg a 3. Hokage akkor nem is merek belegondólni milessz ha megjelenik Sasuke S....  12 row Sasukevel és 12 row Sasuke átváltozottal v mi?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8335 Dátum: 09 aug 05, 21:27:20 » |
|
én még nem is várom annyira az új karikat, úgyértem később jöhetnek amint halad a sorozat de ilyen régiekre amik régebben voltak az animében azok fölöslegesek sztem. azért peinre+narutora a sennin formában kiváncsi leszek majd mert biztos lesznek a játékban
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8336 Dátum: 09 aug 05, 21:30:42 » |
|
jah szerintem is.....  de szerintem most húzzatok bele a karakterek begyűjtésébe mivel, sok karaktert fognak berakni egyszerre szerintem és sok karakter kell is hozzájuk... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
 |
« Válasz #8337 Dátum: 09 aug 05, 21:31:44 » |
|
amit a multkor tanácsoltatok, hogy naruto(S) sakon, ino az nem nagyon jön be kb 2 vereség egy gyözelem. nem tudtok valami mást mondani? légyszi
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8338 Dátum: 09 aug 05, 21:33:57 » |
|
hát ha naon szemét akarsz lenni a többiekkel szemben akkor: gaara, sakura, ino vagy haku, tenten, shika bocsi setsuna.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8339 Dátum: 09 aug 05, 21:35:28 » |
|
szerezd meg kyuubi narutót és vele menni fog bocs h. mindig vele jövök de ő a kedvencem  nekem 8 h. ő mit használ csak mondtam h. nem szép dolog 
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|