Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8310 Dátum: 09 aug 05, 15:22:22 » |
|
A harmadik képessége nagyon hasznos, annak köszönhettem a győzelmet, most meg épp vereségre állok Tenten-Shikamaru-Haku csapat ellen :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8311 Dátum: 09 aug 05, 15:34:25 » |
|
hát igen ez szeét csapat.... pont úgy mint a gaara, sakura, ino team... mint ahogy a barátunk setsuna írta....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8312 Dátum: 09 aug 05, 15:39:22 » |
|
hát, az, simán leiskolázott...am nem is tudtam h Shikát ennyire megváltoztatták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8313 Dátum: 09 aug 05, 15:44:59 » |
|
hát igen eléggé megváltoztatták... ha ellene megyek akkor nem baj h megváltoztatták mert sokat rontottak rajta szal nehezebb öszehozni a dolgokat vele, de ha én meek vele akkor pedig rossz h megváltoztatták.... még jóó h shikamaru S-t még a könnyebbik verzióba szereztem meg....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8314 Dátum: 09 aug 05, 16:03:43 » |
|
ja, őt én is még a változtatás előtt szereztem meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8315 Dátum: 09 aug 05, 16:06:35 » |
|
szerintem jóókor szereztük meg, mivel sokkal nehezebb dolgunk lett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8316 Dátum: 09 aug 05, 16:09:25 » |
|
lehet megint beállt nálam az egy győzelem egy vereség állapot amúgy ha avatart cserélek, mennyi idő, mire játékban is az jelenik meg a nevem mellett?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 16:11:35 írta Zalan96 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8317 Dátum: 09 aug 05, 16:15:33 » |
|
én úgy szoktam h..... berakom az avatart és frissítema lapot.... aztán a saját klánomba és ott belemegyek a karakterembe és ott is frissítek... utána nekem egyből beszokta rakni.... remélem neked is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8318 Dátum: 09 aug 05, 16:17:09 » |
|
xD amennyit ebből megértettem, megcsinálok szerk: kösz, bevált amúgy most nézem, Kakashi(S) jutsu másolásával lemásolt jutsu mostmár végtelen ideig használható a harcban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 16:26:23 írta Zalan96 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8319 Dátum: 09 aug 05, 16:25:34 » |
|
reméle érthetően elmagyaráztam és sikerül is remélem.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8320 Dátum: 09 aug 05, 20:40:59 » |
|
Valaki jöhetne ellenem egy Gaara, Zabuza, rndm csapattal xD
Szerk.: ZABUZA, wáááááá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 20:43:30 írta Mancs »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8321 Dátum: 09 aug 05, 20:45:34 » |
|
hát igen eléggé ritka Zabuza.... de egyébként Dosu és Jirobou is ritka.... nekem az asumas küldetésnél voltak kondok... choujical kellett 5* nyernem dosu vagy irobou ellen és nem jött ezt hetekig csináltam... (asuma előkésziítő)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8322 Dátum: 09 aug 05, 20:54:35 » |
|
És meg is vertem... Kankuro 35hpval 80as Temari ellen, és szétkaptam Biztos nem kapott ninjutsu chakrát >< Már csak Gaara of Desert kill kell és meglesz CSS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8323 Dátum: 09 aug 05, 20:59:14 » |
|
de egyébként Dosu és Jirobou is ritka.... nekem az asumas küldetésnél voltak kondok... choujical kellett 5* nyernem dosu vagy irobou ellen és nem jött ezt hetekig csináltam...
pff nekem is ez a team of asuma tartott a legtovább de ha már készvan és fel is mész anbura onnak megmár nagyon künnyű, az anbu küldetések kb 4-5napig tartottak ki nálam és már mehettem is tovább
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8324 Dátum: 09 aug 05, 21:00:53 » |
|
hát igen ez eléggé szar küldetés.... én is naon utáltsam talán a legrosszabb volt.,... jah nem, a legrosszabb mikor a Sanninokkal kell nyerni 8 rowot... uhh az naon nehéz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|