henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8295 Dátum: 09 aug 05, 13:54:52 » |
|
megprobálom kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8296 Dátum: 09 aug 05, 13:55:45 » |
|
Naruto S, Kakashit választanám mert ezek együtt naon erősek.... mivel ha rárakod a nindogsot valakire és rárakod a fejet narutora akkor biztosan kapsz ninjutsut és taijutsut szal megis ölöd az egyik emberét... és így tovább és így tovább.... a harmadik embered pedig legyen ino, mivel az is stunnol (blokkol) szal így 2 embert is tudsz blokkolni szal naon sok esélye van a győzelemre.... persze mint mindenkinek mondom elösszőr quickba próbálgassad őket mivel rákell érezned a csapatmunkára... sok sikert, ha nem jönne be a team mi itt leszünk ugye srácok??
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8297 Dátum: 09 aug 05, 13:57:29 » |
|
persze...xD na, akkor 10edjére is elkezdem a kadderezést xD Hinata-Jiraiya-Lee(S)--->ezzel megyek, ez van amikor nagyon bejön, van, amikor meg 5x sorban vesztek vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8298 Dátum: 09 aug 05, 14:05:08 » |
|
de persze gaara, sakura, inot is ajánlom mivel ez blokkoló csapat és szinte verhetetlen, vagyis aki tudja őket használni, mert én pl: 13 rowot csináltam velük...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8299 Dátum: 09 aug 05, 14:13:25 » |
|
na, jól indulok...egy vereség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8300 Dátum: 09 aug 05, 14:15:10 » |
|
mert én pl: 13 rowot csináltam velük... múltkor 16-ot mondtál azt én azért nem ajánlom mert csak azt bizonyitod vele hogy non-skilled noob vagy az a csapat az ún. "cheap team"-ek közé tartozik mivel nagyon könnyü használni és emellett nagyon unfair is ijen csapat még pl. a haku,tenten,shikamaru is énmég ha ladderbe találkozok ilyennel, akkor is feladom aztán jót röhögök a gyereken aki használja zalan próbáld meg iruka,kakashi,yamatoval felrakod a sealed bombsot aztán a raikiri vagy yamato támadása már duplát sebez rá . plusz még ottvan yamato countere is ha kell
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 14:17:58 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8301 Dátum: 09 aug 05, 14:20:24 » |
|
akkor 16-ot az egyik az naon ott van... az a lényeg h 13, 16 az már eléggé jóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8302 Dátum: 09 aug 05, 14:25:35 » |
|
nekem még yamato nincs meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8303 Dátum: 09 aug 05, 14:31:23 » |
|
mert én pl: 13 rowot csináltam velük... múltkor 16-ot mondtál azt én azért nem ajánlom mert csak azt bizonyitod vele hogy non-skilled noob vagy az a csapat az ún. "cheap team"-ek közé tartozik mivel nagyon könnyü használni és emellett nagyon unfair is ijen csapat még pl. a haku,tenten,shikamaru is énmég ha ladderbe találkozok ilyennel, akkor is feladom aztán jót röhögök a gyereken aki használja zalan próbáld meg iruka,kakashi,yamatoval felrakod a sealed bombsot aztán a raikiri vagy yamato támadása már duplát sebez rá . plusz még ottvan yamato countere is ha kell LoL megint nem figyelsz eléggé.... yamatot ne sorolta fel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8304 Dátum: 09 aug 05, 14:37:44 » |
|
tudom hogy nem ide tartozik de nem tudjátok hogy miért tiltottak ki a naruto-kun.hurol mert amikor benyomom hogy www.naruto-kun.hu beadja a googlét ez miért van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8305 Dátum: 09 aug 05, 14:37:52 » |
|
ezt a csapatot nekem írta, mint látod, és nekem megvan Yamato
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8306 Dátum: 09 aug 05, 14:38:41 » |
|
xD akkor mostmár én nem figyelek.... oks tűzszünet kvittek vagyuunk mind23 részről xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8307 Dátum: 09 aug 05, 14:41:22 » |
|
tudom hogy nem ide tartozik de nem tudjátok hogy miért tiltottak ki a naruto-kun.hurol mert amikor benyomom hogy www.naruto-kun.hu beadja a googlét ez miért van? nekem mondjuk fogalmam sincsen h miért van ez, mert én úgy szoktam ide belépni, hogy a googlebe beírom h naruto arena, alatta h magyar nyelvűű oldalak és megkeresek olyat h naruto arena és hozzászólások... és én ott szoktam, de figy most térjünk vissza a témára mert nem kéne h off legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8308 Dátum: 09 aug 05, 15:18:46 » |
|
huhh, kipróbáltam az Iruka-Kakashi-Yamato csapatot, először quickben nyertem, feladta, mikor már nagyon nyerésre álltam, ladderben is nyertem, de nagyon szoros volt, az Irukámnak már csak 2 élete maradt és rajta volt az Amaterasu, de sikerült abban a körben megölnöm az Itachiját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8309 Dátum: 09 aug 05, 15:19:48 » |
|
grat szép volt.... én még életemben nem mentem Irukával...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|