24 dec 03, 00:30:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1042591 alkalommal)
0 Felhasználó és 100 vendég van a témában
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3675 Dátum: 08 júl 10, 12:49:53 »

Ma tiszta happy voltam ezzel a játékkal. Végre jounin vagyok, plusz egy csapatban 3 mist nin, már majdnem elvertem őket. (aki nem szereti, ha csupa nagybetűkkel írnak az ne olvassa tovább. ^^) DE EZ A JÁTÉK SZIVAT ENGEM!!! OLYAN NINCS, HOGY AZ ELLENFÉL MINDEN TAGJÁNAK 15-ÖS AZ ÉLETE, ÉS EGYSZERCSAK KINYÍR EGY HAKU - DEMON BROTHER - ZABUZA CSAPATTAL!!! ERRE EGY VERESÉGTŐL VISSZAESEK 24.SZINTRE, ÉS MÉG KI SEM JELZI, HOGY MÁR JOUNIN IS VOLTAM. EZEK UTÁN MINDENKI AZT HISZI, HOGY HAZUDOK!!! ÉS EZ MÁR RENGETEGSZER MEGTÖRTÉNT VELEM!!! ÚGYHOGY KERESEK VALAKIT AKI TUDJA, HOGY LEHET CSALNI, ÉS CSALOK!!! SZ**OK A MODERÁTORSÁGRA, MÁR NEM AKAROK MODI LENNI. ILYEN SZEMÉT JÁTÉKNÁL NEM!!!
jaaaaahhjj, ez jól esett. De most komolyan! Van kedve ezek után valakinek is játszani vele? Még a tournementet lenyomom, ha már én redezem, de után tényleg csak, ha meg kibannolnak már az sem érdekel. A régi játék jobb volt. Sokkal jobb.
Naplózva

Miki1111
Gennin
*

« Válasz #3676 Dátum: 08 júl 10, 13:20:12 »

Volt ennek a játéknak régebbi változata? Milyen csalások vannak le tudsz írni párat vagy ahonnan le szedted?
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 10, 13:32:06 írta Miki1111 » Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #3677 Dátum: 08 júl 10, 14:13:12 »

. De most komolyan! Van kedve ezek után valakinek is játszani vele?

Man... Teljesen így érzek. Már tök rég meglenne Kurenai, de valahogy mindig akkor kapok ki vagy connecting to server van, ha Haku jön. Úgy feŁß@$zott, hogy az nem igaz! 1000x megfogadtam, hogy soha többet nem játszok ezzel a ocsmánysággal! Bah, csak idegel.

Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Itachi9
Gennin
*

« Válasz #3678 Dátum: 08 júl 10, 15:40:59 »

Légyszi válaszoljon a kérdésemre vki!
Az előző lapon ott van!
Meg most nagyon kemény vok!
Chuuninokat verek le geninként meg a normál karakterekkel a nidaime orochi meg Naruto(S) ellen nyertem (Mondjuk ő adta fel :'X)
Naplózva

Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket!
Az egyikük én vagyok!
Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal!
Hidegvérű vagyok!
De Itachi-ért ölni bírok!
(De azt is hidegvérrel)
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3679 Dátum: 08 júl 10, 15:51:11 »

Ha nem volt sebezhetetlen akkor szerintem vagy a te embereiden volt valami átokszerűség ami miatt nemtudtad haszálni vagy levédte az embereit mondjuk Asuma skilljével de amit én a legvalószínűbbnek tartok hogy már nem volt több randm(fekete) chakrát csak zöld és egyebek ezért nem tudtad használni(mert ugyebár hogy csak zöldet ír kell mellé egy fekete ha pedig kettő kéket ír akkor kettő fekete is kell és így tovább,ezért kell leadnod a kör végén ami megmaradt és ezért nem tudtad használni).
Naplózva

Itachi9
Gennin
*

« Válasz #3680 Dátum: 08 júl 10, 16:06:44 »

Hát köszi hogy próbálsz segíteni(tényleg köszi) de a gond hogy tényleg minden megvolt hozzá Pontosan!
És ez idegesít!

Naplózva

Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket!
Az egyikük én vagyok!
Hidegvérű vagyok!
(De azt is hidegvérrel)
renato
Vendég
« Válasz #3681 Dátum: 08 júl 10, 16:09:48 »

DE EZ A JÁTÉK SZIVAT ENGEM!!! OLYAN NINCS, HOGY AZ ELLENFÉL MINDEN TAGJÁNAK 15-ÖS AZ ÉLETE, ÉS EGYSZERCSAK KINYÍR EGY HAKU - DEMON BROTHER - ZABUZA CSAPATTAL!!! ERRE EGY VERESÉGTŐL VISSZAESEK 24.SZINTRE, ÉS MÉG KI SEM JELZI, HOGY MÁR JOUNIN IS VOLTAM. EZEK UTÁN MINDENKI AZT HISZI, HOGY HAZUDOK!!! ÉS EZ MÁR RENGETEGSZER MEGTÖRTÉNT VELEM!!! ÚGYHOGY KERESEK VALAKIT AKI TUDJA, HOGY LEHET CSALNI, ÉS CSALOK!!! SZ**OK A MODERÁTORSÁGRA, MÁR NEM AKAROK MODI LENNI. ILYEN SZEMÉT JÁTÉKNÁL NEM!!!
jaaaaahhjj, ez jól esett. De most komolyan! Van kedve ezek után valakinek is játszani vele? Még a tournementet lenyomom, ha már én redezem, de után tényleg csak, ha meg kibannolnak már az sem érdekel. A régi játék jobb volt. Sokkal jobb.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez már tényleg dúrva!!! am nem tom h csak mákom volt vagy tényleg cheat de 1 Kakashi-m maradt 15 élettel vs nemtomki 100 v 80 élettel és nekem volt 1 Taijutsum. Beirtam egy enter után h ninjutsu és enter aztán az ellenfél képére kattoltam, és láss csodát, kaptam ninjutsut. De ez már sajna nem jön be (de naon használni sem akartam már).

Hello!
Hogy lehet az hogyha Cho-nak kell egy zöld Chakra a kéz növeléshez van is de nem engedi használni(az számít hogy 10 élete volt?)
Ismertetnéd az ellenfeled karijait?
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 10, 16:10:33 írta renato » Naplózva
Itachi9
Gennin
*

« Válasz #3682 Dátum: 08 júl 10, 16:18:09 »

Bocs azt nem tom de nem csinált semmit!!!
Ez biztos!
Naplózva

Az egyikük én vagyok!
Hidegvérű vagyok!
(De azt is hidegvérrel)
renato
Vendég
« Válasz #3683 Dátum: 08 júl 10, 16:20:37 »

az kár mert lehet h akkor tudtunk volna többet segíteni. De fent áll a "jó" szerverek hibája
Naplózva
Miki1111
Gennin
*

« Válasz #3684 Dátum: 08 júl 10, 16:21:56 »

Ilyen velem is volt leg többször hogy choujival a negyedik meccsemet játszom.
Naplózva
Itachi9
Gennin
*

« Válasz #3685 Dátum: 08 júl 10, 16:23:41 »

Mit számít a másik karija ha nem csinált semmit?
Azért kérdezem mert te tapasztaltabb vagy!
Naplózva

Az egyikük én vagyok!
Hidegvérű vagyok!
(De azt is hidegvérrel)
renato
Vendég
« Válasz #3686 Dátum: 08 júl 10, 16:36:32 »

Sokat számít mert nem tudja ua mindenki. Pl nem tud ölni naruto Rasenganja ellenben Kakashi Raikirijével. De ez csak példa
Naplózva
Itachi9
Gennin
*

« Válasz #3687 Dátum: 08 júl 10, 16:54:02 »

Ezt most nem értem!
Most az én chom ról van szó nem?
Vagy már teljesen összezavarodtam!
Naplózva

Az egyikük én vagyok!
Hidegvérű vagyok!
(De azt is hidegvérrel)
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #3688 Dátum: 08 júl 10, 17:01:22 »

ténleg ha már chuji-nál tartunk tudtok mondani neki egy team-et ?
Naplózva
Miki1111
Gennin
*

« Válasz #3689 Dátum: 08 júl 10, 17:19:14 »

Szerintem chouji neji zaku, de nem tom mert minden team-mal kikapok.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins