DE EZ A JÁTÉK SZIVAT ENGEM!!! OLYAN NINCS, HOGY AZ ELLENFÉL MINDEN TAGJÁNAK 15-ÖS AZ ÉLETE, ÉS EGYSZERCSAK KINYÍR EGY HAKU - DEMON BROTHER - ZABUZA CSAPATTAL!!! ERRE EGY VERESÉGTŐL VISSZAESEK 24.SZINTRE, ÉS MÉG KI SEM JELZI, HOGY MÁR JOUNIN IS VOLTAM. EZEK UTÁN MINDENKI AZT HISZI, HOGY HAZUDOK!!! ÉS EZ MÁR RENGETEGSZER MEGTÖRTÉNT VELEM!!! ÚGYHOGY KERESEK VALAKIT AKI TUDJA, HOGY LEHET CSALNI, ÉS CSALOK!!! SZ**OK A MODERÁTORSÁGRA, MÁR NEM AKAROK MODI LENNI. ILYEN SZEMÉT JÁTÉKNÁL NEM!!!
jaaaaahhjj, ez jól esett. De most komolyan! Van kedve ezek után valakinek is játszani vele? Még a tournementet lenyomom, ha már én redezem, de után tényleg csak, ha meg kibannolnak már az sem érdekel. A régi játék jobb volt. Sokkal jobb.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez már tényleg dúrva!!! am nem tom h csak mákom volt vagy tényleg cheat de 1 Kakashi-m maradt 15 élettel vs nemtomki 100 v 80 élettel és nekem volt 1 Taijutsum. Beirtam egy enter után h ninjutsu és enter aztán az ellenfél képére kattoltam, és láss csodát, kaptam ninjutsut. De ez már sajna nem jön be (de naon használni sem akartam már).
Hello!
Hogy lehet az hogyha Cho-nak kell egy zöld Chakra a kéz növeléshez van is de nem engedi használni(az számít hogy 10 élete volt?)
Ismertetnéd az ellenfeled karijait?