renato
Vendég
|
|
« Válasz #2970 Dátum: 08 jún 09, 16:01:53 » |
|
Bizonyára én nem látom de nálam csak May. 26 a legújabb amit gamester írt ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2971 Dátum: 08 jún 09, 16:13:33 » |
|
valaki egy jó csapat Lee-hez? teljesen legyengítették és nem jönnek be a régi kombók. amúgy megint szüneteltem másfél hónapot kb a játékkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minority
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2972 Dátum: 08 jún 09, 16:16:14 » |
|
csak annyit hogy a Temporary Health (ideiglenes HP) helyett mostantól Destructible Defense (Tönkretehető védelem) lett a neve. pl: Naruto, Shodaime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2973 Dátum: 08 jún 09, 16:36:18 » |
|
csirguz ha vissza lapozo akkor irtak egy páran már lee-hez csapatot :'X amugy meg:lee,zaku,tema
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2974 Dátum: 08 jún 09, 17:22:39 » |
|
Már megint folyton vesztek, egyszerűen nem tudom elérni azt a szemét Sannin szintet, nem hiszem el... Vki egy jó row-os csapatot tud? Tenten-Temari-Shikamaru semmit nem ér. Hát én is észrevettem,tegnap több időm volt a játékra de nemjutottam előre semmit csak 20 vereség-20 győzelem kb .Nagyon nehéz jó csapatot összerakni habár a Kakashi-Shino-Kurenai csapatal nyertem este 4-et most folytatom velük de nemtudom meddig fog tartani..pedig sanin szinten megszerezném a 3 hokagét és kész is a csapat de néha már kezdem feladni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2975 Dátum: 08 jún 09, 17:43:09 » |
|
Jaja, sajnos elégé gyakoraik a mélypontok és nem értem, hogy pl. a listaelsők hogy csinálnak olyan sok-sok row győzelmet. És még így is kicsit lassan fejlődnek ők is, akkor Én mit szóljak 3 vereség-1 győzelem és hasonló eredményekkel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2976 Dátum: 08 jún 09, 17:44:22 » |
|
probáljátok ki ezeket a teameket: tema,sakon,zaku chuji,tema,zaku, vagy kimimaro,shizune,gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2977 Dátum: 08 jún 09, 17:49:40 » |
|
Jaja, sajnos elégé gyakoraik a mélypontok és nem értem, hogy pl. a listaelsők hogy csinálnak olyan sok-sok row győzelmet. És még így is kicsit lassan fejlődnek ők is, akkor Én mit szóljak 3 vereség-1 győzelem és hasonló eredményekkel? Hát nekem se sokkal jobb ma már harmadikat veszítem sorba,utol se birom érni magam eddig 30 győzelemel volt több mint vereség de ennél nemtudok továbblépni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2978 Dátum: 08 jún 09, 17:55:28 » |
|
kankuronak tud valaki egy teamet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2979 Dátum: 08 jún 09, 17:57:23 » |
|
jaja a Kakashi-Kurenai párossal nekem is jobban megy, gondolom a sok gyengítés miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2980 Dátum: 08 jún 09, 18:13:30 » |
|
kankuronak tud valaki egy teamet Hát már elég sokszor leírtuk de végülis alapjátékosokból szerintem Kiba-Chouji-Kankuro a legjobb mert igaz hogy Kiba és Chouji szinte ugyanazt használják de akkor Kankuroval lépsz mert nekirandom kell és meg van oldva habár szerintem olyan Missing-nin szintnél már elég könyen lelépik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2981 Dátum: 08 jún 09, 18:18:27 » |
|
csak azért kédeztem mert már anbu vagyok és valami könnyü csapatal amivel könnyen verem az ellent és tudod szerintem erre kankuro a legalkalmasabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2982 Dátum: 08 jún 09, 18:21:50 » |
|
Kankuro?Hát nemtudom elég sok chakrát használ meg nem is túl erős örültem hogy kivittem vele a küldijeit és kész .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2983 Dátum: 08 jún 09, 18:23:38 » |
|
akkor te kit ajánlanál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2984 Dátum: 08 jún 09, 18:26:33 » |
|
Hát nemtudom kik vannak meg ha Anbuként megszerezted akiket tudsz akkor Kakashi-Kurenai-Shino elég jó de alapcsapatból a régi kedvencem Temari-Tenten-Shika de valamiért nem olyan már mint régen így inkább a Shino-Tenten-Temari hisz egyaránt jó védekezésre s támadásra nameg Shino jó chakrafelelősnek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|