Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2940 Dátum: 08 jún 08, 17:33:32 » |
|
Tudnátok mondani nekem egy jó kis kezdő csapatot? Már 5 győzelem és 7 vereségem van. Ma kezdtem, még csak tanulgatom. Ja és elárulnátok nekem hogy hogy van a pont adási cuccos? Mármint játék közben a piros, sárga meg ezek-azok. Minden körben ad egyet? Ha voltak már ilyen kérdések bocsi, de nem volt kedvem végig olvasni mind a 190 oldalt
|
|
|
Naplózva
|
Hobbim: Csillagászat, testépítés
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2941 Dátum: 08 jún 08, 17:36:24 » |
|
Nos jó csapat kezdetnek a team 7 mert lehet vele tanulni,a chakra pedig minden körbe anyit ad amenyi embered marad(pl:3 embered van-kapsz mondjuk 2 ninjustut és 1 taijutsut).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2942 Dátum: 08 jún 08, 17:38:07 » |
|
Hát akkor nem nagy az esélye hogy tudom használni a homokkoporsót....bár már 3x sikerült a 10ből Ja és hogy kell szerezni új embereket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 08, 17:40:33 írta Jordan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2943 Dátum: 08 jún 08, 17:41:18 » |
|
Hát végülis ha jóltudom 3 körig lehet használni valakin tehát 3 emberel van rá olyan 75%-od de lehet nem csak így hirtelen fejbe .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2944 Dátum: 08 jún 08, 17:48:10 » |
|
Most olvastam egy másik fórumon hogy egy ember 250x játszott de nem adott neki új embert....ő is válaszra vár. Tipp hogy mikor ad új embert?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2945 Dátum: 08 jún 08, 18:01:22 » |
|
Találsz egy olyan menüpontot, hogy Ninja Mission onnan mivel kezdő vagy menj a D and C rank mission nevűbe és ott aminek rákattinthatsz a képére azt csinálhatod. Ha magasabb szintre lépsz több küldit csinálhatsz (B rank missionban is, A rank missionban is, S rank missionban is, Shippuuden missionban is(de egy pár még nekem is távol van)). Ahol azt a feliratot látod a küldiben h Unlocke Caracter (és ott a kari képe) ott kaphatsz karit. Csapatokat is tudunk ajánlani a küldikhez. http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php (egy angol-magyar szótár ha nem érted a küldiket) Sok szerencsét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 08, 19:27:20 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2946 Dátum: 08 jún 08, 18:03:05 » |
|
Találsz egy olyan menüpontot, hogy Ninja Mission onnan mivel kezdő vagy menj a D and C rank mission nevűbe és ott aminek rákattinthatsz a képére azt csinálhatod. Ha magasabb szintre lépsz több küldit csinálhatsz (B rank missionban is, A rank missionban is, S rank missionban is, Shippuuden missionban is(de egy pár még nekem is távol van)). Ahol azt a feliratot látod a küldiben h Unlocke Caracter (és ott a kari képe) ott kaphatsz karit. Csapatokat is tudunk ajánlani a küldikhez. http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php (egy angol-magyar kéziszótár ha nem érted a küldiket) Sok szerencsét Hálás köszönet!!!!!! Csak még fejlődnöm kell hozzá......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 08, 18:35:14 írta Jordan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2947 Dátum: 08 jún 08, 18:03:58 » |
|
mindjárt kész a gai-os küldi amugy valaki tudna ajánlani sasuke-nak csapatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2948 Dátum: 08 jún 08, 18:25:56 » |
|
Ja a rangok mikor lépnek nagyobbra? Tehát akadémiai tanulóból geninbe meg ilyesmi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2949 Dátum: 08 jún 08, 18:30:12 » |
|
Game manualba lépsz és ott megkeresed a The ninja ladden címszót ott találod a szinteket ha lejjebb görgeteg a képet (tehát hogy pl.:Genin-6-10 level stb... a szintet XP ponttal, az XP pontot győzelemmel növelheted. UI.: kerüld a rövidpostot és olvasd el a fórumszabályzatot mert kizárnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2950 Dátum: 08 jún 08, 18:46:05 » |
|
kurenai-nak,shikamaru-nak,és mintmár az elöbb kérdeztem saskue-nak tudnátok valami teamet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2951 Dátum: 08 jún 08, 19:28:23 » |
|
Shikamarunak tok: Shikamaru-Tenten-Shino/Oboro (de lehet h rossz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2952 Dátum: 08 jún 08, 20:06:21 » |
|
köszi kiprobálom bitos jók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2953 Dátum: 08 jún 09, 08:28:13 » |
|
Már megint folyton vesztek, egyszerűen nem tudom elérni azt a szemét Sannin szintet, nem hiszem el... Vki egy jó row-os csapatot tud? Tenten-Temari-Shikamaru semmit nem ér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaara-nícsáán
Vendég
|
|
« Válasz #2954 Dátum: 08 jún 09, 10:48:41 » |
|
nyerned kell Ladder game-ben, így pontokat kapsz és pályát lépsz. ha eléred a 6. szintet genin vagy ha a 11. szintet chunin és így tovább. amúgy az előző oldalon is le van írva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 11:11:57 írta Gaara-nícsáán »
|
Naplózva
|
|
|
|
|