Hiii,nekem is nemrég óta van meg

Hát én anno Ankoval és asszem kimimaroval használtam!

(igaz h közös a taijutu és a bloodline,de úgy próbáltam használni h kimivel inkább az ütős támadását és a kis taijutsus 30asat nem, és nejivel meg használtam a 2x25ös támadását meg amikor tudtam/és ami naon jó/ a pörgéses cuccát)
És ha így kipróbálod ajánlom/ha a chakra is engedi/ először Neji chakraeltünetetős technikáját használd (az a körös izéke

),azt 5 körig rájta lesz vkin és eltünteti mindne körben 1 chakráját és hidd el sztem naon megéri,mondhatnám 5 körig ha nem is kilövöd,de naon visszaszorítod azt az emberét!
És akkor jó,ha az elenfél 1 max 2 féle chakrát használ,mert ha mindig elvesz 1et,akkor naon nehezen tud vmit is használni:D
Pl.:Temari,aki csak ninjutsut használ(+1szer 1 random),nála is azért jó,mert mindig elvesz tőle 1et és max kicsit tud támadni és nem nagyot,vmint nem tudja bevédeni a csapatát 3körig 50%kal(mert már ezt tudja:)
Igaz Ankoról még annyit h az a baj h mostmár naon ratyi lett pedig ő naon ütős volt! >.< de Neji meg Kimi mellé akkor használhatsz vmi ninjutsuhasználót v genjutsusat...sztem Ino is jó még, v Shika csak kér h mostmár ő is elég xar lett,igaz 2 körig lefog

Vagy mivel Kimimaro naon haldoklós

jó lenne mellé vmi gyógyítós vki...Shizune se lenne rossz,de ő 15öt meg 30at(10x3,ami kivédhetetlen) tud támadni és 50et gyógyít

...Sakura csak azért jobb,mert pancsol és az ugye lebénít vkit meg 15 életerő lemegy v 30...és 25%kal védi már csak magát >.< de az is vmi

na meg ő csak 20at gyógyít már,de az megintcsak jó:P szal döntsd el! De lehet h Shizune inkább

Ezt én se tom 100ra