24 nov 30, 17:40:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036973 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Ultimate Ninja
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2775 Dátum: 08 jún 03, 16:57:27 »

Ez a h**e Sakon!!! Meg Kiba is Meg Kankuro is. Kiba-val az a baj, hogy nincs aki passzoljon hozzá!!!
Nah mind1, nem ezért írok ide! Tudna valaki egy jó harmadik személyt Kibához és Kankuróhoz? Nekem csak Zabuza vált be kissé, de ő is alig-alig passzol hozzájuk. HELP!!!!! Én már ebbe beleőrülök Szomorú
Naplózva
Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #2776 Dátum: 08 jún 03, 17:15:33 »

Na készítettem egy animált hátteret a gamehez, a karakterválasztó képernyőhőz. Ha gondoljátok használjátok Mosolyog: http://budokaikep.uw.hu/NaruArena.swf
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2777 Dátum: 08 jún 03, 17:21:17 »

Probál ki öket kiba,tema,zaku.Töbször is nyertem Mosolyog
Naplózva
Hana-hime
Chuunin
*

« Válasz #2778 Dátum: 08 jún 03, 17:23:11 »

Ez az animált háttér állat lett  Nevet Grat ^^
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #2779 Dátum: 08 jún 03, 17:30:26 »

Kiba-val az a baj, hogy nincs aki passzoljon hozzá!!!

Szerintem Hinata a legjobb mellé. Sokan fikázzák a bloodline miatt, de Hinata is csak a Byakugan erejéig használ pirosat. Hina-Kiba-Kankuro nem olyan rossz. Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #2780 Dátum: 08 jún 03, 17:43:04 »

szerintem rossz, semmi közös nincs bennük...kiba mellé mehet kabuto, és talán chuji...így legalább van valami használha taktika hozzájuk.....NEmtom, talán majd kipróbálom:D:D:D
Hinatahoz  jariya ééééés tayuya jóóó vagy shino...jó kis védelmük van...ezeket is kipróbálom majd...Nevet
Naplózva
Hana-hime
Chuunin
*

« Válasz #2781 Dátum: 08 jún 03, 17:43:52 »

ÓÓ és Ultimate Ninja-nak segítségképpen(én is megtudakoltam Nyelvesít) h Kankouroval és Kibaval Kin lenne jó Mosolyog de ha vele nem megy "melegen" Pojén
ajánlom Kabutot,sztem őt próbáld ki, gyógyulni is tud 5 körön át 5öket azaz össz.:25, 2 körös védekezés kiütése van,ami elég jó és akkor lehet gyapni az embereket rendesen! és chakrát is tüntet el, 15 hp ellenében Nevet
Szal sztem először Kabutot próbáld! Nyelvesít Kint átalakították,és nem tom h tuti jó lenne-e >.<
Miközben írtam ezt,megnéztem h Kabutoval mi lett és át kellett javítanom,mert ezelőtt sokkal jobb volt:
(15x5=75 gyógyulás,5kör védekezéskiütés és a chakraeltüntetés maradt+ levesz 15 hp-t)
Istenem,ezek se semmik! Na de min1, csak Naruto-feelinggel Nevet és akkor menni fog!
Ha kell vmi segítség,írj nyugodtan:P
Sok cseresznyét a játékhoz! Dattebayo! Nevet
Naplózva
Hana-hime
Chuunin
*

« Válasz #2782 Dátum: 08 jún 03, 17:46:10 »

Látom közben más is írta h Kabuto nem rossz! Nyelvesít
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #2783 Dátum: 08 jún 03, 18:06:49 »

Atyaég! Kabuton rengeteget változtattak. Még csak most vettem észre. Ankonál is nagyon meglepődtem. Vasárnap délelőtt az öngyilkos támadása még 75 dmg volt délutánra meg 15 dmg körönként vmi...

Szerk: Ágghh Leüt Másodszor alázott meg a Shino-Yoroi-Kabuto. Áhh halál, ha Shino feltette a bogarakat... rménykedhetsz, ha minden 4. körbe kapsz egy csakrát. Lassú és megalázó halál... >.<# >.<# >.<#
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 03, 18:13:33 írta Axel-sama » Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Ultimate Ninja
Chuunin
*

« Válasz #2784 Dátum: 08 jún 03, 18:15:48 »

nos mivel nem akarok senkit se megsérteni:
ad1: nekem nincs meg kabuto  :'X
ad2: hát... naggyából kipróbáltam minden emberrel, de hinatával nem. De szerintem ő se jó, mert ütköznek nagyon a chakrák. Ide olyan ember kéne (kár, hogy nincs, vagy még nem szabadítottam fel) olyan ember kéne, aki csak a nindzsutsuhoz, és a gendzsucuhoz ért.  Hmm? Ezt még én se értem egészen, de asszem ezt kell csinálni. Zabuza Jó lenne, ha nem lenne tai dzsucuja.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2785 Dátum: 08 jún 03, 18:19:49 »

olyan nincs aki csak gen és ninjutsuhoz ért... De ha van Zabuzának Taijutsuja az miért baj? legfejjebb nem használod
Naplózva
Hana-hime
Chuunin
*

« Válasz #2786 Dátum: 08 jún 03, 18:36:33 »

ÁÁ igen, tipikus chakratolvaj banda (Kabuto-Shino-Yoroi) Naon rühellem őket >.< csak 1szer találkoztam velük,de gyorsan lezavartuk a dolgot >.<#
Nekem meg Yoroi nincs meg pont:P
Amúgy,ha nincs meg Kabuto,akkor próbáld meg Kinnel!
Hát ha az se megy,mert úgy megváltoztatták h csak na és én se naon értem még,akkor majd írj aztán sztem mindenki próbál segíteni,mint eddig! Nevet
IKUZÉÉÉ,pajtás! ^^
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2787 Dátum: 08 jún 03, 18:57:17 »

mondtam hogy probáld ki a tema zaku kiba team-et :/

ultimate ninja
Naplózva
Hana-hime
Chuunin
*

« Válasz #2788 Dátum: 08 jún 03, 19:08:08 »

De gondolom ő vmi feladatot csinál, és Kiba vmint Kankuro kell hozzá és azért keres vkit melléjük...v nem? Technikai KO
Amúgy sztem Temari se lenne olyan rossz melléjük,ha már ennyit szenvedsz vele Ultimate Ninja,akkor 1 próbát megér,na meg 1 meccsből nem derül ám ki h az a karakter nem jó  a csapattal,szerény véleményem szerint többször kell velük harcolni,habár tom h idegtépő >.<#
De megintcsak szurkolok! Nyelvesít
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2789 Dátum: 08 jún 03, 19:11:52 »

de most a sakonos küldinél azt irja hogy nyerj egymás után 8-szor kibával vagy kankuroval a csapatodban érted Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins