Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2685 Dátum: 08 máj 27, 07:44:26 » |
|
Átnéztem az alapkaraktereket és döbbenten tapasztaltam,h a 75%-uk le lett gyengítve némelyikük nem is kicsit. SZerencsétlen Kiba és Kin már nem ér semmit se gyakorlatilag. Pláne Kiba lett hasznavehetetlen. SZinte minden karakterbe belenyúltak egy kicsit. Meg ezek az új képességek is érdekesek. Na azért ez már vicc. Gyerek ellen nyerésre állok erre az meg valahogy lefagyasztja a játékot és eléri,h ő nyerjen. Na ez már tuti cheat, mert nincs is csúcsidő ráadásul. Hihetetlen,h mennyire elcseszték ezt a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
souske1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2686 Dátum: 08 máj 27, 10:34:16 » |
|
Amióta megújult Naruto-arena a használható cheatek száma jelentősen lecsökkent, sőt eddig csak 3-al találkoztam: -30 életre ráversz 30-nál többet és a karakter életben marad -Egy vagy több karaktered Undefined (ezt írja skillek helyén, a neve helyén) -Előquest teljesítése nélkül Unlockolod a karaktert (nekem teljesen véletlen így lett Kakashim még régen)
De a cheat elveszi a játék élményét, és aki cheatel azt szerintem belső ip cím alapján banolni kéne (csak az a gond, hogy nem tudják szűrni őket)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2687 Dátum: 08 máj 27, 12:38:02 » |
|
az előküldi már "évezredek" óta nem kell mindenképpen ahoz hogy melegyen a kari. nekem a baki előbb meglett pl mint az előküldije. a előküldi miatt csak nem látod hogy hogy állsz a küldivel. ez sztem nem csalás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2688 Dátum: 08 máj 27, 16:42:33 » |
|
Ye!!!!!!!!!!!!!!! megvan Kabuto!!!! am ha csinálod előküldi nélkül (pl.: nálam meg kellett volna kapnom shizunét mert 18x nyertem Sakurával. tehát akkor ahol embert lehet szerezni ott nem érvényesül a szabály) Vki egy jó csapatot Gaaraval v Leevel pls
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 27, 17:01:55 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #2689 Dátum: 08 máj 27, 18:22:38 » |
|
Hát de LOL... Belépek, játszanék, az ellenfélnek az ideje félig lemegy, és kiírja h vesztettem... Ez KÉTSZER IS megtörtént...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchia-dani
Újonc
Nem elérhető
a klánomal az uchiha klánomal leigázunk mindenkit
|
|
« Válasz #2690 Dátum: 08 máj 27, 18:43:30 » |
|
hát most má meg van kidoumaru de hát nem ér sokat most tayuyáért Win küzdök 6 battles in a row with Shikamaru or Temari in your team. (5/6) de azt nem értem tayuyának nincs nagy támadása mégis meg kell szerezni na jó ezt csak azért csinálják hogy a démon sasukét iilyen nehéz legyen elérni???????????
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2691 Dátum: 08 máj 27, 18:45:43 » |
|
Alapvetően véve a játék elején ha megszerzed Tayuya lehet az egyik leghasznosabb kari mert a korai szakaszban szerintem az ő genjei a leghasznosabbak és bármilyen csapatnak hasznos tagja lehet,szeretem is használni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #2692 Dátum: 08 máj 27, 18:46:26 » |
|
Vki egy jó csapatot Gaaraval v Leevel pls
Együtt jók Shinoval. Külön Lee-vel: Lee - Sasuke - Kabuto Külön Gaara-val: Gaara - Ino- Demon Brothers Persze attól függ, hogy jön a chakrád! Nem 100%-os egyik team sem! :'X de azt nem értem tayuyának nincs nagy támadása mégis meg kell szerezni na jó ezt csak azért csinálják hogy a démon sasukét iilyen nehéz legyen elérni??????????? Az igaz, hogy Tayuya-nak nincs nagy támadása, de viszont tud stunolni és chakrát is tud lopni!
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
uchia-dani
Újonc
Nem elérhető
a klánomal az uchiha klánomal leigázunk mindenkit
|
|
« Válasz #2693 Dátum: 08 máj 27, 18:54:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2694 Dátum: 08 máj 27, 18:57:17 » |
|
Köcce lalika sokat segítettél nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #2695 Dátum: 08 máj 27, 19:01:08 » |
|
Nagyon szívesen renato, bármikor! most choji hoz kéne egy jó csapat...
Chouji - kankuro - sasuke chouji - kankuro - kiba (érdekes de nekem bevállt) chouji - cs sasuke - kabuto
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2696 Dátum: 08 máj 27, 19:30:53 » |
|
Nem is rossz ez a Deidara, az Art is Bang támadása elég durván sebez. Bár most abszolút kedvencem Orochimaru, a Cursed Seal technikáját imádom. Ha most berakok még egy area támadó karit, akkor elég durva csapat lesz belőlük: Orochimaruval szerzek +2 chakrát, ha szerebcsém van, kijön 1-1 bloodline és ninjutsu, így Deidaraval máris támadhatok, majd a másik area karival és pusztítom őket. Persze ehhez is kell szerencse, de elég durván lehet sebezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2697 Dátum: 08 máj 27, 19:55:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
souske1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2698 Dátum: 08 máj 28, 12:30:03 » |
|
Nagyon gosu ez a Shodaime Gai-al csak nem ment a Shinos csapat 3 győzelem után mindig kikaptam, ezért most alkalmazom a Shodaime-Gai-Tsunade triót Akinek már megvannak ők használja Tsunadet és az elsőt együtt hatásos csapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|