Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2715 Dátum: 08 máj 30, 06:56:45 » |
|
Tud valaki egy JÓ csapatot Itachi vagy Kisame mellé? Próbálom megszerezni Deiderát, de az Akatsukisok olyan szinten használhatatlanak számomra,h bárkiket rakuk melléjük ellenféltől függetlenül garantált vereség lesz belőle. Itachi úgy ahogy van alig tud valamit. Használom a két képességét aztán 6 körig már csak van a csapatban és selejt gyakorlatilag. Kisame meg a 20-as sebzéseivel nem tom mit akar itt. Attól,h néha napján megkarcolja némelyik ellenfelet még nem hal meg senkisem. Ahhoz képest,h az animeban milyen erősek itt olyan szánalmasan gyengére lettek megcsinálva.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2716 Dátum: 08 máj 30, 08:33:50 » |
|
nah szóval én anbu rangnál nem bírok magasbbra jutni  De meglett a Shippuuu Gai xD Amúgy most ilyen arenas karatereket csinálok, PPGZ-set, annyira csinálnák egy játékot a PPGZ-ből, ehhez hasonlót, csak a régifajta ladderrel.... Csak az én oldalaimat sosem, látogatják, meg nemtom hogy kell xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2717 Dátum: 08 máj 30, 11:58:16 » |
|
Renato: Én is bocs.  Én Itachi mellett használtam Shizunet és Orochimarut, így viszonylag hamar megszereztem. Én Sannin rangba nem tudok eljutni, sikerült 29-es rang közepéig, aztán most visszaestem 28 3/4-éig. Elég frusztráló, hogy 5-6 meccsig jól nyomom, sikeres a csapat, aztán hirtelen vesztek 4 rowban, majd 1 győzelem, majd megint 4 vereség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2718 Dátum: 08 máj 30, 12:37:06 » |
|
Együtt érzek veled szellem barátom. Mondjuk nekem már volt annyi sikerélményem,h egyszer sikerült Sanninná válnom, de sajna rögtön utána vissza is csúsztam, így most megint Jounin vagyok. Ajánlok neked egy csapatot, hátha beválik. Nem rossz tulajdonképpen én 5 győzelmet vívtam velük zsinórban és ezzel a csapattal győztem le a 72-ik helyezettet a ranglistán, ami 600 exp-t hozott a konyhára. A csapat: Jiraiya-Hinata-Shippus Lee. Főleg a védelemre szakosodott, hiszen Hinata és Jiraiya együtt 75%-os védelmet biztosít, míg Lee csapatgyógyítása és minimális védelme is segít valamicskét ráadásul némely embereket csúnyán megszvathat csapatvédő képességével. Amúgy a Shizune-Oro-Itachi hármashoz milyen taktikát használtál? Gondolom egyből Oro átokpecsétje Itachin a chakra miatt, majd az MS úgyis 50%-ot véd és később SHizune majd feltápolja, ha kell. Ezzel a csapattal mennyi WS jött össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2719 Dátum: 08 máj 30, 13:17:56 » |
|
WS nem volt annyira jó, talán 2-3 győzelem, majd utána 1-2 vereség, de jó volt arra, hogy Deidarat megszerezzem. Most az Oro-Shizune-Deidara trió helyett megpróbálok egy O-S-Rehabilited Gaara csapatot kipróbálni, csak az a gond, hogy quick gamesbe most vmiért mindenki feladja.  Majd kipróbálom azt a Hinatas csapatot is, bár főleg támadni szeretek. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 30, 13:19:19 írta Iam The Ghost »
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #2720 Dátum: 08 máj 30, 13:49:23 » |
|
Ez a shippuus Lee nagyon jó abba a csapatban csak sajna nekem nincs meg Jiraiya. Temari-TenTen-Zaku csapattal 8 rowot csináltam. 3 körig várok aztán ha az ellen nem védi magát hamar kiesika nyagy csapatsebzések miatt. Mostanába gyakran összejönnek a szinek. 
|
|
|
Naplózva
|
 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Minority
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2721 Dátum: 08 máj 30, 15:19:44 » |
|
Igen mostmár Tenten-Zaku-Temari használhatobb mint Tenten-Temari-Kimimaro... kimit rohadtul legyengitették... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #2722 Dátum: 08 máj 30, 15:29:17 » |
|
Végre eljutottam oda, hogy a Kimimaros küldit csinálom. Nálam ő a feketebárány kb. fél éve arénázok már egy rakás táp kari megvan csak ő nem... Lee hez valami jó xcsapatot tudok?
|
|
|
Naplózva
|
 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #2723 Dátum: 08 máj 30, 16:05:48 » |
|
Lee-Gaara-Shino naon jó csapat nekem ezzel sikerült a küldi. De ha 1 személyt akarsz akkor az Gaara legyen sztem és ez 1 tök jó csapat hozzá: Gaara-Zaku-Tenten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2724 Dátum: 08 máj 30, 16:54:37 » |
|
Jézusom Kimimaro mi lett veled?  Annyira tudtam,h szegénybe is bele fognak nyúlni. Már előre sejtem,h a következő áldozat Deidera 50-es támadása lesz és azzal is csinálni fognak valamit. Komolyan van olyan karakter amit békén hagynak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #2725 Dátum: 08 máj 30, 17:16:19 » |
|
Megkérdezhetem h mit csináltak Kimimaroval? Mert nekem csak most lett meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Barna9
Vendég
|
 |
« Válasz #2726 Dátum: 08 máj 30, 17:44:57 » |
|
nem megy a yoois küldi 4-5ném mindig behalok mi a jó csapat egy hang ninjával? ja és mi a jó neji mellé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2727 Dátum: 08 máj 30, 19:32:43 » |
|
Eh, nem hiszem el, szeretném kipróbálni az Oro-Shizune-Jiraiya csapatot quick gamesben, erre sorozatban adják fel a harcot, nem értem mivan mindenkivel... Mert most tényleg harcolni akarok, hogy mennyire erős. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #2728 Dátum: 08 máj 30, 19:41:04 » |
|
Barna9: én a Zaku-Tenten-Temari csapatot ajánlom
Más: Most Dosut nem választja senki... Valaki pls 1 jó csapatot amivel Missing-Ninről Anbura mehetnék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 30, 21:06:22 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Barna9
Vendég
|
 |
« Válasz #2729 Dátum: 08 máj 30, 21:15:50 » |
|
thx de az a baj hogy én is ezt használtam de 5-6nál mindig kimúlok most choihoz kéne csdapat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 30, 21:16:30 írta Barna9 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|