Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 feb 04, 08:37:27 » |
|
a németben engem nagyon zavart ahogy mondják a neveket. zázúke xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 feb 04, 10:44:21 » |
|
Magyarban ejthették volna magyarul. Pl. Szakura helyett Sakura, vagy Szaszuke helyett meg Szászke. (jó tudom, ez nem magyaros )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 10:44:58 írta Mester »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 feb 04, 11:36:02 » |
|
Hát ebből Gaarának csak a japánhangja a jó. Miért van az hogy csak a japánok csinálnak jó szinkronokat?(Kivéva a Shaman King, Hao hangja eléggé gyatrára sikeredett...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 feb 04, 13:42:32 » |
|
Magyarban ejthették volna magyarul. Pl. Szakura helyett Sakura, vagy Szaszuke helyett meg Szászke. (jó tudom, ez nem magyaros ) Japánban mondják Szászkénak, mert olyan rövidre mondják az Ú betűt hogy már nem hallatszik. Szakura helyett viszont magyarul, is mondhatnának Szákurát, mert csak Naruto mondju úgy.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 feb 14, 00:16:52 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 14, 00:19:26 írta Hige »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 feb 14, 07:56:01 » |
|
Nem akarok hasonló témába belemenni mert nem vagyok oda érte de a németben az "r=h" megllapítás igencsak fals néhány példa hogy kapizsgáld Schumaher,Fhürer,Grünzeig,(nem biztos , hogy így kell ínri(angolos vagyok)a kiejtés a lényeg) Álltalánosságban meg anyit szeretnék hozzátenni, hogy én személyszerint képtelen vagyok sokáig anime-t nézni bármely más nyelven ami nem a magyar ugyanis más országok hangképzésétől és beszédstílusától erősen borsódzik a hátam és kerülget az ájulás a japán hangba pl. rendszeresen zavar hogy igencsak magas a hangszín amin beszélnek! Úgyhogy én az igényes magyar anime-kre szavazok és köztük a Narutora is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 14, 08:01:08 írta Gluecifer »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 feb 14, 09:13:41 » |
|
~felveszi szemüvegét, jól látta-e egy kijelentő mondatban egymás mellett, hogy "igényes", "anime" és "magyar", ráadásul "Naruto", de sajnos nem téved~ Nem erőszak a disznótor. Már mindenhol felsoroltuk számtalanszor, miért jobb az eredeti japán és mi bajunk van a magyar szinkronnal... no mindegy, ízlések és pofonok (bár itt asszem inkább utóbbi a jóízlésnek x'D) (Ha meg csak angolos vagy, szerintem a németbe ne nagyon szólj bele; azért halljuk "h"-nak az "r"-t, mert a németek raccsolnak...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 feb 14, 16:11:36 » |
|
Hát jó, nem mondtam biztosra, hogy az r=h, utána is írtam. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 feb 18, 16:13:31 » |
|
Nem akarok hasonló témába belemenni mert nem vagyok oda érte de a németben az "r=h" megllapítás igencsak fals néhány példa hogy kapizsgáld Schumaher,Fhürer,Grünzeig,(nem biztos , hogy így kell ínri(angolos vagyok)a kiejtés a lényeg) Álltalánosságban meg anyit szeretnék hozzátenni, hogy én személyszerint képtelen vagyok sokáig anime-t nézni bármely más nyelven ami nem a magyar ugyanis más országok hangképzésétől és beszédstílusától erősen borsódzik a hátam és kerülget az ájulás a japán hangba pl. rendszeresen zavar hogy igencsak magas a hangszín amin beszélnek! Úgyhogy én az igényes magyar anime-kre szavazok és köztük a Narutora is! Gluecifer... A magyar animében ritka az igényes szinkron.... ;D Az angol nyelvtudással meg tényleg ne szólj bele a németbe, <törölve>.... Teljesen más a nyelvtan, és a kiejtés... német kiejtésben r nem = h-val... Moderátor: A személyeskedést hanyagoljuk. :-)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 16:42:55 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 feb 18, 19:56:33 » |
|
Inen Naruto hangjáról Kákabelű jutott eszembe a South Parkból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 feb 21, 19:25:34 » |
|
hú ebbe a románba mind1ik borzalmas volt. léteznek ember ezekhez hasonló hangokkal? hát ez tényleg brutális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 feb 21, 19:33:52 » |
|
Sakurát idézem a román Narutóból: Szászuke, No! kész besz*rás, halálra röhögöm magam. Sakurának van a legjobb hangja, mint egy mutáns.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 feb 21, 19:35:05 » |
|
Az is durva ,hogy aztán a románok így szeretik meg a Narutot,na jó nem mindenki Egyedül arra jó ,hogy röhögjek rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 márc 01, 11:08:01 » |
|
Remélem még ezt senki nem klinkelte egy kis naruto spanyol csemege http://www.youtube.com/watch?v=0vLxq_DzMYA első naruto opening spanyolul(kisértetiesen hasonlít a magyarra csak hoszabb) Melette még osk sok jó dolog spanyolul jó szórakozást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 márc 09, 10:54:20 » |
|
hát láthatjuk hogy nem kell annyit panaszkodni szerintem örüljetek hogy nem laktok lengyelbe mert náluk nem csak a naruto szinkron szörnyű sőtt még az az átlaghoz képest jó nem hallatszik át az angol vagy a japán no és szlovákul az az csehül.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|